ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 034
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 670
Помня ги, но пощата ми беше открадната и паролата ми за достъп тук беше сменена. Сега не мога да вляза нито тук със старата си регистрация, нито в пощата за да си сменя паролата. Ето това е профила ми :

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=16638

виждам че е бил активен след като аз вече не можех да го ползвам. Няма ли възможност да се направи някаква проверка и евентуално да се смени пощата с нова, за да мога да си генерирам нова парола?

# 2 671
  • Ню Йорк
Бях пуснала в секция обяви нещо за ПОДАРЯВАНЕ, подчертавам не за продажба и днес забелязвам, че обявата ми е изтрита. На какво се дължи това? Благодаря.

# 2 672
  • София
Помня ги, но пощата ми беше открадната и паролата ми за достъп тук беше сменена. Сега не мога да вляза нито тук със старата си регистрация, нито в пощата за да си сменя паролата. Ето това е профила ми :

виждам че е бил активен след като аз вече не можех да го ползвам. Няма ли възможност да се направи някаква проверка и евентуално да се смени пощата с нова, за да мога да си генерирам нова парола?

Парола нямам как да кажем, т.е. за никого не е видима в "нормален вид". Мейла мога да смяна.

# 2 673
  • DE
Моля, модератор от готварския подфорум да "отключи" за редактиране първия, начален постинг в тази тема.
Допълвах периодично рецепти предложени от пишещите в  темата, но сега опцията за редактиране я няма.
Информирах модератор, но молбата ми увисна някъде по трасето.
Надявам се тук, в тази тема, молбата ми да бъде забелязана.
Благодаря!

Самоцитирам се!

# 2 674

Парола нямам как да кажем, т.е. за никого не е видима в "нормален вид". Мейла мога да смяна.

Много благодаря за съдействието, пратих новия имейл на лично съобщение.

# 2 675
Здравейте Simple Smile
Днес се регистрирах тук при вас и искам да пусна публикация ,но не успявам . Прочетох начините за писане и видовете публикации , но отново не мога отново да публикувам нищо . Чрез клик бутона публикувай не се получава нищо . Въпроса ми към вас е как става това и има ли някакво ограничение ( наличност на приятелска мрежа тук в акаунта ми ) ?

# 2 676
В кой раздел?

# 2 677
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Повтарям питането си относно "Виолета"
Имам въпрос относно нароилите се N теми за сериалчето "Виолета" във Филми и ТВ-сериали. Не е ли леко прекалено да има теми за сериала, за фен-фикове на потребителките, а туитъри на актьорите (тя поне е изтрита) и всички да наводняват подфорум, който не е Романтични сериали и теленовели, че да търпи подобно изобилие от теми за (по същността си) все същото? Аз поне се губя из темите за "Виолета", докато намеря каквото ми трябва от други теми в подфорума.
Може ли трите теми да се обединят или направо преместят в "Романтични сериали"?

# 2 678
Как така в кой раздел ?

# 2 679
Как така в кой раздел ?

Ами питам къде искаш да пуснеш тема?

# 2 680
В раздел Бебета искам да пусна публикацията .

# 2 681
  • Ямбол
Публикация или нова тема? Ако си в раздел, ползвай бутон нова тема, а ако си в тема, след като си напишеш мнението го публикуваш, така, както публикуваш тук.
А за да можеш да пускаш нова тема, трябва да станеш член на групата.

# 2 682
Вече два пъти ми се спира правото да пиша във форума за по около ден. Първият път помислих, че има някаква грешка, но след като се повтори.....има нещо гнило.
Не съм нарушавала по никакъв начин правилата на форума!
Възмутена съм..............

# 2 683
Благодаря ви Simple Smile

# 2 684
  • София
Моля, модератор от готварския подфорум да "отключи" за редактиране първия, начален постинг в тази тема.
Самоцитирам се!
Темата не е заключена. В момента само администратор/модератор може да редактира 1вия пост на темата.

Вече два пъти ми се спира правото да пиша във форума за по около ден. Първият път помислих, че има някаква грешка, но след като се повтори.....има нещо гнило.
Не съм нарушавала по никакъв начин правилата на форума!
Възмутена съм..............
Нямате наложена забрана. Най-вероятно ви "хваща" чужда забрана.

Общи условия

Активация на акаунт