Отговори
# 30
лелеее колко сте активни, докато мерна в другата тема вие сте изписали цели 2 странички от новата

Цоп и аз тук, пожелавам на всички ни да е на късмет и много прекрасни новини. Страхотна темичка  Hug

# 31
Ти правила ли си ЦС? Че на мен ми предстои, недей така ме плаши Sad
Не съм веселушко, но да ти отговоря, че аз съм правила ..
Искай я с упойка и ще си спестиш кошмарната болка.Колкото и съвети да ти дават за разните му обезболяващи свещички - тц, предпочитам си упойката и така и направих. Peace

Аз ще си я искам, ама дали ще ми я дадат ...
А къде се бие тази упойка? Месна ли е? Нищо ли не усещаш?

# 32
  • София
Миналия месец си направих тест и е положителен!Вчера бях на лекар и ми казаха че са близнаци!И така изведнъж от трима вкъщи скоро ще сме петима!

Честито. Леко бременеене.
Тази тема обаче не е отчетна. Тя е за бебеправещи!

# 33
Добро утро и от мен! И аз ще кача снимчица.

# 34
Аз ще си я искам, ама дали ще ми я дадат ...
А къде се бие тази упойка? Месна ли е? Нищо ли не усещаш?
Е, че защо да не ти я дадат?Искат ти кръвни изследвания преди това - ПКК, нищо особено.
Биха ми я във вената на ръката и нищо не усетих.Иначе си ги чувах докторите ... Всичко приключва за около 15 мин., защото правят 2 снимки(втората е на 10 мин. след вкарване на контрастното вещество). Peace

# 35
Pritty_kitty разкошна темичка  Hug Благодаря ти  Hug
allaya ще ти пиша на лични  Peace
Nanayoana   честито, страхотна новина   bouquet Да сте живи и здрави всички  Hug Но трябва да се запишеш там където пише Бременност и раждане- Бъдещи майки- С термин май-август или Септември-Декември- според това кога ти е термина  Peace Даже има и тема за майки на близнаци Simple Smile Просто там пишат очакващите бебенца, а ние тук искаме и не сме успели  Peace  Hug
Mam4e  Hug Hug Кажи и на гадта да не се мярка при теб, че ще я отстрелям веднага  #2gunfire #2gunfire
Момичета, аз предният път така си мислех, че съм бременна с момиче, такива силни усещания имах в началото за това, а се оказа момченце  Heart Eyes Та хич не се доверявам вече на интуициата си в отва отношение- но аз лично исках само детенцето ми да е живо и здраво, нямах абсолютно никакви предпочитания за пол  Peace

# 36
Добро утро и от мен! Сядам пред компютъра и какво да видя нова тема. После ще доизчета старата.
Прити  Hug страхотна темичка, айде и  в нея много положителни тестчета.
Весе ако графиката ти е в зачатие, отстрани в ляво отиваш на лентички, харесваш си една и си  копираш  линка в подписа.
айде и аз да си събера прашец newsm28  newsm79 newsm28 newsm79 newsm28 newsm79
Хубав ден на всички  Hug

# 37
  • София
Мерси, беборанка, справих се. Simple Smile

# 38
  • В една слънчева къща...
Мацки, добро утро!
И аз излязох от анонимност вече Simple Smile

# 39
Добро утро и от мен, сладурки!
Аз пак се поуспах .. ех   Wink Но ... ще наваксам. Нали скоро съм на изпит и уж ставам да чета по-рано, но преди да почна, скоквах рано, а сега, като знам, че преди работа ме чакат теми и .. Simple Smile
Вие как сте? Доста сте изписали! Браво на Прити - пак се е справила разкошно с новата темичка. Но аз предлагам следващият път да си ги изписваме до 50стр и тогава ...
Нана - супер ... близначета - и аз как искам да имам ... макар, че се гледат толкова трудно, но е неземно щастие - 2чки Simple Smile
Маги - този сироп кога започваш да го пиеш и колко време?  newsm78 НЕе съм го правила, но и това ще направя, стига да има ефект. Макар че съм чувала, че всякакъв сироп за кашлица прави този ефект.
Ох, аз съм леко притеснена. Утре ще отиваме в Пловдив, дори сутринта ми се обадиха от клиниката, да си потвърдя часа. Така ми играе отвътре, уж не бях до вчера, но днес ... не знам защо така. Дано всичко с моя преглед е наред. И със спермограмата на мъжо - най-вече!
Оставям ви, че се захващам с книгите .. че времето ми намалява и идва време за работа Simple Smile

# 40
  • София
Тоито, стискаме палци! Всичко ще е наред, да знаеш!

# 41
  • София
Добро утро  morning

Познайте с какво се събудих....с цикъл  #2gunfire много се разочаровах, имах големи надежди за този месец, най-вече заради нетипичните болки в гърдите, нооо явно наистина абсолютно всичко е възможно, докато бебеправим.Вече няма да го мисля и да се връзвам на симптомите, освен ако не започна да припадам....  hahaha
От тази сутрин започнах да меря БТ за първи път и се надявам, че ще се справя  Party
Стискам палчета за не чакащите  Praynig

# 42
Добро утро  morning

Познайте с какво се събудих....с цикъл  #2gunfire много се разочаровах, имах големи надежди за този месец, най-вече заради нетипичните болки в гърдите, нооо явно наистина абсолютно всичко е възможно, докато бебеправим.Вече няма да го мисля и да се връзвам на симптомите, освен ако не започна да припадам....  hahaha
От тази сутрин започнах да меря БТ за първи път и се надявам, че ще се справя  Party
Стискам палчета за не чакащите  Praynig

Съжалявям, Пърпъл! И аз така...... Тази сутрин си премерих БТ, беше паднала на 36,80 и след час ми дойде. Е, поне знам, че като падне и на същия ден ми идва. Сега да си заминава по-бързо, че около О. съм решила да ходя на доки да ме види дали изобщо след противозачатъчните имам О. Според вас възможно ли е да ми е изчезнала О. от прием на Ясмин в продължение на 7 м. между почивките

# 43
krisi_1979 не мисля, че нямаш овулация, при положение че БТ ти е била висока. Дори и от едно измерване вчера.

# 44
  • София
Криси, съжалявам и за теб  Hug Мойта БТ беше 36,7 и аз предполагам, че днес с цикъла е паднала, но това са само предположения все още, ще видим другия месец.

Общи условия

Активация на акаунт