Крем за около очи - V тема

• 102 340
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Моля!  bouquet

# 676
  • София
Доста хора използват на Филорга: deep and peel (може и да бъркам правописа).
За съжаление бъркаш, не точно правописа, но съветът ти е опасен. Кремът се нарича Sleep and peel. Зоната на очите трябва да се избягва при нанасяве на този крем. Изобщо как може да се препоръча нанасянето на клепача на нещо, което съдържа peel в името си .

Моля, престанете с прехвалянето на Филорга и съответните поръчки от чужбина. Дали козметиката е хубава е лично решение. Цените в Ремедиум са достатъчно ниски, за да не си струва гловоболието да поръчваш от чужбина. Сега вече и аз ставам подозрителна има ли комерсиален елемент в тази прословута тема или няма  newsm78

Препоръчвам съветът на MayyaI да бъде изтрит, както и последвалите постове, вкл. моя, че като гледам как се раздават съвети, се плаша как се чете....

# 677
  • София
За съжаление бъркаш, не точно правописа, но съветът ти е опасен. Кремът се нарича Sleep and peel. Зоната на очите трябва да се избягва при нанасяве на този крем. Изобщо как може да се препоръча нанасянето на клепача на нещо, което съдържа peel в името си .
[/size]
Моля, престанете с прехвалянето на Филорга и съответните поръчки от чужбина. Дали козметиката е хубава е лично решение. Цените в Ремедиум са достатъчно ниски, за да не си струва гловоболието да поръчваш от чужбина. Сега вече и аз ставам подозрителна има ли комерсиален елемент в тази прословута тема или няма  newsm78

Препоръчвам съветът на MayyaI да бъде изтрит, както и последвалите постове, вкл. моя, че като гледам как се раздават съвети, се плаша как се чете....

Извинявайте! Praynig
Как да си изтрия поста? Всякак опитвах.

# 678

Ей това кремче си взех преди дни в комплект с крема за лице.
От крема за лице до сега съм използвала една опаковка, от Riche варианта. Не мога да кажа, че има главозамайващ ефект, но чувствам кожата си по-свежа. Затова реших да пробвам варианта за очи. Всъщност в един момент мажех от крема за лице и по околоочния контур. Обаче сутанових, че ми люти и сълзи, даже в един момент мислех, че имам други проблеми с очите...
Някой ползвал ли е този вариант за очи и какви са ви впречатленията от него?

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 09:16 от Пит

# 679
снимката ти не се вижда ... Crossing Arms поне напиши името   Wink за да ти отговорим

# 680
  • sofia
Исофил на Уриаж е крема, аз виждам снимката

# 681
И аз виждам снимката Peace Това кремче отдавна и аз го заглеждам, но събирам мнения все още.
Така и така си го взела, пиши след известно време като натрупаш впечатления как ти се отразява Praynig

# 682
И аз виждам снимката Peace Това кремче отдавна и аз го заглеждам, но събирам мнения все още.
Така и така си го взела, пиши след известно време като натрупаш впечатления как ти се отразява Praynig
OK

# 683
На 23 години съм, може ли да ми препоръчате околоочен крем? за сега съм се спряла на този на Avene, но ще се радвам да ми препоръчате нещо. Peace Hug

# 684
  • София
На 23 години съм, може ли да ми препоръчате околоочен крем? за сега съм се спряла на този на Avene, но ще се радвам да ми препоръчате нещо. Peace Hug
Аз също ползвам на Avene-Hydrance optimale riche. Много съм доволна. Peace

# 685
  • София

Моля, престанете с прехвалянето на Филорга и съответните поръчки от чужбина. Дали козметиката е хубава е лично решение. Цените в Ремедиум са достатъчно ниски, за да не си струва гловоболието да поръчваш от чужбина. Сега вече и аз ставам подозрителна има ли комерсиален елемент в тази прословута тема или няма  newsm78

Права си, че Слип енд Пиил не е за около очи. И наистина трябва да се внимава със съветите, освен ако не са от личен опит. Но  смятам, че Филорга са достатъчно добри и много момичета ги харесват. Аз освен Филорга ползвам и други марки като Ести Лаудер, Лиарак, Шисейдо и др. като смятам, че ефекта от различните серии е различен, а редуването на козметиката е в плюс, за да не се даде на кожата възможност да се нагоди към някой продукт и да намели ефекта му.
Конкретно за Слип енд Пиил - крема НЕ Е ЗА ОКОЛО ОЧИ, но за лицето е много добър. Ефекта му е много нежен, но видим.

Конкретно от крема за около очи, от който в последно време съм доволна е този:

# 686
  • Canada
След като се уморих от скъпите кремове на ЕЛ, Шисейдо, Филорга и т.н. реших, че ще опитам нещо с по-изчистен състав.

Вчера получих този крем и веднага го пробвах.

Имам изключително сух контур, каквото и да мажа отгоре задължително нанасям балм от масла, правен специално за мен /вечер/. Иначе се събуждам с врязани фини линии.

Винаги обаче тествам новите продукти в началото самостоятелно. Това, което ме впечатли тази сутрин е, че кожата беше сочна и еластична, без да е мазна. Дано и в перспектива остана доволна  Peace Като цяло рейтингът на продукта не е никак лош  Flutter 

# 687
  • София
Аз също се насочвам към био продукти за лице и тяло. Но, ако не ти е алергична кожата, може спокойно да се комбинират био продукти, с такива с повече химия. Не виждам нищо лошо в последното, защото най-малкото хиалуроновата киселина няма как да се синтезира по друг освен по химичен път. Но

# 688
Моmичета, какъе е ефeкта от Avene-Hydrance optimale riche? Против бръчки ли е, против подпухване или и двете? И става ли и за лице 2 в1 или е само за очи? мерси

# 689
Моmичета, какъе е ефeкта от Avene-Hydrance optimale riche? Против бръчки ли е, против подпухване или и двете? И става ли и за лице 2 в1 или е само за очи? мерси
Това си е дневен крем за нормална/суха кожа  - това е богатият вариант и е крем за лице, не за очи.

Общи условия

Активация на акаунт