Крем за около очи - V тема

• 102 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Моmичета, какъе е ефeкта от Avene-Hydrance optimale riche? Против бръчки ли е, против подпухване или и двете? И става ли и за лице 2 в1 или е само за очи? мерси
Това си е дневен крем за нормална/суха кожа  - това е богатият вариант и е крем за лице, не за очи.

Но понеже темата е крем за около очи, а тук много го препоръчват и се обърках вече.

А тези които го препоръчват, за очи ли го ползват и доволни ли са? Simple Smile

# 691
Момичета, кой е кремът за очи на Авен, от който сте доволни?

# 692
Някоя от вас ползвала ли е околоочния крем на Vichy - Idealia? Ползвам цялата серия за лице, но така и нямам още впечатления още от него, не ми е попадал и тестер и се чудя дали да не си го взема тепърва?

# 693
Някоя от вас ползвала ли е околоочния крем на Vichy - Idealia? Ползвам цялата серия за лице, но така и нямам още впечатления още от него, не ми е попадал и тестер и се чудя дали да не си го взема тепърва?
Можеш да прочетеш ревю тук, но е на английски - http://smashinbeauty.com/vichy-idealia-eye-contour-idealizer-car … y-product-review/

# 694

Дадоха ми наскоро мостра от голямата аптека на Витошка, близо до метростанция НДК, май Subra беше...
Ползвам го от около седмица и съм доволна, овлажнява добре и ми харесва консистенцията. Направи ми впечатление, че има леки блестящи / светлоотразяващи частици, които разбира се не се забелязват след нанасяне. Бях решила да го купувам, но цената ме отказа. Simple Smile

Търся някой до 30лв, на 26г. съм т.е. срещу първи бръчки предполагам. Rolling Eyes От няколко години използвам кремчето на Биодерма от Сенсибио серията, но може би вече ми трябва нещо по-сериозно. Confused Предложения?   bouquet

# 695
  • София
Grumpy, аз съм много доволна от Isoliss на Uriage. На твоята възраст съм. Взех си го от Ремедиум за 30 лв точно преди около 2 месеца.

# 696
  • София
Ползвам го от месец някъде, само сутрин, поне така пишеше мисля. Лек е, озарява, пооправя сенки...торбички, но е е нещо уау....поне за периода в който го ползвам. Странното е че като нанеса после ББ крем от същата серия, се получава кир ефект, незнайно защо.

# 697
Здравейте! bouquet На 23 години съм. Искам да си взема някое хидратиращо кремче за лице и за околоочния контур. На работа съм по 10 часа на ден и умората започна да се отразява прекалено много върху лицето ми. Можете ли да ми препоръчате нещичко?  Confused

# 698
  • София...........
От няколко години използвам кремчето на Биодерма от Сенсибио серията, но може би вече ми трябва нещо по-сериозно. Confused Предложения?   bouquet

Grumрy
, аз съм 40+ и ползвам същото кремче на Биодерма от Сенсибио серията почти 10-ина години - уникално е !!! Едва сега усещам, че имам нужда от нещо друго. За мое съжаление засега не намирам заместител с превенция - единия ми е мазен, другия ми опъва и тн....
Според мен ако нямаш някакви видими нужди от нещо по-специално и си доволна от това можеш да продължиш с него Wink

# 699
Аз също се насочвам към био продукти за лице и тяло. Но, ако не ти е алергична кожата, може спокойно да се комбинират био продукти, с такива с повече химия. Не виждам нищо лошо в последното, защото най-малкото хиалуроновата киселина няма как да се синтезира по друг освен по химичен път. Но
Аз също използвам само бип/натурални продукти за лице. В момента ползвам крема на Натаура 35+ и съм доволна  Peace

# 700
Grumpy, аз съм много доволна от Isoliss на Uriage. На твоята възраст съм. Взех си го от Ремедиум за 30 лв точно преди около 2 месеца.

Ще го разгледам, мерси!  Hug

Grumрy
, аз съм 40+ и ползвам същото кремче на Биодерма от Сенсибио серията почти 10-ина години - уникално е !!! Едва сега усещам, че имам нужда от нещо друго. За мое съжаление засега не намирам заместител с превенция - единия ми е мазен, другия ми опъва и тн....
Според мен ако нямаш някакви видими нужди от нещо по-специално и си доволна от това можеш да продължиш с него Wink

Знам ли, имам 2 бръчици под едното око (но тях май ги имам от 16-годишна...) и не искам да се  появяват нови.   Confused

# 701
Околоочният на Ив Роше, за 35+ с ябълка - никак не съм доволна, направо имам чувството, че ми влошава бръчките.

# 702
Влизам в темата да споделя негативен отзив :Виши серума за очи и мигли никак не ми  допадна!Очаквах доста от него но уви, не се получи.....С една дума -лепило! Crossing Armsнищо не видях особено освен,че ми лепеше на клепачите..В издирване съм на околоочен от доста време и все не мога да си нацеля моя крем. За сега май клоня към продуктите на кларанс Rolling EyesТърся изглаждане на линиите,но да е и добра осн.за грим.Да не е много мазен,но да подхранва достатъчно,да не ми опъва също,да хидратира достатъчно.Стана сложно Crazy,а и ако може да е до 60-70лв ще е идеално..ама, че наглост Joy

# 703
  • в 1001-та нощ
Витаминче, пробвала ли си Optim Eyes на Филорга? Мисля, че ще ти влезе в ценовия диапазон  Blush За мен и за нуждите на моята кожа си остава най-добрият околоочен крем. На доста хора им е лек, да, консистенцията му не  е гъста и мазна, но хидратира много добре, не набъбва кожата. При мен изпълва фините линии, но при мен са едва доловими. Има тестери. Вземи няколко тестера и го пробвай  Peace

Ползвам го под базата за сенки и пасват отлично  Peace

Филорга пускат и нов околоочен - Time Filler eyes - предполагаме по-богат, взех тестер, но не съм го пробвала, а и реални впечатления бих имала, ако го ползвам поне месец. За него не мога да дам насоки, но го споменавам, тъй като е възможно да го предложат и за него да има тестери  Peace Той по описание повлиява и миглите, но не сме го изпитали, за да има твърдения от опит  Blush

# 704
Използвах една опаковка Оптимум айс-хубав приятен измазах си го целия и дотук  Crazy подобрение на йота не съм забелязала.
По препоръка от тук си купих след това , прехваления "тайм филър за очи , съшата работа никакъв ефект не виждам  Naughty Naughty Naughty
Това пък да са пораснали мигли  Joy Joy Joy пълна лъжа и заблуда! Имам крещяща нужда от по дълги мигли ама тц!

Мисля а) да се върна пак на оптимум аис или б) много бях доволна от Е.Л.
Скрит текст:

Чудя се още седмица и ще трябва да поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт