Отговори
# 270
И мен започна да ме наболява кръста, но сигурно защото се налага да взимам и нося малкия. Край нас има само магазини, в които не мога да влизам с детската количка и трябва да го взема на ръце. Нещо много съм уморена тези дни и се опитвам да се разболявам  Tired Купих си лимони, грейпфрути и портокали и почвам със сутришни пресни сокове.
Започнах да мисля за ФМ и БХС. Има ли майки от Ст. З.? Мисля при Тодоров да отида за ФМ  newsm78

# 271
Ох момичета мен така ме боли кръста че не знам и някакво напрежение в корема кажете с вас как е ?

Рая и мен ме понаболява от време на време кръста, но когато поработя повече, корема не ме боли!

И мен започна да ме наболява кръста, но сигурно защото се налага да взимам и нося малкия. Край нас има само магазини, в които не мога да влизам с детската количка и трябва да го взема на ръце. Нещо много съм уморена тези дни и се опитвам да се разболявам  Tired Купих си лимони, грейпфрути и портокали и почвам със сутришни пресни сокове.
Започнах да мисля за ФМ и БХС. Има ли майки от Ст. З.? Мисля при Тодоров да отида за ФМ  newsm78

Оправяй се, пий повече цитруси повече и аз наблягам на тях повече! Hug

# 272
То и аз днес прекалих с работата май, така че само кръста си ме боли но за всеки случай си пих нош-па и сега съм значително по добре, но предполагам докато се намърда дебосъчето все такива нерасположения ни очакват  Wink

# 273
Трябва да си и почиваме, ама и аз понякога се понатоварвам, а не трябва! Peace

# 274
Момичета да ви кажа чесно и мен ме е страх още да казваме на приятели и близки,само на родителите си сме казали и на сестрата на таткото и на най-близките ни приятели...  Thinking
В третата седмица прокарвях,но се оказа някаква инфекция,ходих в барза помош и видях точицата, Praynigза седмицата си отговаряше на размера,казаха че на плодния сак му няма нищо това било от друго Praynig.
След около две седмици,ще мога да отида на лекар, #2gunfireсега заради един документ не мога да си пусна осигуровките, #Crazyи трябва да изчакам малко.
Да ви кажа нямам търпение да му видя сарчицето и да се успокоя най-накрая че всичко е наред Praynig

# 275
  • До морето :)
За кърменето - не съм спец, но знам пък, че гърдите не е добре, да се пипат, защото предизвикват контракции. Така че освен с консултант по кърмене (които на мен много ми помогнаха) се консултирайте и с АГ. Мое мнение.

За болките в кръста - нямам такива, но така да ме боли гърба....

Нямам търпение да започна да усещам бебето, да съм спокойна, а и е такъв кеф.  Heart Eyes

# 276
Аз не съм имала проблеми когато забременях втория път и кърмех, но аз имах в началото много лека и безпроблемна бременност, малката сама се отби към третия месец на бременността ми нищо че беше много пристрастено кърмаче. Но това явно зависи от това как се чувства майката и как и протича бременността.

# 277
  • Пловдив
Момичета споделям ви един много удобен гестационен календар.

http://www.ladypill.com/calendar.php

# 278
Момичета споделям ви един много удобен гестационен календар.

http://www.ladypill.com/calendar.php
Ехееее:) Като шайба на тир ми изглежда:)) Да видим как ще го разгадая:)

# 279
  • До морето :)
miraluba, колко го търсих този календар!   bouquet

# 280
  • Пловдив
Вътрешният кръг се наглася към първият ден от цикъла, а червената стрелка се наглася към датите.
С предната бременност го ползвах постоянно, имах и хартиен такъв.

# 281
Миралюба, страхотен е тоя кръг. Справих се отлично. Благодаря ти!  Hug Златна си!!!  bouquet
Всичко ми показва, както аз съм си го сметнала. Моя доктор я има същата на бюрото си, ама какво ме сметна в 4-та седмица на 16.01  newsm78 той си знае. Вече съвсем категорично допускам, че е сбъркал. 

# 282
Здравейте, дами!
Аз май се присъединявам към вас, ако ме приемате Blush Сега се прибрах от доктор и си имаме малка точица. Първата точица ми е и съм адски притеснена и уплашена. На 27 години съм и според докторката съм 4,5 г.с., но ако последния ми цикъл е бил на 03.12, не би ли трябвало да съм по-напред... Супер притиснена съм, защото след закъснението имах отрицателен тест и на прегледа тогава (при друг доктор) нищо не се видя и ми предписаха оргаметрил, пък сега се оказа че е имало причина да не ми идва  Sad

# 283
new leaf, добре дошла!
От 3.12 до сега все си мисля, че са повече седмици, ама докторска му работа.... И аз бях в средата на януари, а ми каза доктора 4-та седмица. Само, че има една лека разлика : дали е имал предвид 4-та седмица от бременността или 4-та г.с. ?  newsm78

# 284
Ей значи страхотни сте , благодаря ви страшно много за съветите  Hug  bouquet Hug
За болките в кръста ах как са ми познати само ....винаги при цикъл страшно ме е болял кръст , с предната бременност също , и сега пак наболява  ако съм на крак по-дълго време.
Добре дошли на новите момичета , супер ставаме цяла войска  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт