ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 201
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Къде и как да си видя личната титла? За какво има поле за нея а тя не се вижда никъде освен ако не си цъкна на профила?

И изпращането на лично съобщение е усложнено ненужно.

Личната титла, в твоя случай Ентусиаст, я пише точно до ника ти, пише я и като си натиснеш аватара.
Ентусиаст е рангът й. Личната й титла е ptica selica и наистина се вижда само като влезеш в профила.

Със старата визия се вижда.  Peace

# 496
Къде и как да си видя личната титла? За какво има поле за нея а тя не се вижда никъде освен ако не си цъкна на профила?

Личната титла, в твоя случай Ентусиаст, я пише точно до ника ти, пише я и като си натиснеш аватара.
Ентусиаст е рангът й. Личната й титла е ptica selica и наистина се вижда само като влезеш в профила.

Аз я виждам, изписана под ника й и под нея е Ентусиаст, но съм със старата визия 

# 497

И аз ползвам старата визия и си се вижда всичко Simple Smile
Новата не си и помислям да я слагам.

# 498
Аз съм с новата. Не виждам нито моята, нито нечия друга лична титла.
Ентусиаст е ранг, не лична титла.  Peace

# 499
  • София
И брой мнения също не виждам в новата.

# 500
И брой мнения също не виждам в новата.
Като цъкнеш върху ника и се показват.

# 501
Изчакайте, моля, преработената нова визия.

# 502
Чакаме, Мамма!  Peace

Ще има ли промяна на броя на личните съобщения в новата версия?

# 503
  • Испания

По-добре хич да я нямаше тази нова версия.  ooooh! Sad

# 504
Аз не знам коя визия ползвам, нещо съвсем се обърках, май е новата, защото не виждам подписи, ама ще чакаме, както каза Мама  Simple Smile

Идвам с друго питане и вероятно се повтарям, за което съжалявам - от телефона не мога вече да чета форума. Отваря се без проблем, картинките, че не ги показва също не ми е проблем толкова, обаче не позволява да намаляваш или увеличаваш шрифта (размера) на буквите. То ми го прави само в един вид автоматично и голяма част от крайните букви вдясно са скрити. т.е. четенето ми през телефона вече не е възможно. Това дали ще се оправи по-натам? Надявам се  Blush

# 505
  • София
Аз не знам коя визия ползвам, нещо съвсем се обърках, май е новата, защото не виждам подписи, ама ще чакаме, както каза Мама  Simple Smile

Идвам с друго питане и вероятно се повтарям, за което съжалявам - от телефона не мога вече да чета форума. Отваря се без проблем, картинките, че не ги показва също не ми е проблем толкова, обаче не позволява да намаляваш или увеличаваш шрифта (размера) на буквите. То ми го прави само в един вид автоматично и голяма част от крайните букви вдясно са скрити. т.е. четенето ми през телефона вече не е възможно. Това дали ще се оправи по-натам? Надявам се  Blush

Новата ще я разпознаеш веднага, дори да е добре преработена, ще ти направи впечатление  Wink Подписите изчезнаха внезапно в старата версия, трябва да ги разрешиш от настройките в личния си профил  Peace

# 506
Мерси, Деска, оправих настройките. Иначе съм с новата, да, то от реклами нищо друго не се вижда  Wink Дано оправят и проблема с мобилните телефони, че е досадно така  Tired (нищо към Мамма и Татти, де,   Heart Eyes  само към Иван  Twisted Evil )

# 507
Блонди когато влезеш в дадена тема и горе в дясно има бутон да използваш старата версия, ако искаш възплозвай се докато е възможно Peace.

# 508
Уфф, мерси, Hug  направо почивка за сетивата ми  Crazy

# 509
  • София
Много трудно отварям теми през Internet Explorer. Каква може да е причината и може ли да се оправи, защото на един от компютрите нямам възможност да ползвам сайта през друг браузър.

Общи условия

Активация на акаунт