Крем за около очи - V тема

• 102 740
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia
Вчера ми пристигна Ланком Женифик, ще да отзиви след седмица. За сега мога да кажа, че не е мазен, а кожата остава мека

# 106
Здравейте момичета искам да попитам дали някой е ползвал марката Ryor/ Риор
ОКОЛООЧЕН КРЕМ С Q10.

Съдържанието на крема- масло от авокадо, жожоба и коензим Q10. Изглажда кожата около очите, регенерира и забавя стареенето. За дневна и вечерна грижа на зоната около очите. Използва се целогодишно. За нормална, смесена, суха и чувствителна кожа.   

описанието е хубаво

# 107
От Ryor съм ползвала кремове за лице и  маска. Не бяха лоши. Не знам обаче, ако някой иска да бори бръчици  около очите и е на 30+ дали ще стане с  Ryor.

Beautyholicа, за мен този  крем е Benefiance на Shiseido. Благодарение на него мога да кажа, че нямам бръчки, а ползвам коректор над 10 години и съм на 34 вече.

# 108
ами не знам какъв околоочен крем да си взема. аз съм  със суха и чувствителна кожа и предполагам че и около очите ще е такава.май ще пробвам GALENIC

# 109
  • sofiq
последния крем за около очи който свърших беше ето този - много лек и приятен за нанасяне крем

http://tediata.blogspot.com/2013/01/alverde-anti-aging.html

След като го свърших реших да заложа на околочен крем на същата марка ,но взех друга серия-страшно съм доволна от този крем Peace
http://tediata.blogspot.com/2013/03/alverde-vital-augen-creme.html

# 110
И това кремче Alverde, къде мога да го намеря и каква е цената ,newsm78

# 111
  • Пловдив
Днес взех мостричка на този околоочен ,  в момента е на много добра промоция- на цената на околоочния получаваме и хидратиращ крем за лице в пълен размер в несесер.  Heart Eyes

# 112
# 113
  • Варна
29 души които са му дали оценка 4 от 5 Simple Smile)) и аз постоянно ползвам makeupalley даже съм си го инсталирала като приложение на телефона , много ми помага

# 114
  • sofiq
И това кремче Alverde, къде мога да го намеря и каква е цената ,newsm78

В магазини ДМ,цената е около 7 лева  Peace

# 115

aH~ - супер. Благодаря, че сподели. Харесвам тази козметика и смятам да се възползвам от промоцията (стига и при нас да има де).

# 116
  • sofia
Обещах отзиви от Женифик на Ланком - страхотен, имам фини линии, заличават се( малка е разликата за сега, но я виждам). Една приятелка ми го изпрати от Щатите - 10мл (2х5- мостри)60лв, смятам да взема още. Цената тук е доста висока, те там вероятно без пари ги дават, но мен ме устройва и това.

# 117
  • Варна
Някой може ли да даде отзив за околоочните на регал и регал лукс?

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 11:55 от Didi_Bidi

# 118
При нас пролетта се забави и разбира се,още се занимавам със сух контур и линии от дехидратация.Вмомента ползвам кремa на Герлен Guerlain Abeille Royale Up-Lifting Eye Care.За цената си и марката,която стои зад него - абсолютно никаква работа не ми върши.Не усещам никакво действие,дори след намазване не отчитам омекотяване(все едно няма крем),а какво остава за хидратиран,подхранен,напоен контур.Вече не знам при кой бранд да ходя,за да намеря най-накрая супер МАЗЕН крем,който да работи и в дълбочина. Sneaky

Имах един на Шисейдо, малък златист като опаковка, не помня как му беше името. Е, по-мазен крем за очи аз не съм виждала и ползвала. Да не казвам, че нямаше измазване точно поради тая причина. Ако те интересува, ще проверя вкъщи точното име. Спомням си, че даваше добър ефект върху очите, беше нощен и наистина работеше  Peace

# 119
  • Пловдив
Момичета, дайте идея за околоочен крем за ~35 год., който да се справя едновременно с малки бръчки и леки тъмни кръгове + подпухналост (понякога) под очите. Ползвах лилавият крем на Алверде, но изобщо не съм доволна Crossing Arms - след месец и половина първо нито ми скри кръговете, нито намали бръчиците, а смея да твърдя, че дори ги задълбочи и ми се появиха нови, под самия долен клепач, които преди ги нямаше ooooh!

Сега се чудя дали да не вадя тежката артилерия и да избера нещо по-скъпо и био, но което наистина да действа newsm78 Изборът е много голям, затова ви моля който има впечатления от следните продукти да сподели отзиви Peace:

1. Organic Surge - Гел за околоoчен контур

2. Cattier - Крем против бръчки за околоочния контур Eclat de Rose

3. Alteya Organics - Възстановяващ серум за очи Bio Damascena

4. Jonzac - Рехидратиращ крем за околоочния контур

5. Skin Blossom NEW - био възстановяващ околоочен крем с Ший, Зелен чай и Елда

6. Logona BIO - Околоочен гел Био роза и алое

Общи условия

Активация на акаунт