СЕДМИ клас - първи срок - 7 тема

• 32 368
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
При нас още не са започнали геометрията.

# 601
Благодаря ви момичета  Heart Eyes
Точките и мен ме изненадаха, мислех, че тестът е по- силната и страна, а то се получи обратното  Laughing

# 602
  • Вече на светло в София
raja_nikol, да не се караш по девойката Naughty, добър И е резултата. Мога само да сънувам такива точки Wink

По мат са на упражнение към симетралата. Другата седмица - контролно

# 603
  • Варна
Браво на Никол за резултата! Peace А това е супер,че на преразказа има толкова точки,там трудно се напредва,както е свикнало детето да го прави ,така и ще го прави според мен. WinkЕй на моя повече от 27 т.не е вдигал от 2-3- месеца насам,а тренира,не е като да не пише. Crazy
Но за теста си има достатъчно време да вдигне точките,там си е тренинг и много решаване. Simple Smile

# 604
  • 1st floor
Браво на Никол за резултата! Peace А това е супер,че на преразказа има толкова точки,там трудно се напредва,както е свикнало детето да го прави ,така и ще го прави според мен. WinkЕй на моя повече от 27 т.не е вдигал от 2-3- месеца насам,а тренира,не е като да не пише. Crazy
Но за теста си има достатъчно време да вдигне точките,там си е тренинг и много решаване. Simple Smile
Браво и от мен на детето!!!  Peace Тестът ще го доизглади, има време!

# 605
  • Там, където ме обичат
Има ли впечатления от резултатите от ПИ в Милениум?

# 606
Браво и от мен на детето!!!  Peace Тестът ще го доизглади, има време!
Браво! Чудесно се е справила. Simple Smile Нашия резултат на ПИ по БЕЛ във Веди е 5.30 На теста се е справила по-зле ,на преразказа има 31 точки.  Peace
Миналата седмица си направихме кратка почивка за ски ,освободихме я от училище,надявам се да и се е отразило добре и сега с нови сили ,да започне втория срок.  Wink

# 607
Браво на децата!На преразказа като втори модул такива точки -за тях само аплодисменти се полагат smile3501 Все така да вървят успехите. Hug

# 608
 raja_nikol,  nezito, чудесни резултати на преразказа! Simple Smile

В тази връзка да ви питам за идеи, откъде да давам на моя да преразказва вкъщи?

Вече направи текстовете, които се падаха последните години на изпита.

А в училище изобщо не се упражняват , на уроците рядко. И затова смятам да се намеся в учебния процес. Mr. Green

# 609
Едно предложение за текстове за преразказ,ако нямате под ръка подходящ сборник-в пощата има-при пробните по БЕЛ всеки си върви с преразказ.Всичките са подходящи,с възходяща трудност са,което улеснява отработването. Hug

# 610
Моят е с оценка малко над 5, но тя е единствено в резултат от теста, на преразказа за пръв път има под 30 точки (от 4 пробни), и не само под 30, ами 21, днес го видях, натрупал ги е предимно от липсата на правописни и пунктуационни грешки, както и проблем с времената никога не е имал, но на първите два критерия, които са по 6 точки той има по една, на останалите са го пожалили.
Още тогава каза, че се е шашнал, че нищо не разбира от това, което му четат, наистина се е панирал, но вместо да се мобилизира, той чете много книги и чете бързо, имал е време да прочете три пъти текста, вместо тома той се е отчаял, връщал се е да препрочита изречения, направо ме изуми, една страница, със задрасквано по нея, дописвано, изпуснати моменти, сбъркани имена...все едно му е първият преразказ в живота.
Планът му е по-подробен от беловата.  ooooh!
Пълен провал.  Sad

# 611
Не е провал,а школа,школа по пътя на успеха.Нали знаете,че има и трънчета.Вадите ги и продължавате напред-без паника и мобилизирани. Hug
На преразказът според мен най-трудно му е възприемането т.е.за какво става дума.Личен съвет-не мислете какво разбирате и какво не-спазвайте последователността  и се саморедактирайте-за правописа и пунктоацията.Размислите около съдържанието са предпоставка за разсъждения,а задачата ги изключва. Hug

# 612
  • Варна
paleto,ще сканирам оттук насетне текстовете ,които ни дава нашата учителка и ще ги пускам в пощата. Peace

# 613
Някой знае ли какви са правилата за написване на теза.Моята девойка твърди ,че трябвало да бъде не повече от 2-3 изречения.На мен ми се вижда малко.

# 614
На моята дъщеря са и казали до 4-5 изречения. Peace

Общи условия

Активация на акаунт