Отговори
# 45
Съжалявам, че ви е дошло, момичета! Но без отчаяния, след М, с пълни сили напред! Simple Smile
Криси - според мен няма как да гадаем това, единствено лекар може да го установи. По принцип много жени приемат противозачатъчни, някои от тях, след спирането им дори забременяват много лесно. В твоя случаи ... не знам. Консултирай се с чичо Доктор - той ще каже. Тестове за О прави ли? Както казва Ленивик - щом БТ е била висока и ако си измерила такава налична ....

# 46
krisi_1979 не мисля, че нямаш овулация, при положение че БТ ти е била висока. Дори и от едно измерване вчера.

И аз така си мисля, но човек знае ли... Несполуката ме прави несигурна  и ме кара да се съмнявам във всичко. А и миличкото, толкова се надява.... Няма деца, а страшно иска.... Чак ми е съвестно, аз вечер се занимавам със синчето, а милото като ни гледа и от време на време се натъжава... Иска му се да си имаме наше, ама като не става, ох какво да направя...

# 47
Съжалявам, че ви е дошло, момичета! Но без отчаяния, след М, с пълни сили напред! Simple Smile
Криси - според мен няма как да гадаем това, единствено лекар може да го установи. По принцип много жени приемат противозачатъчни, някои от тях, след спирането им дори забременяват много лесно. В твоя случаи ... не знам. Консултирай се с чичо Доктор - той ще каже. Тестове за О прави ли? Както казва Ленивик - щом БТ е била висока и ако си измерила такава налична ....

Ами да, вчера сутринта БТ /измерена сутринат в 7.00 ректално/ беше 37,1, тази сутрин беше паднала на 36,80. След като я видях си казах, че до обяд М. ще е дошла, е дойде даже по-скоро

# 48
  • Варна
Добър ден станало,докато успея да разгледам прекрасните ви снимчици, всички сте мн чаровни,и мн готини.  Hug Качих някоя снимка и аз , и вече няма анонимност.
Някъде по-горе за ЦС стана дума,и на мен ми предстои, не скоро, но ще е следващата стъпка. Наистина ли боли,и мен ме плашат много.   ooooh!
При мен наближава часа за Тестчето,да видим днес дали ще е по-цветна,и наситена.Слънчев ден от мен.   bouquet

# 49

Маги - този сироп кога започваш да го пиеш и колко време?  newsm78 НЕе съм го правила, но и това ще направя, стига да има ефект. Макар че съм чувала, че всякакъв сироп за кашлица прави този ефект.

Аз след като установих, че ми е голям проблем това със сухотата - появи се след спиране на ОК, може би е страничен ефект и ехормонално, та се заех с мисията да оправя нещата. Сироп съм пила 3-4 дни преди О, плюс витамини - които са Инозитол (витамин В8 - който се съдържа в едни таблетки Инофолик, които изписват гинеколозите за подобряване на функцията на яйчниците, но са много скъпи, а всъщност са Инозитол+фолиева киселина) + Л-аргинин, също се изписва като добавка за увеличаване на ЦС. Определено има осезаем ефект, но този месец пробвах и Пре-сийд с него вече положението е меко казано "хлъзгаво"  Embarassed - милото не е много доволен, така че другия месец май ще заложа само на витамините  Hug

# 50
Здравейте и от мен в новата тема!  Flutter

Много сте изписали вчера, не мога да ви изчета от два часа!  Rolling Eyes

Аз ще си публикувам снимчици в албума, но по-късно, когато намеря свободно време. Иначе го разгледах и .... ама много сте хубави всички!!!!!  Hug Наистина дано скоро да има снимки и с бебчета  Praynig

Прити, благодарности за новата тема. Отново е страхотна. Но, обещавам, че ако следващата е за близнаци, аз няма да пиша в нея  Joy  hahaha  Joy Една двойка са ми напълно достатъчни и не искам повече  Twisted Evil

Много неща исках да ви кажа, ама като прочетох 15 страници на куп и всичко забравих. После като се сетя ще се включа отново.

# 51

Маги - този сироп кога започваш да го пиеш и колко време?  newsm78 НЕе съм го правила, но и това ще направя, стига да има ефект. Макар че съм чувала, че всякакъв сироп за кашлица прави този ефект.

Аз след като установих, че ми е голям проблем това със сухотата - появи се след спиране на ОК, може би е страничен ефект и ехормонално, та се заех с мисията да оправя нещата. Сироп съм пила 3-4 дни преди О, плюс витамини - които са Инозитол (витамин В8 - който се съдържа в едни таблетки Инофолик, които изписват гинеколозите за подобряване на функцията на яйчниците, но са много скъпи, а всъщност са Инозитол+фолиева киселина) + Л-аргинин, също се изписва като добавка за увеличаване на ЦС. Определено има осезаем ефект, но този месец пробвах и Пре-сийд с него вече положението е меко казано "хлъзгаво"  Embarassed - милото не е много доволен, така че другия месец май ще заложа само на витамините  Hug

И аз мислих да поръчам Пре-сийд и да пробваме с него, но когато мъжо чу - каза "Абсурд", нещо не му се понрави идеята. И така ... май ще трябва да пробвам с някакво сиропче или хапченца. Ще видим утре какво ще каже и Д-р Даскалов и ще видим ... Може да пробвам и твоят вариант или да пробвам просто с някакъв сироп за отхрачване да видим .. аз така или иначе си пия витамини и фолиева киселина.

# 52
Ох, аз съм леко притеснена. Утре ще отиваме в Пловдив, дори сутринта ми се обадиха от клиниката, да си потвърдя часа. Така ми играе отвътре, уж не бях до вчера, но днес ... не знам защо така. Дано всичко с моя преглед е наред. И със спермограмата на мъжо - най-вече!
Всичко ще е наред. Hug
Спокойно.В такива клиники ти обръщат нужното внимание и се отнасят с разбиране към проблема ти(ако има такъв).

# 53
Скрит текст:
   Ma4e  Hug СИЛНО СЕ НАДЯВАМ НА ТОВА

Мислите ли, че е нужно да му занеса старите си изследвания и рецепти от миналите месеци. И от миналия месец крайния резултат и изследването на ендоктинолог и гинеколог?  newsm78 Защото някои не ги зачитали, други обръщали внимание ... вие какво мислите? Една позната ми каза, че дори си е носила графиките ... но аз не смятам да изпадам чак до такава крайност Simple Smile

# 54
  • София
Тоито, вземи всички изследвания.
Защо така мисли мъжът ти за Пресийда? На моя много му хареса усещането. Подхвърли му, че е приятно...

# 55
  • В една слънчева къща...
Момичета, аз октомври месец за проба пих няколко дни преди О Мукосолван и определено се забеляза разликата в количеството секрет. Но и тогава още не правехме опити Simple Smile

# 56
Викам да се запиша и аз в новата темичка, макар че има и в старата за изписване.
С помощта на kraseto_iv, успях и аз да сложа 2-3 снимки в албума  Simple Smile
Всички сте много хубави, усмихнати, пожелавам ви скоро да бъдете още по-щастливи   bouquet

Относно Пре-сийд, и аз му бях много навита и ако не беше се получило този месец щях да си поръчам.
Иначе при мен нищо, другата седмица имам Рожден ден и тогава ще направя и втори тест, че тази бледа чертичка не ми хареса, за да видим колко ми е реален "подаръка"  Party

Другата ми дилема е къде да се запиша - в септемврийската или в октомврийската тема  newsm78
Според 1 калкулатор съм за 1окт., според друг за 30септ., според трети - за 2 окт. - ха сега де...

Много съжалявам за Криси и Бътерфлай, толкова надежди.... Но нищо - горе главата момичета, следващия път ще стане, сигурна съм  Hug

# 57
Мис - кога ти е Рдто и аз съм другата седмица - на 2ри. Не мисли такива неща, щом я има втората черта, значи всичко е реалност! Simple Smile  Hug След първия преглед с лекар, ще повярваш и още как и той най-добре ще ти изчисли кога ти е времето Simple Smile
Веси - така ще направя, ще нося всичко, дори и си намерих писанията от гинеколожката юни месец, когато ми откри и кистите и предписа Утрогестан-а и него ще занеса. А относно това, ще му спомена ... но той ... имаме един лубрикант, не му харевало така, искал да е естествено - МЪЖЕ .. Simple Smile

# 58
Здравейте, момичета, чудесна нова тема, да я напълните с положителни тестове!  Hug

Днес бях на лекар и понеже ми казаха, че вече нямам проблеми с отлепване, по-смело ви наръсвам с прашец. Simple Smile

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Miss M, по-добре се запиши в септемврийската тема, повечето жени раждат преди термин.

# 59
Miss M, няма проблем раздвам се, че помогнах Simple Smile Според мен си изчакай прегледа при доктора и той да ти каже за коя дата е термина най-сигурно Wink

Общи условия

Активация на акаунт