Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 099
  • 891
  •   1
Отговори
# 585
  • София
  Обикновено се примирявам със скапаните си покупки.Но съм горда,че успях да откажа и върна поръчка в Хепи-Люлин.Дори отказах замяна.Ми един час чаках да ми донесат нещо гадно,студено и изобщо не приличащо на поръчаното, под предлог,че се прави в момента.А всички други вече бяха приключили с яденето.Взеха го ,затоплиха го и се опитаха да ми го пробутат пак, отказах и него.Панираната риба и моето пиле с пармезан изглеждаха абсолютно еднакво и миришеха на риба.Не поръчвам за пръв път пиле с пармезан и знам как изглежда.Сега вече няма да смея да поръчам това.

# 586
  • Пловдив
аз доста внимавам какво си купувам, повечето неща, които не са сполучливи, са ми подаръци. Но разбира се в началото, когато родих и не знаех за какво иде реч, бях се излъгала да купя бодита на вис виталис производството - копчетата им на 30 градуса пране се огънаха (пластмасови), бродерията отвътре и стърчаха конците, за да може хубаво да надраска кожата на бебето (не го бях обърнала наопаки в магазина и не го облякох) и изобщо самото качество, което на себе си не бих облякла. Ходих и върнах някои брутални неща, лигавник, който с откопчаването му изхвръкнаха копчетата и т.н - те си знаят стоката и нито спорят, нито нищо, директно заменят или каквото пожелаеш!
и понеже и аз си знам правата - ако ми се случи развалена техника, храна и каквото и да било, ще ходя да ги връщам. За момента обаче всичко удържа фронта  Laughing

# 587
  • София
  Обикновено се примирявам със скапаните си покупки.Но съм горда,че успях да откажа и върна поръчка в Хепи-Люлин.Дори отказах замяна.Ми един час чаках да ми донесат нещо гадно,студено и изобщо не приличащо на поръчаното, под предлог,че се прави в момента.А всички други вече бяха приключили с яденето.Взеха го ,затоплиха го и се опитаха да ми го пробутат пак, отказах и него.Панираната риба и моето пиле с пармезан изглеждаха абсолютно еднакво и миришеха на риба.Не поръчвам за пръв път пиле с пармезан и знам как изглежда.Сега вече няма да смея да поръчам това.
И аз съм имала проблем с Хепи и не ги тача особено много вече. Понеже съм в Младост, имаме си друг бар и грил, чието меню много наподобява това на Хепи и предпочитам да ходя там.

# 588
  • Sunshine state
Много мои колеги от университета,а и не само мои,работеха в Хепи/Пловдив/ като готвачи. Та те изобщо не можеха да готвят,а там винаги търсят готвачи.Представете си за какво става дума. Rolling Eyes Не стига,че е скъпо,ами и готвачите са от кол и въже... Разчитат на добра реклама,хипер любезни,чак досадни сервитьорки и лъскав външен вид. Нито сушито им е хубаво,поне за мен,нито пък каквото и да е друго. Миналия месец бяхме там за бирите Старопрамен,които си спечелихме от тяхната игра и към тях всеки си поръча по нещо.Аз си избрах пиле с трюфели,а мъжът ми някакви пилешки пръчици. Пръчиците бяха супер тънки и 6 на брой,а пилето ми нямаше и помен от трюфели.Ясно е,че го правят само с трюфелово олио,ама поне да понамирисваше малко.Друг случай-поръчвам пица от сайта им,която аз си правя и ми носят пица без доматен сос отдолу.На практика един гол блат.  Shocked Беше супер суха и едвам я предъвкахме. Помислих,че съм объркала нещо и 5 пъти преглеждах дали съм добавила такъв-е,имаше добавен. Втори път пак същото и накрая ми кипна,та им оставих един негативен коментар на сайта.След около 2 дни ми звъни една госпожица от Хепи Варна по повод коментара ми-любезно ми се извини с довода,че пицарят им бил нов/не се и съмнявам../ и предложи 15% отстъпка за следващи поръчки. Приех,но никъде не беше отразено и съответно при поръчка на суши,нямаше отстъпка. Rolling Eyes Никакво Хепи за нас повече. Да сядат други балами там. Naughty

# 589
  • София
  От това Хепи ,на Света Неделя,в София, никога не сме имали оплаквания.Другите защо се излагат така? Исках само да се похваля,че за пръв път си отстоях правата.

