Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 599
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Какво е станало с гривата на MissNellie?  Shocked Вече с по- къса коса ли е?

Малвинка, имаш много хубави очи за гримиране и всичко стои чудесно.   bouquet

D_ana, thanks!   bouquet

# 556
  • Казанлък
Здравейте! Какво мислите за тези четки?
http://www.ebay.com/itm/Hot-10-pcs-Makeup-Brush-Cosmetic-Brushes … ;autorefresh=true

# 557
И аз Мис Нели не я познах, но като ми каза Нели веднага се сетих коя е  Grinning
Иначе останалите всичките ви знам Hug
Мила също я познах, много красива на живо, Ноеми също! Идвайте по-често, голям купон става! И всеки път е по-готино. Между другото сметнах, че се срещаме вече от половин година.
Юли ще станем на една годинка Hug

# 558
Ментета на Мас, но не знам дали стават за нещо.  bouquet

# 559
Момичета не знам къде другаде освен тук да споделя  Rolling Eyes.Днес в Сефора отидох за ето тези сенки http://3.bp.blogspot.com/-unUoWoNoZiE/T9AnxfVPAvI/AAAAAAAAD5A/LU … 8+abstraction.jpg.
После реших - че ще взема Smoked  и накрая нищо не взех   Blush .
Момичето каза - че очаквали пролетните колекции чак март .
Кажете сега за каяла  Flutter? Нещо не схващам разликата м/у него и  молива . newsm78

# 560
Не изглеждат зле, пък и на тази цена защо да не пробва човек. Аз като бях начинаеща, започнах с някакви незнайни четки. Но още ги имам и са прилични като качество.
А и понякога ментетата не са чак толкова зле.
Ето например четката за Метеорити на Адри ме разби. Няма почти никаква разлика с моята.
А за 217 аз лично още съм изненадана, че масово четките ви не приличаха на моята. Какво правят тези хора не знам newsm78 Би трябвало да са еднакви, а разликата да е минимална.
Моята "бабичка" все пак се оказа младо гадже Mr. Green Mr. Green

# 561
Не мога да разбера защо говорят за Март новите колекции. Няколко от най-големите вк. Шанел се очакават тези дни, началото на Февруари. Март Ланком и предполагам Ести, те по принцип винаги са най-последни.
Плачи, тези сенки има ли ги в България точно този цвят? Харесва ми на Аленка цвета на същите сенки, но него го няма май.

Да огромна разлика между 217! Shocked

# 562

Кати,аз си гримирам с някакви имитации на МАК от ибей.
Идеални са си  Peace
Незнам конкретно тези какви са,но изглеждат много добре,а и надали ще са по-лоши от моите  Peace

# 563
  • Пловдив
И аз попитах момичетата в Пловдив кога чакат Шанел-казаха ми -до няколко дни Peace Нямам търпение Mr. Green

# 564
Плачи, тези сенки има ли ги в България точно този цвят? Харесва ми на Аленка цвета на същите сенки, но него го няма май.

Имаше ги днес и в Сефора и в Прити шоп точно - като на Аленка са да. bowuu

# 565
  • София
Кати, преди време ми бяха подарили подобен сет. Даже може и да беше същия, но май имаше повече четки  Thinking
Тогава бях на вълна Сигма и много не съм ги ползвала, но честно казано, ме изненадаха доста приятно. Не се скубеха, повечето бяха мекички и вършеха работа. Най само скосената за руж откровено за нищо не ставаше.

217-ките и мен ме шашнаха. Мислех, че в моите разликата е от неправилно миене (макар, че ги третирам по еднакъв начин), но като видях и тази на Жаки...  Shocked Ако не си ги бях купила лично от магазина на МАС, щях твърдо да си помисля, че са ми пробутали някое менте  ooooh!

Четката за Метеорити е идеална. Аз лично, освен разликата в цвета на дръжките (моята е черна със златен метал), други различия не видях... при разлика в цената 50+лв... май ще си взема още една фалшименто  Mr. Green

# 566
Имаше ги днес и в Сефора и в Прити шоп точно - като на Аленка са да. bowuu
О супер благодаря, сега като докарат новата колекция ще ги видя и тях.
Сега ги пуснах на суочове и се сетих пробвала съм ги, те са супер непокривни на моята кожа и затова ги пропуснах.
Как са при вас?

# 567
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахх, как ви завиждам за срещичките- хем обменяте опит и гримчета, хем се забавлявате Hug. Но пък дори и да бях в София, надали щях да се осмеля да се присъединя към вас, щях да съм като грозното патенце сред толкова мацки Embarassed.

Днес си взех от стик-сенките на "Макс Фактор" и нямам търпение да ги пробвам Heart Eyes. Комбинацията от двата цвята е странна, предполагам ще ги нося поотделно, или в комбинация с каквото друго имам налично.

# 568
Къде се събирате с всичките куфари, които носите?Сигурна съм, че Ви е забавно   bouquet

# 569
Aбе какво грозно патенце еййййй! Ние да сме сме манекенки от Вог, я Grinning Всеки е различен и си има своята уникална индивидуалност.

Само Ноеми беше с куфар Flutter Аз винаги съм с малки несесерчета. По принцип не нося много неща.

Общи условия

Активация на акаунт