ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 061
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София

3xi,

Добреее...значи проблема е само в Хром-а.

Предлагам ти да опиташ следното

Отвори ИСТОРИЯТА на браузъра, сложи отметки пред всичко (без паролите, ако имаш запазени), и изчисти.

След това влез в НАСТРОЙКИ

превърти до дъното на страницата, там клкни на ''покажи разширените настройки'' и пак превърташ до края на страницата,

най-долу ще видиш ''нулиране настройките на браузъра''

smile3506 надявам се, това да помогне. 

НУЛИРАЙ и не се плаши, това с нищо няма да навреди

(виж картинката в скритият текст)

Скрит текст:

# 2 566
  • в огледалото на живота
Може ли модератор да вмъкне тази снимка като заглавна страница в темата
Скрит текст:
тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=794437.new#new

# 2 567
  • Русе/София
Mari_Mar много ти благодаря.Днес всичко е на ред от само себе си.Но това е полезна информация.  bouquet  bouquet  bouquet

# 2 568
  • София
Mari_Mar много ти благодаря.Днес всичко е на ред от само себе си.Но това е полезна информация.  bouquet  bouquet  bouquet

Ееее, браво!
какво по-хубаво от това, неща да се нареждат(оправят) от самосебе си. Радвам се, че всичко е ОК, а това за нулирането настройките на браузъра, е полезна функция, особено ако ''прихванеш'' някой упорит toolbar, който да промени търсачката ти, началната страница и започнат да ти се появяват един куп допълнителни реклами на всяка страница.

Видях, че нямаш инсталиран и AdBlock, а това според мен е най-необходимото допълнение за един браузър, с него всеки сайт става по-изчистен и приятен за ползване newsm10

# 2 569
Какво стана с проблема, с "подскачането" на страниците. Ще има ли подобрение или трябва да свиквам и с това  Tired

# 2 570
Какво стана с проблема, с "подскачането" на страниците. Ще има ли подобрение или трябва да свиквам и с това  Tired

Никой не обръща внимание. Twisted Evil

# 2 571

Понеже и аз отдавна "рИвЪ", все се надявах на някакво обяснение, ама няма. Просто в началото мислех, че е от моя комп нещо, но после толкова хора се наоплакаха и тук, и в другите теми, та спрях да си набеждавам компчето. Но е много дразнещо. Peace

# 2 572
Ами то някой го спомена на скоро, че било от зареждането на многото реклами и за това прескачало така. Не знам тези с адблок имат ли такъв проблем т.е. наистина това ли е причината, защото ако е това оправяне няма да има  Tired

# 2 573
В къщи имам Адблок и пак имам прескачане.

# 2 574
  • София
Какво стана с проблема, с "подскачането" на страниците. Ще има ли подобрение или трябва да свиквам и с това  Tired

Тези, които в момента са налични и могат да обърнат внимание не могат да помогнат.

А и преди време една от потребителките ми се сопна защо съм се пънела да "помагам" след като не мога да ѝ разреша проблема.

И не се пъна. Каквото зависи от модераторите - вършат го.
Техническата част - когато се появи компетентен човек.

И при мен го има това т.нар. "прескачане", т.е. появи се наскоро. Не мога да го обясня, не мога да го разреша. С празни приказки от моя страна няма да помогна на потребителите.

labrex, аз си набеждавах мишката и все разправях "пак скапах поредната мишка"  Laughing

# 2 575

labrex, аз си набеждавах мишката и все разправях "пак скапах поредната мишка"  Laughing

И аз по едно време набедих мишката, после пък компютъра, щото съм ........ пишман компютърджийка. ooooh! Реклами нямам, поне те не ме тормозят, нямам и Адблок, но нещо друго, синът се занимава с това. Подскачането, обаче, си го има, най-редовно кликвам, вместо на "нови" от първата тема, на "Спри следенето", добре поне, че няма последствия, освен още едно подскачане. Почти му свикнах, но ми изморява очите, нещо което със старата версия не съм забелязвала. Peace

# 2 576
  • Русе/София
И аз питах,ама........няма отговор.

# 2 577
Когато в една тема отдавна повечето мнения съвсем не са по темата, а авторът отдавна не се е включвал, не е ли редно темата да се заключи?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=793221.msg28807198#msg28807198

# 2 578
Благодаря на Ан Мари за любезното включване  bouquet, но все пак е непонятно как цял форум е оставен без технически съпорт? Thinking

# 2 579
Не знам какво се случва в последно време, да не би да са във ваканция  Simple Smile Преди Мамма често се включваше с отговори и помощ.

Общи условия

Активация на акаунт