ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 626
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 055
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Интересно ми е след като въпросът се повдига и тук, където по презумция трябва да четат отговорните лица, ще има ли най-сетне някакъв отговор и разяснение, или ще продължи да се мълчи newsm78

# 2 056
  • София
Правилно, всички теми са.

А, още един проблем - само през Мозила нещата са добре.

През Експлорър е пълна трагедия - празни полета, плъзгачи нагоре-надолу, ту се заержда, ту не се ...

# 2 057
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да се оплача и аз от примигването. На мен ми го прави и вътре в тема, като секунди след като съм влязла в темата и съм отишла вече надолу с мишката, примигва и ме връща обратно в началото. ooooh! Много е неприятно.

# 2 058
При опит да вляза в сайта, ми излезе това съобщение:
"Microsoft Security Essentials блокира съдържание на този уеб сайт
 z75.-zlovreden-kod-
Хоства се от: www.bg-mamma.com
Microsoft Security Essentials блокира този сайт, тъй като той вероятно съдържа заплахи за компютъра или за вашата поверителност."
Не знам дали е проблем, но реших да сигнализирам.
Благодаря! Картинка или аватар от този сайт е причината. Филтрирах адреса.

Здравейте, защо не мога да публикувам нова тема в "частни уроци" ? Станах член на групата, както ми предложи ситемата, но пак не става - изписва ми "Съжалявам, нямате право да публикувате мнения в този форум."

ОГРАНИЧЕНИЯ, ФОРУМИ ЗА ОБЯВИ

Във всички групи публикуването на теми и мнения е разрешено за регистрирани потребители, членове на съответната група.

В групите за обяви, то тези форуми са с допълнителни ограничения и теми в тях не могат да публикуват потребители с по-малко от 50 мнения.
Това не е сайт или форум за търговия, обяви и покупко-продажби, а форумите за обяви са създадени с цел да са от полза на редовните потребители на форумите.

По отношение на "примигването"... за жалост не мога да симулирам проблема с нито един от браузерите ми (всички без Интернет експлорер) дори и при много бавна връзка през мобилен нет.
Не се проявява нито при колегите, нито при други потребители, до които се допитах, но и те ползват други браузери (Хром, Мозила...). Доколкото разбирам от оплакванията основният проблем е при зареждането на заглавната страница.
Предполагам, че би могло проблемът да е само с ИЕ. Ще предам на екипа да "разследва", локализира и отстрани проблема.

# 2 059
Аз съм с мозила, нямам проблем с никакво примигване.

# 2 060
  • София, България
Аз съм с Мозила и имам проблем с премигването.   Peace

Точно както го е описала profi_1. Зарежда до първия непрочетен отговор. Започвам да чета надолу и изведнъж пак връща на непрочетения отговор. Все едно не е заредило напълно страницата. Не е от интернета ми, защото той е достатъчно бърз. Така че проблемът не е само при IE.  Wink

# 2 061
  • София

Точно както го е описала profi_1. Зарежда до първия непрочетен отговор. Започвам да чета надолу и изведнъж пак връща на непрочетения отговор. Все едно не е заредило напълно страницата. Не е от интернета ми, защото той е достатъчно бърз. Така че проблемът не е само при IE.  Wink

И при мен така. Въобще не ползвам ИЕ.

Допълвам - ползвам Mozilla Firefox 30.0

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 14:09 от milenaka

# 2 062
  • в морето до колене
И аз съм с Мозила и в другата тема съм описала, как се проявява "примигването" при мен - не винаги и не по един и същи начин...
Макар че аз го наричам "превъртане", защото всъщност списъкът с теми или слиза отгоре-надолу, или се качва отдолу-нагоре...

Вътре в тема не ми се е случвало, обаче. Само при зареждане на заглавната страница.

# 2 063
  • София

И при мен така. Въобще не ползвам ИЕ.

Допълвам - ползвам Mozilla Firefox 30.0

Аз съм със Сафари. Случвало ми се е веднъж-два пъти, но изобщо нямаше да му обърна внимание, ако не бяхте писали тук. Не бих казала, че е проблем, който се появява системно. Появявало се е само в темите. Тъй като използвам "Нови отговори" като страница, от която да отварям мамма-та, мога да кажа, че никога в списъкът, темите, които се въртят отгоре или каквото и да е било не ми се е появявал такъв проблем.

# 2 064
Аз съм с Хром. Като вляза в "Нови отговори" и после в темата ми се явява последния непрочетен отговор, прочитам го, преминавам по-надолу и изведнъж страницата се превърта и ме качва пак на последния непрочетен отговор, който вече съм прочела. Това се случва всеки път.

# 2 065
  • София
При мен не е всеки път. Понякога става вътре в дадена тема, друг път е на заглавната страница.

# 2 066
Аз съм с Хром и ми се случва в темите. Даже току що и в тази.

# 2 067
  • София
С Мозила 30.0 съм. Винаги при натискане на нови отговори или известия за миг виждам последните теми, в които има нов отговор, след това страницата слиза надолу и пак се връща нагоре. Това и с мобилен, и с домашен (който е бърз). В темите ми се случва само с мобилен нет.

# 2 068
  • В сърцето на любимия човек
И при мен с Хром ми се случва когато натисна на балончето за "нови отговори" - зарежда ми темите и после някак ги приплъзва. Даже често ми се случва да натисна бутона "спри следенето" вместо ново на най-горната тема.

# 2 069
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мамма, пренасям си поста със скрийн на въпросното премигване, за да няма съмнения, че него го има- ето го документирано
Скрит текст:
Мяч, струва ми се адски невероятно при всеки форумът да изглежда различно, но слушайки теб, така излиза. Понеже на мен не ми се появява ни отгоре, ни отдолу, просто винаги (абсолютно винаги) преди да ми зареди списъкът с нови отговори, се показва списък на темите, които се въртят във въпросната лента, с двойно по-голям шрифт от този на темите в "Нови отговори". Задържа се така някое време, после примигва и се зарежда списъкът с моите теми.
Ето така изглежда

Видно е, че се задържа достатъчно дълго, за да сваря да му направя скрийн.
Не ми се появява понякога, а абсолютно при всяко преминаване през "Нови отговори". Ползвам само и единствено Модзила.

Общи условия

Активация на акаунт