ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 137
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 765
  • в морето до колене
В полето за известия постоянно се показва едно ново съобщение от следена тема, но когато го цъкна, такава тема всъщност няма. Явно нещо се е бъгнало, от около седмица е така, моля да го оправите.

Доколкото помня това се появява така, защото някой в темата е променил мнението си, въпросът е че не е упомената коя е темата и трябва да гадаеш Rolling Eyes.

Не знам, дали се търси решение на този проблем с новата визия на форума, но в момента тези т.нар. "нови" отговори, които всъщност са редакция на стари, може да се видят в коя точно тема са през профила - в списъка "Известия и Е-мейл" в профила излиза розовото обозначение НОВО и за редактирани отговори.
Аз поне си ги търся оттам.

# 766
  • София
Не знам, дали се търси решение на този проблем с новата визия на форума, но в момента тези т.нар. "нови" отговори, които всъщност са редакция на стари, може да се видят в коя точно тема са през профила - в списъка "Известия и Е-мейл" в профила излиза розовото обозначение НОВО и за редактирани отговори.
Аз поне си ги търся оттам.
Жива да си! Наистина оттам се виждат. Не е болка за умирачка, но погледа ми все там ходи и ставам разногледа.
Дано наистина се реши този проблем  Peace.

# 767
  • софия
Къде ми изчезна списъкът със следени теми?

Не съм влизала да чета почивните дни, а днес няма нищо. Сега започнах пак да търся темите, за които съм се абонирала, но не е работа!

Ползвам старата визия, ако това има значение и нямам намерение да ползвам новата.

Не искам да мисля, че поради предпочитание на старата визия не се обръща внимание на питането ми Rolling Eyes

# 768
Смятах да подмина подмятането по отношение на визията, но явно е нужно да поясня, че:
1. Не следим кой коя версия предпочита
2. Не делим хората на "предпочитащи новата" и "предпочитащи старата визия"
3. Отговорите ни не зависят от предпочитанията на потребителя.

Още вчера съм предала на програмистите и администраторите, които провериха логовете и не виждат някаква намеса или причина да изчезнат всички теми от списъка Ви с известия, т.е. някакъв срив или технически проблем, свързан със записите в тази таблица или с Вашия профил. За жалост няма запис на потребителските действия.
Дори да се допусне, че при някаква комбинация от действия по една тема (спиране на следене, редакция на мнение или ново съобщение) би могло да бъде пропуснато известие за определена тема, то няма повод да изчезне целият списък с теми от известия, освен ако не се маркира генералния чекбокс и не се кликне върху Спиране на известяването.

# 769
  • софия
Скрит текст:
Смятах да подмина подмятането по отношение на визията, но явно е нужно да поясня, че:
1. Не следим кой коя версия предпочита
2. Не делим хората на "предпочитащи новата" и "предпочитащи старата визия"
3. Отговорите ни не зависят от предпочитанията на потребителя.

Още вчера съм предала на програмистите и администраторите, които провериха логовете и не виждат някаква намеса или причина да изчезнат всички теми от списъка Ви с известия, т.е. някакъв срив или технически проблем, свързан със записите в тази таблица или с Вашия профил. За жалост няма запис на потребителските действия.
Дори да се допусне, че при някаква комбинация от действия по една тема (спиране на следене, редакция на мнение или ново съобщение) би могло да бъде пропуснато известие за определена тема, то няма повод да изчезне целият списък с теми от известия, освен ако не се маркира генералния чекбокс и не се кликне върху Спиране на известяването.
Laughing
Благодаря за изчерпателния отговор! Това е единственото, което очаквах. Пояснението също е полезно.

# 770
В полето за известия постоянно се показва едно ново съобщение от следена тема, но когато го цъкна, такава тема всъщност няма. Явно нещо се е бъгнало, от около седмица е така, моля да го оправите.

Доколкото помня това се появява така, защото някой в темата е променил мнението си, въпросът е че не е упомената коя е темата и трябва да гадаеш Rolling Eyes.

Вече е оправено!

# 771
  • Ямбол
В нови отговори, ми излизат стари теми отпреди 2 години, в които няма нови отговори.

# 772
  • софия
В нови отговори, ми излизат стари теми отпреди 2 години, в които няма нови отговори.
И при мен така Laughing

# 773
  • Варна

И при мен се получи току-що.  Rolling Eyes Помислих, че нещо превъртявям.

# 774
  • Ямбол

И при мен се получи току-що.  Rolling Eyes Помислих, че нещо превъртявям.

Ето:
Скрит текст:

# 775
Изчисти ли се сега списъкът?

# 776
# 777
# 778
  • Ямбол
И при мен да.

# 779

Не зная дали има връзка, но днес преди обед в Отговори /лентата най-горе/ бяха като число 627 теми, сега са ми 599. Не съм ги пипала, не съм ги отваряла,  не съм намерила време да ги премахна.
Но сега последните теми, в които съм писала, излизат до 31.12.11 г.
Т.е. за последните 3 г изчезнаха темите, в които съм участвала, в небитието?!

Общи условия

Активация на акаунт