Отговори
# 90
Здравейте и от мен! Леле, едва изчетох всичко. Имам въпросче относно тези О тестове. От два дена,а за днес все още незнам, ми показват еднакво наситени червени чертички. Така ли е и при вас? Докато чакам отговора ви ще скокна да се тестувам за N-ти път този месец, че нали и фармацевтичните компании хляб ядят

предполагам, че сте го виждали, но в сайта на Oview има ето това - така може да се види при какъв цвят на чертичката какъв е резултата. И аз мисля от другия месец да си взема и тогава ще мога да споделя и аз.

http://www.oview.info/online_results,bg

# 91
  • Пловдив
Мерси, Маги, но линка не отваря. Пробвах и вчера............. но нищо! Съвсем се объках, макар че с мъжО се трудим вс вечер от 3дена насам. Да не говорим, че  го нападнах още в 4.30 рано тази сутрин. Дано нещо да сме сътворили

# 92
Здравейте и от мен newsm03 на всички сладурки
Най- после се реших и аз да се впиша във вашата прекрасна групичка. Чета ви от доста време, но все не се осмелявах да пиша.
Преживам историята на всяка една от вас, като своя. Радвам се на приятелството, което сте създали (макар и виртуално) и се надявам и мен да ме приемете като част от това приятелство много скоро Hug
Пожелавам успех на всички нечакащи тези дни, а на Веси и Тоничка да уловят яйцето Simple Smile ако иам и други ,които го гонят успех и за тях. Съжалявам че не ви помня всички по имено. Също така и да честитя на виделите EFP и скоро всички да ги последвате в отчетни, та и аз покрай вас де smile3534
Накратко нашата история
Скрит текст:
С ММ се борим за newsm30 от 1г 4м. Видяла съм доста самотни и тъжни чертички, и съм плакала страшно нмого. След като подминахме година в опити и никакъв резултат се обарнахме към JP-то, който ни пусна на изследвания и двамата. Уж всичко е наред,  но резултат все още няма Sad . Винаги усещам О и гледаме да сме активни по това време, но...

# 93
Lucky_cat и дано да сме ти на късмет   bouquet
Само да попитам къде си правихте изследвания, предполагам и се надявам е било в специализирана клиника, понеже аз съм чела доста и знам, че изследванията не се правят в обикновени лаборатории, че не били много точни. Желая късмет и успех  Hug

# 94
  • София
Лъки, късмет и от мен.

Аз припишках теста, сега чакам... Mr. Green Леле, ще се побъркаме, случайте ми думата!  #Crazy

# 95
  • Варна
Лъки, добре дошла в нашата нескромно весела и топла компанийка!!!
Ама я се усмихни!!! Че и този разплакан Йори много ме тревожи! Simple Smile
Няма да се отчайваш Simple Smile Точно за това говорим, как компютъра в главата ни управлява всичко, само дето ние понякога му подаваме грешни сигнали и команди или го "задръстваме" с очакванията си и той забива... Отпусни се, споделяй всичко, което ти тежи и приеми нашата положителна енергия Simple Smile
Весе, хайде чакаме резултата

# 96
  • Пловдив
Весе,  Hug щом е станало, ще стане пак. Сигурна съм!

# 97
Мацета, записвам се в новата ви супер тема, за да ви следя! Не мога да забравя от къде съм тръгнала и че без вас не бих стигнала до никъде! Много ви обичам!  Hug Сигурна съм, че момчешката ви тема ще ви е яко на късмет!!!
Ако някой ми каже, че това мерене на БТ , тестовете за О и тем подобни замервания не е стрес - здраве му кажи! А нали целта е да сте спокойни и отпуснати! Ей така се прави като Ева: пие се докато почнете да изпускате чашите, правите любов... и като се събудите  EFP Другото е страшен тормоз и безсмислени размисли...
Успех!!! Късмет!!! Стискам палци на всички!  fingerscrossed
 Hug Hug Hug

# 98
  • Пловдив
Добре дошла при нас Lucky_cat. Надявам се взаимно да си донесем късмет. И аз съм пресен кадър на форума, да не говорим,че за първи път пиша някъде. Но момичетата тук са толкова готини, че не спирам да се забавлявам с тях. P.S Заминавам  за VC-то пак! Ужас, от няколко дена влезна ли там все трябва да чишкам върху лента! Аман

# 99
  • Варна
Принцеска, как си, миличка!!!
Хайде включи се в нашия албум! Ти си една от нас...

# 100
  • Пловдив
А може ли парола? Бих се включила и аз.

# 101
  • София
Танче, имаш право, но го казваш от позицията на минала по лекия път.
Понякога в безизходицата се чудиш какво да направиш и къде да откриеш частичка надежда!

# 102
Здравейте момичета - Princessa SS и Lucky_cat. Много късмет да си донесете с влизането тук, пък и на нас. Целувки  Kissing Heart

# 103
  • София
Почти еднакви са двете, но понеже съм виждала друг месец тест с по-наситена тестова черта, мисля че утре ще е такъв!
Продължаваме.

# 104
Добре дошла  на Lucky_cat и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт