Крем за около очи - V тема

• 102 897
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
малко офф: има страхотни отзиви от приятелка за матиращия срещу бръчки и за ред аут; аз също съм ги ползвала, но малко - само от тестери
питай в темата за Фитокод дали нещо не би ти помогнало от техните продукт и срещу белезите; и слагай силна слънчезащита денем /предполагам, че за това вече имаш съвет от дерматоложката/

# 226
Тъкмо влизам да пиша за Биодерма Сенсибио. При мен се появи обрив по външните ъгълчета на очите от няма и 3 мазания. При някой да се е случвало това???нали уж е за чувствителна кожа.... Някой да препоръчате, който да е още "по-чувствителен"???!!
Еее, ти сега ще ме откажеш! Аз постоянно правя алергични реакции към кремове и вече много внимателно ги подбирам. Тъкмо му се бях наточила на този крем и сега почвам да се чудя дали да си го взема...  Май ще се ориентирам основно към козметика на Алверде - поне не правя алергия от техните продукти, но пък нямат кой знае какъв ефект.  Confused Иначе аз постоянно се мажа с кремове за чувствителна кожа и постоянно правя алергични реакции към тях.  Laughing Почнах да се замислям за едно изследване, за да се открие алергена, поне да знам кой е и да го избягвам.  Confused

# 227
Тъкмо влизам да пиша за Биодерма Сенсибио. При мен се появи обрив по външните ъгълчета на очите от няма и 3 мазания. При някой да се е случвало това???нали уж е за чувствителна кожа.... Някой да препоръчате, който да е още "по-чувствителен"???!!
Еее, ти сега ще ме откажеш! Аз постоянно правя алергични реакции към кремове и вече много внимателно ги подбирам. Тъкмо му се бях наточила на този крем и сега почвам да се чудя дали да си го взема...  Май ще се ориентирам основно към козметика на Алверде - поне не правя алергия от техните продукти, но пък нямат кой знае какъв ефект.  Confused Иначе аз постоянно се мажа с кремове за чувствителна кожа и постоянно правя алергични реакции към тях.  Laughing Почнах да се замислям за едно изследване, за да се открие алергена, поне да знам кой е и да го избягвам.  Confused
Ами аз съм по същия начин- все купувам козметика за чувствителна кожа и все се обривам...ако намериш инфо за изследване, моля те пиши, защото и аз се замислям.
Междувременно ще пробвам Алверде,щом не правиш алергични реакции може и на мен да ми понесе Thinking

# 228
Ами аз съм по същия начин- все купувам козметика за чувствителна кожа и все се обривам...ако намериш инфо за изследване, моля те пиши, защото и аз се замислям.
Междувременно ще пробвам Алверде,щом не правиш алергични реакции може и на мен да ми понесе Thinking
То и това е много индивидуално, защото зависи към коя съставка правиш алергична реакция. И аз не знам към коя правя, затова действам експериментално и на сляпо. В една друга тема някой беше писал за изследване в Пловдив - пак трябва да погледна. Иначе моя син имаше много проблеми с кожата си още от раждането и лекарката му постоянно изписваше медицинска козметика, която нямаше никакъв ефект върху него, кожата изобщо не му се оправяше. След време реших на своя глава да пробвам продукти на АЛверде върху него, особено след като им прочетох съставките и интересно, че точно от тях кожата му се оправи. Сега полвам предимно козметика на Алверде за тялото му. ПОнякога сменям, но пак се връщам на нея.

# 229
Както обещах,ама с малко закъснение,ДОВОЛЕН съм от крема за очи на Дева,понеже съм със смесен тип кожа,а той е доста течен,ми се отразява супер,хидратира много добре,изглжда фините линии и леко изсветлява кожата,защото съдържа освен всичко друго,и витамин С Взех го за 3.59лв. от ДМ Hug

Здравей! Смяташ ли, че е подходящ за мен (24г, мазна кожа) Благодаря!
Да,защото е съвсем лек и се топи в кожата,НО не изчезва,при мен през целия ден усещам кожата си около очите хидратирана и озарена,наистина действа,чак не мога да повярвам! Определено ще се купува отново,даже мисля да се запася да не вземат да го спрат  Joy

Благодаря   bouquet

# 230
Бих искала да пробвам околоочно кремче на Korres: с дива роза или това с дъб. Освен онлайн знаете ли къде се предлага в София (в мол Сердика май вече го няма магазина)? Hug

# 231
Виждала съм продукти на фирмата в аптеката в МОЛ България и предполагам, че ги има и в други.

# 232
  • в 1001-та нощ
До колкото зная и аз - вече нямат спец. магазини и се разпространяват в аптеките  Peace

# 233
  • Canada
Като около очен към момента ползвам Time filler на Filorga. Но вчера ми донесоха от България специално приготвен за мен крем с 10-12 масла. Миналата нощ го тествах и съм доволна от резултата тази сутрин - сочна, еластична и мека кожа. Сега чакам да видя ползите в дългосрочна перспектива  Peace

# 234
Взех си околочния на Галеник,засега с 2-3 нанасяния го усещам добре.По нататък ще споделя дали има някакъв резултат.

# 235
Като около очен към момента ползвам Time filler на Filorga. Но вчера ми донесоха от България специално приготвен за мен крем с 10-12 масла. Миналата нощ го тествах и съм доволна от резултата тази сутрин - сочна, еластична и мека кожа. Сега чакам да видя ползите в дългосрочна перспектива  Peace
Какъв е този крем?  newsm78 Blush Mr. Green

# 236
  • Canada

Какъв е този крем?  newsm78 Blush Mr. Green

B&C, kремът е изцяло натурален, направен от масла, с консистенция на балм е  Peace
Има масло от семки на нар, морков, шипка, розово масло, останалите са тайна на мацката, която ми го направи Flutter
Ако те интересува - пиши на лични да те насоча към ФБ страницата й, да не прозвучи като реклама тук  Peace

# 237
Преди броени дни от една мила съфорумка се сдобих от размяна с този околоочен крем на Ейвън - Anew Vitale.
Беше ме предупредила, че люти и затова не го иска, но аз понеже не съм с чувствителни очи, го приех с охота.
Да, наистина люти малко в началото, но усещането бързо отминава, и на негово място почувствах осезаема лекота в очите.
Повече не ми е лютял.
Предполагам, че причината за леката му лютивина е витамин С в съдържанието, известен още като аскорбинова киселина. Не съм чела какво съдържа (то и на тубичката не пише), но съм почти съм сигурна, че е това. Нали е антиоксидант, а те са особено важни за нежната кожа около очите.
Горещо го препоръчвам, заради някакъв лек и временен дискомфорт не си заслужава да се пренебрегва хубавото кремче...

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 00:20 от krem-karamel

# 238
 Grinning Grinning Grinningна Галеник са страхотни

# 239
Aз искам да попитам някой ползвал ли е тези капки на д-р Бах за околоочен контур:
http://apteka.framar.bg/30033432/%D0%B4-%D1%80-%D0%B1%D0%B0%D1%8 … -15-%D0%BC%D0%BB-

Общи условия

Активация на акаунт