Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 155
  • 891
  •   1
Отговори
# 450
duhi_puhi , вибдам, че си наясно с млечните и производството им; би ли споделила твоята марка такива и дали има изчистени откъм боклуци, истински млечни?

# 451
duhi_puhi , вибдам, че си наясно с млечните и производството им; би ли споделила твоята марка такива и дали има изчистени откъм боклуци, истински млечни?
Сирене купувам на Съединение - и овче, и краве
Кисело мляко Домлян / понякога Верея, ама не съм й фенка много... Елената също е ОК
Кашкавал - Равногор, Сини връх
Катък - Елит

# 452
[
Кисело мляко Домлян / понякога Верея, ама не съм й фенка много... Елената също е ОК
Абсолютно същото + кашкавал овче " Балкан"

# 453
Аз пък съм много недоволна от кашкавал от краве мляко Домлян - много мирише и има неприятен вкус.

# 454
Кашкавал - Равногор, Сини връх
Катък - Елит

А къде в Сф може да се намери Съединение?  Знаеш ли? '

# 455
  • софия
До момента и аз купувах само кисело мляко Домлян, но... Преди да заминем на море (16 юли) отворих едно кисело мляко и понеже не го изядохме го оставих в хладилника да видя какво ще се случи. Все още е там и видът, и мирисът му са като на току-що отворено. Мразя да пробвам, но ако кажете ще се жертвам Mr. Green

Съединение има във "Верде" и на един щанд в Халите.

# 456
  • Sofia
и в СБА

# 457
До момента и аз купувах само кисело мляко Домлян, но... Преди да заминем на море (16 юли) отворих едно кисело мляко и понеже не го изядохме го оставих в хладилника да видя какво ще се случи. Все още е там и видът, и мирисът му са като на току-що отворено. Мразя да пробвам, но ако кажете ще се жертвам Mr. Green

Съединение има във "Верде" и на един щанд в Халите.

Мерси за Съединението.

А относно млякото—  не се жертвай, но явно е с непромемени качества, доколкото изобщо има такива,  и е същото, както когато сте го отворили.  Тъй че няма да се мре.  Stop  Но преди време и ние купувахме Домлян, мляко, но установих, че е натъпкано с калциев двухлорид. Писах им писмо и дори не отговориха. Mr. Green  можете да си представите колко държат на клиентите си.

# 458
  • София
...  Но преди време и ние купувахме Домлян, мляко, но установих, че е натъпкано с калциев двухлорид. ...
Как установи? Има ли тест в домашни условия?

# 459
...  Но преди време и ние купувахме Домлян, мляко, но установих, че е натъпкано с калциев двухлорид. ...
По-скоро какво му е на калциевия дихлорид?
Ето и повече по темата с отговори: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/67213

# 460
  • София
Цитат
А къде в Сф може да се намери Съединение?  Знаеш ли? '
Аз от Фантастико го купувам.

# 461
По-скоро какво му е на калциевия дихлорид?
Ето и повече по темата с отговори: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/67213

Нищо му няма!  Полезен е. Само предизвиква жестоко стомашно разстройство и много болки. Затова и из
бягват да го пишат.

# 462
  • France
От скоро купуваме много вкусни колбаси от магазин
Скрит текст:
Таурус в Младост 3,бул.Ал.Малинов 51,на гърба на Метро сити център,магазина е зареден с полски хранителни стоки,всичко е уникално вкусно,но само един  магазин имат в София
Подкрепям.
Говорих със собственика и той ми препоръчваше качествени продкти за детето, които наистина са страхотни. Тъжно е, че купувам вносни, а не се доверявам на българските.

# 463
  • София
Скрит текст:
Таурус в Младост 3,бул.Ал.Малинов 51,на гърба на Метро сити център,магазина е зареден с полски хранителни стоки,всичко е уникално вкусно,но само един  магазин имат в София
Подкрепям.
Говорих със собственика и той ми препоръчваше качествени продкти за детето, които наистина са страхотни. Тъжно е, че купувам вносни, а не се доверявам на българските.
Ще го видя този магазин, винаги минавам с кола от там и не съм обръщала внимание. Та благодаря  Grinning
По темата - няма да купя повече кърначета на Цър Пър. Такова нещо се яде вкъщи един или два пъти в годината, но реших вчера да взема. В тарелката имаше някаква хартия, която е далеч от влагоабсорбиращите, които слагат по принцип. Просто хартия, като евтина тоалетна хартия. Изпекох кърначетата, е няма такова солено нещо на света. ММ вика щом на теб ти е солено, представям си какви са. Ям много сол по принцип, но това не става за ядене и го изхвърлих, даже на кучетата не посмях да дам.

# 464
Скрит текст:
Таурус в Младост 3,бул.Ал.Малинов 51,на гърба на Метро сити център,магазина е зареден с полски хранителни стоки,всичко е уникално вкусно,но само един  магазин имат в София
Подкрепям.
]

Е, кое му е вкусното на натриев нитрат, нитрит и глутамат? [

Общи условия

Активация на акаунт