Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени членовете на форума?
Каква е темата на дискусията за лубрикантите в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темата на дискусията във форума се върти около бременност, желанието за деца, опит за зачеване, симптоми на бременността, подготовка за бременност и други свързани с бъдещите или потенциалните родители теми. Основните теми, обсъждани във форума, включват опит за забременяване, симптоми на бременността , подготовка за бременността , изследвания , лични преживявания и подкрепа между потенциални или бъдещи родители. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват опит за забременяване, симптоми на бременността , подготовка за бременността , изследвания , лични преживявания и подкрепа между потенциални или бъдещи родители.
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени членовете на форума?
-
Каква е темата на дискусията за лубрикантите в публикацията?
Темата на дискусията за лубрикантите в публикацията се върти около опита и съветите, свързани с използването им. Една от участничките споменава, че е забелязала разлика при употребата на лубрикант и насърчава другите да бъдат спокойни и да не се притесняват. Тя също така разкрива плановете си да увеличи количеството на лубриканта в бъдеще за по-добри резултати.
-
Какви симптоми е изпитала една от участничките след секс по време на овулация?
-
Какви са съветите и споделените опит относно употребата на лубриканти?

На никой не го пожелавам! Симптомите ми бяха такива все едно ще ми идва, 3 дни някаде ме болеше корема и като си направих тест беше положителен, дано пак да видя този месец положителен тест
през ден го правехме и беше успешно при нас. Сега на 29 ми е О и пак работим по същият график и дано отново да е така успешен като първият 

. А то беше хубаво - австралийско мерло, което аз харесвам...
Този ще се постарая да не мисля толкова. Ще поработим пък каквото сабя покаже.
Днес ще пия цяло.
Еве, страшен си образ.
Ох още се хиля срещу монитора. Та ДА, ако спреш течностите в 14, в 17:00 можеш да напикаш теста. ( А Алая дори сподели, че не се вторачва толкова и пак и отчитат
)
това е супер ...