Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 314
  • 891
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • София

За нищо! Наистина е страхотен крем!  newsm10 smile3535

# 302
а видяхте ли му съставките? Съмнявам се дали са безвредни... Не заменям моя Алверде за бременни с кокос - изцяло добри съставки и ефект, цената също е ок - към 5-6 лв., от ДМ.

# 303
  • Sunshine state
а видяхте ли му съставките? Съмнявам се дали са безвредни... Не заменям моя Алверде за бременни с кокос - изцяло добри съставки и ефект, цената също е ок - към 5-6 лв., от ДМ.
Не го правя с цел заяждане,а просто искам да уточня,че темата е за ефективни неща,от които сме доволни,а не за БИО продукция. Потребителката чисто и просто е доволна от продукта и споделя опит. Peace

# 304
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не го правя с цел заяждане,а просто искам да уточня,че темата е за ефективни неща,от които сме доволни,а не за БИО продукция. Потребителката чисто и просто е доволна от продукта и споделя опит. Peace

Всъщност темата е за неща, от които НЕ сме доволни...

# 305
Само , да ви кажа , че поне продуктите на Престиж и Победа са доста стриктно проверявани. Тези заводи поне работят с Био захар и най-качествените суровини. Уверявам ви в това.

Laughing

# 306
Никога повече лютеницата на Лидл Chira едросмляна.Пълна е с обелки на чушки непочистени.А как дразнят стомаха?Не е истина! Shocked Rolling Eyes

# 307
а видяхте ли му съставките? Съмнявам се дали са безвредни...
Имам на Дева крем за ръце /хидратантен/ добре са си съставките, не разбирам какво намекваш

# 308
а видяхте ли му съставките? Съмнявам се дали са безвредни...
Имам на Дева крем за ръце /хидратантен/ добре са си съставките, не разбирам какво намекваш
Сега е модерно всичко да е мега био, еко и натурално.. никаква химия, никакви неприлични съставки  Naughty

# 309
  • у нас
Никога повече няма да купя сирене юлиево 100% краве мляко.Преди няколко дни купих и цялото беше пълно с някви хрупкави частици Shocked,пълен боклук.

# 310
Напълно подкрепям за Тео течен сапун и Фея веро. Ужасни са.
Течен сапун на Паумолив ползвам и съм много доволна, веро на Амуей и крем на Нивея Софт.
От българсата козметика не съм доволна като цяло.

# 311

aми именно - не съм доволна от химикалите в масовата козметика и не си я купувам Защото темата е за НЕефективни неща, които повече НЯМА да купим Crossing Arms

в случая нищо не "намеквам", а само питам дали са ок съставките (не съм гледала въпросния крем Дева, но силно се съмнявам, че са му ок съставките, въпреки че не е изключено)

# 312
Никога повече флаконче за сапунени мехури с разните му там Уингс, Бен Тен и прочее!!! Съсипах страхотна жилетка и боди на детето ми с малко количество от течността във флакона (без да искам изсипах част от нея, когато посегнах да ги хвана). Не знам какво има в тази течност, но оставя по дрехите жълтеникави петна, които не се изпират с нищо. Такава гадост не съм си и мислела, че може да има. Направо съм бясна! С някаква гадост за жълти стотинки опропастих дрехи за десетки левове.  ooooh!

# 313
Никога повече флаконче за сапунени мехури с разните му там Уингс, Бен Тен и прочее!!! Съсипах страхотна жилетка и боди на детето ми с малко количество от течността във флакона (без да искам изсипах част от нея, когато посегнах да ги хвана). Не знам какво има в тази течност, но оставя по дрехите жълтеникави петна, които не се изпират с нищо. Такава гадост не съм си и мислела, че може да има. Направо съм бясна! С някаква гадост за жълти стотинки опропастих дрехи за десетки левове.  ooooh!
Мдам....подскачам като ужилена и си дърпам децата, само като видя някой да се задава с балони...Нямат махане тез петна дори с белина.

# 314
Изсипвате течността и правите нова с веро и вода  Wink Нека се забавляват децата.

Общи условия

Активация на акаунт