Отговори
# 15
  • Марс
Прити, чудесна е новата тема! Дано да е изпълнена с много положителни тестове!
Желая ви хубав и успешен ден, мамчета!   bouquet
Скрит текст:

# 16
Записвам се, да ви следя, надявам се, че не ви преча  Hug.
Разбира се, че не ни пречиш! Hug Както и другите успели момичета.
Нали трябва да ни носите късмет.
А и до вчера сте били тук, споделяли сте си всичко ... и сега - хоп да ни пречите! Naughty

# 17
Добро утро и от мен  Kissing Heart Да ни е честита новата тема . Котенце , прекрасна е   bouquet , но нека вече ни е последна  fingerscrossed  Flushed

# 18
  • Пловдив
Мамче,  Hug и благодаря!
С присъствието си не искам да натрапвам,че съм успяла, а просто сте ми мили и се вълнувам с вас.
Много силно ви гушкам и  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

за успех. Имам усещането,че ще е момиче Wink

# 19
Добро утро и от мен! Хубава темичка! Дано ни донесе късмет! От мен новините не са добри. Преди малко М. дойде. Много се разстроих, чак звънях на милото, а той кво да ми каже само...."и кво да направим сега.."   newsm45

# 20
  • Варна
Добро утро!!!
Прити, много хубава темичка! Благодаря!
Много хубави новини да ни донесе...
Хайде, мацки, хубав ден ви желая!!!
...кой очакваме скоро да направи тестче?...

# 21
Пивалче, мерси за прашеца! Момиченце, еххх, супер! Heart Eyes И аз си мечтая за такова ...
Криси, съжалявам!Дай да те гушна. spoko hug И аз правя като теб - звъня на мъжо и му се изплаквам по тел-а.А знам, че и той го изживява ...  Confused
А мен пак  ме наболява леко глава - оффф, май и аз ще се разочаровам. Tired

# 22
  • София
Ох, да се наместя под прашеца и аз!
 newsm28 newsm79 newsm79 newsm75 newsm79 newsm79 newsm28   Мерси Пивалче.

Криси, не се разстройвай. Мъжете не приемат нещата като нас! Найде с много сили в новия месец!
Прити, супер темичка си направила! Благодаря.  Hug
Тони, хайде утре да се качва вече тази Т. Днес пак ще стискам заедн с теб! Simple Smile

Ние снощи пробвахме гелчето. Ако не помага, то поне е доста приятно. Wink

# 23
Криси,явно този месец не е късметлийски SadФевруари ще да е-месецът на любовта,нали? Naughty

# 24
Мамче,  Hug и благодаря!
С присъствието си не искам да натрапвам,че съм успяла, а просто сте ми мили и се вълнувам с вас.
Много силно ви гушкам и  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

allaya къде се губиш тези дни, чудих се какво става с теб  Hug

Това е само защото незнаят какъв ад е цветната снимка  ooooh! ooooh! ooooh!

Тук съм  Hug , ако се губя то е защото имам много работа, но редовно си ви чета. С мен нищо ново, изпратихме лелката и започваме наново Simple Smile

Ти правила ли си ЦС? Че на мен ми предстои, недей така ме плаши Sad

# 25
Благодаря ви, мили момичета! Имах нужда от малко женска подкрепа! А, дано февруари да е нашия месец! И аз да посъбера малко  newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28

# 26
И аз се записвам в страхотната тема иииииииии Добро утро!

Криси, горе главата!  Другия месец вече няма да ти дойде - това е за последно!

Сега отивам да ви разгледам снимките и се захващам за работа! Хубав дееееееен!

# 27
Ти правила ли си ЦС? Че на мен ми предстои, недей така ме плаши Sad
Не съм веселушко, но да ти отговоря, че аз съм правила ..
Искай я с упойка и ще си спестиш кошмарната болка.Колкото и съвети да ти дават за разните му обезболяващи свещички - тц, предпочитам си упойката и така и направих. Peace

# 28
  • София
Момичета, може ли някой да ми обясни, може и на лични, как да си сложа графиката в подписа? Благодаря.

# 29
Миналия месец си направих тест и е положителен!Вчера бях на лекар и ми казаха че са близнаци!И така изведнъж от трима вкъщи скоро ще сме петима!

Общи условия

Активация на акаунт