# 590
  • Пловдив
Много мои колеги от университета,а и не само мои,работеха в Хепи/Пловдив/ като готвачи. Та те изобщо не можеха да готвят,а там винаги търсят готвачи.Представете си за какво става дума. Rolling Eyes Не стига,че е скъпо,ами и готвачите са от кол и въже... Разчитат на добра реклама,хипер любезни,чак досадни сервитьорки и лъскав външен вид. Нито сушито им е хубаво,поне за мен,нито пък каквото и да е друго. Миналия месец бяхме там за бирите Старопрамен,които си спечелихме от тяхната игра и към тях всеки си поръча по нещо.Аз си избрах пиле с трюфели,а мъжът ми някакви пилешки пръчици. Пръчиците бяха супер тънки и 6 на брой,а пилето ми нямаше и помен от трюфели.Ясно е,че го правят само с трюфелово олио,ама поне да понамирисваше малко.Друг случай-поръчвам пица от сайта им,която аз си правя и ми носят пица без доматен сос отдолу.На практика един гол блат.  Shocked Беше супер суха и едвам я предъвкахме. Помислих,че съм объркала нещо и 5 пъти преглеждах дали съм добавила такъв-е,имаше добавен. Втори път пак същото и накрая ми кипна,та им оставих един негативен коментар на сайта.След около 2 дни ми звъни една госпожица от Хепи Варна по повод коментара ми-любезно ми се извини с довода,че пицарят им бил нов/не се и съмнявам../ и предложи 15% отстъпка за следващи поръчки. Приех,но никъде не беше отразено и съответно при поръчка на суши,нямаше отстъпка. Rolling Eyes Никакво Хепи за нас повече. Да сядат други балами там. Naughty

понеже и аз съм от Пловдив - това на баумакса го хвалят със сушито, но само него. Аз хепи много съм го посещавала, но то е просто фаст фууд и всичко е ясно, че е зле. Като искам макдоналдс и хепи - ходя и съм "доволна" така да се каже, защото това съм търсила. Но за специалитети с пиле, трюфели, супи - оо, не. Имат машина на шоколадово суфле, то е ок, хубави хлебчета, пици повечето, спагети с пиле от край време и това е. Мъжът ми се опитва на няколко пъти с месата - е защо като в истинските ресторанти са същите цени, но с реално прясно месо и приготвено добре.  Laughing
За Пловдив и храна съм доволна от поко локо, хемингуей, одеон, ларива, рибарника и май са това. Сега ми казаха в новия хотел на лаута, долу имало италиански - готвачът бил италианец и доста добре се справял, ще ходя да видя.

# 591
  • Пловдив
Много мои колеги от университета,а и не само мои,работеха в Хепи/Пловдив/ като готвачи. Та те изобщо не можеха да готвят,а там винаги търсят готвачи.Представете си за какво става дума. Rolling Eyes Не стига,че е скъпо,ами и готвачите са от кол и въже... Разчитат на добра реклама,хипер любезни,чак досадни сервитьорки и лъскав външен вид. Нито сушито им е хубаво,поне за мен,нито пък каквото и да е друго. Миналия месец бяхме там за бирите Старопрамен,които си спечелихме от тяхната игра и към тях всеки си поръча по нещо.Аз си избрах пиле с трюфели,а мъжът ми някакви пилешки пръчици. Пръчиците бяха супер тънки и 6 на брой,а пилето ми нямаше и помен от трюфели.Ясно е,че го правят само с трюфелово олио,ама поне да понамирисваше малко.Друг случай-поръчвам пица от сайта им,която аз си правя и ми носят пица без доматен сос отдолу.На практика един гол блат.  Shocked Беше супер суха и едвам я предъвкахме. Помислих,че съм объркала нещо и 5 пъти преглеждах дали съм добавила такъв-е,имаше добавен. Втори път пак същото и накрая ми кипна,та им оставих един негативен коментар на сайта.След около 2 дни ми звъни една госпожица от Хепи Варна по повод коментара ми-любезно ми се извини с довода,че пицарят им бил нов/не се и съмнявам../ и предложи 15% отстъпка за следващи поръчки. Приех,но никъде не беше отразено и съответно при поръчка на суши,нямаше отстъпка. Rolling Eyes Никакво Хепи за нас повече. Да сядат други балами там. Naughty

понеже и аз съм от Пловдив - това на баумакса го хвалят със сушито, но само него. Аз хепи много съм го посещавала, но то е просто фаст фууд и всичко е ясно, че е зле. Като искам макдоналдс и хепи - ходя и съм "доволна" така да се каже, защото това съм търсила. Но за специалитети с пиле, трюфели, супи - оо, не. Имат машина на шоколадово суфле, то е ок, хубави хлебчета, пици повечето, спагети с пиле от край време и това е. Мъжът ми се опитва на няколко пъти с месата - е защо като в истинските ресторанти са същите цени, но с реално прясно месо и приготвено добре.  Laughing
За Пловдив и храна съм доволна от поко локо, хемингуей, одеон, ларива, рибарника и май са това. Сега ми казаха в новия хотел на лаута, долу имало италиански - готвачът бил италианец и доста добре се справял, ще ходя да видя.

Da Ennio- прекрасен ресторант,собственика е италианец и всичко е на ниво !

# 592
  • Sunshine state
Josefin,аз не смятам,че Хепи са ресторант за бързо хранене,друго рекламират.
Иначе аз съм много доволна и от Сентрал парк в градската градина. Това ми е дори любимото място за хапване.  Heart Eyes

# 593
Josefin,аз не смятам,че Хепи са ресторант за бързо хранене,друго рекламират.

+1
Къде е Хепи, къде е Макдоналдс.  newsm78

# 594
  • София
Като говорите за Хепи да си кажа и аз  Mr. Green . Освен че храната им не е на ниво, при последното ми посещение в Хепи - Младост бях покъртена и от обстановката - огромни локви по земята които клиенти и сервитьорки прескачат ( иникой не си прави труда ги попие), и мръсни гълъби кацащи по столовете и масите до храната (никой не си прави труда да ги гони навън). Това е частта която зимата я затварят с найлонови стени, последно ходих тогава и не ми е стъпвал до сега крака там. Отделно ми направи впечатление че чинията ми не беше добре измита, а приборите бяха ожулени сякаш са взети от някой стол за обществено хранене  Naughty

# 595
Не може Хепи и Макдоналдс да се слагат на едно място, кога картофите са миришели на риба или бургера с нещо се е отличавал от предния път... а какво е съдържанието вече - има си хора за всичко.

# 596
  • София
Аз разбрах какво иска да каже Josefin. Наистина двете заведения не са от една категория, но и Хепи може да мине за фаст фууд, понеже ястията им са предимно полуфабрикати. В случая рекламата и концепцията им правят разликата, иначе са все едни и същи боклуци за подгряване.

# 597
то в бургас за масовката Хепито е най престижното заведение ама кво да прайш Simple Smile
ще отбележа, че сме нямали лоши впечатления от бургаското хепи под хотел българия, че и от другото с/у пантеона

# 598
  • София

Стафидите са турски и не са обработвани със сяра. Пилешко има и на Градус. Peace

"Градус" са още по-зле, но на етикета пише адрес гр. Разград, а "Градус" не са разградска фирма  Peace

http://www.bulgaria-news.bg/category/bulgaria/society/article/post73477.html
Пазарувам в магазина от откриването му. Има и на двете фирми. Ти си попаднала на Пилко. Както и да е. За магазина има отделна тема. Тук не е мястото. Просто е добре да сме точни, за да не даваме грешна информация и всеки да си прецени. Според информацията, която е стара, Градус е една от трите добри фирми.

Съгласна съм, но съм уточнила, че става въпрос за марката "Пилос". У дома не се ценят "Градус", от повече от година не съм вземала, освен ако в това време не са си подобрили качеството- вода и мазнина.
Защо държиш да изпадаме в безсмислени спорове? Пилос е марка на Лидл. Както Клевър на Била напр. За тази марка произвеждат стоки различни производители,  с които е сключен договор. Същите производители произвеждат същите неща и за техния бранд. Това е.

Пилко и Пилос са две разлини неща.
Пилко е Разградска фирма за пилешко, тяхна е марката "Амета", а иначе работят и под брандовете на големите вериги
Спрях да ги купувам точно след тази статия.

След инцидента с миньорите в Ораново и след като казаха, че собственикът на мината е собственик и на месокомбината в Петрич спрях да купувам продуктите на Мес-ко.

Бяло саламурено сирене Маджаров не бих повторила да купя, а кашкавалът ми е любим, освен ако не искам "Дунавия"

# 599
Започнахте много да разводнявате темата и да пишете неща, които са общоизвестни  Tired

Общи условия

Активация на акаунт