Отговори
# 75
Вмъкни Цитат
Цитат на: ver4eto__7 в Четв., 24 Ян. 2013, 13:13
Здравейте момичета, айде и аз да се запиша в новата тема    
Дано за СВ. Валентин да имаме най - хубавият подарък бебенце или две  

Suga Mama мен ме болеше корема, все едно ще ми дойде точно на датата когато трябваше да ми дойде, но не ми дойде и теста беше положителен. Дано и при теб случая да е такъв и де се зарадваш с положителен тест      кога ти беше О и кога трябва да ти дойде МЦ?

Късмет на всички!  bouquet

Честито, мила! Дано пожеланията ти се сбъднат и февруари да имама повече късмет. Извини ме за въпроса, но аз взех да се отчайвам, ти на кой месец от опитите успя! Браво момиче!  

krisi_1979  теста ми беше положителен, но за кратко. В 7 гс плода спря да се развива и направих спонтанен аборт  Sad   На никой не го пожелавам! Симптомите ми бяха такива все едно ще ми идва, 3 дни някаде ме болеше корема и като си направих тест беше положителен, дано пак да видя този месец положителен тест  Simple Smile
Иначе първият месец в който си сметнах кога трябва да ми е О Бях бременна.  Имахме си график   Joy   през ден го правехме и беше успешно при нас. Сега на 29 ми е О и пак работим по същият график и дано отново да е така успешен като първият  Praynig

Не се отчайвай, ще стане сигурна съм просто се успокой и се обичайте и то ще стане  Hug

# 76
Suga Mama за твое успокоение, ако искаш иди на лекар, но не мисля че може да стане кой знае какъв проблем за 3-4 месеца. Иначе мен ме болеше корем в деня в който трябваше да ми дойде, не по - рано като при теб, но при всеки е различно.

# 77
  • Варна
Весенце, стискай, душиче!!!!
Суга мама, дано болежкие ти се окажат радостни... Simple Smile
Относно сиропите и прахчетата за втечняване на секретите... аз снощи пих, днес ЦС е все още кремообразна, но ще чакам... то няма как от едно прахче и да се втечни...
Тониче, къде си??? Нещо не ми се мярваш...
Ох, момичета, да ви се оплача не по темата... ама нали сте ми близки вече... снощи се напих от една чаша вино хахахха до степен да захъркам на секундата, в която си легнах... едва измих чашите... изтървавах ги в мивката, а на сутринта ме болеше глава... Голямо пиянство от чаша вино  Drunk. А то беше хубаво - австралийско мерло, което аз харесвам...
Хайде продължавам да си поработвам...

# 78
  • София
Момичета, отново ви приканвам: Не си търсете симптоми, повечето от тях са плод на въозбражението ни и силното желание!
Казвам го от опит. И аз имам една неуспешна бременност, за съжаление. Е, миналия месец имах същите "симптоми" като тогава, но нищо! Умът ни си прави шега с нас.
Бъдете много спокойни и не търсете под вола теле. Разочарованието после е голямо.
 Hug Hug Hug

# 79
Аууу, да, това с въображаемите симптоми съм ги преживявала и е ужасно. Даже със силата на мисълта и внушението можеш да накараш някоя част от тялото да започне да те боли. Миналия месец постоянно чаках и търсех тъпа болка в яйчниците и матката, защото нали казват, че така боли при имплантиране и ранна бременност. И си ме болеше до момента, в който се разсейвах с работа или нещо друго. Изведнъж пак се сещах за болката и тя пак се появяваше.

Нооо днес сутринта си беше по-реално от всякога. Чак се стреснах, защото първите прорязвания направо ми сгъваха на две.

Но все едно, то така или иначе, докато не мине време и не разбереш какво е може да се вкарва във филми колкото си иска човек.

И милички, съжалявам за неуспешната бременност. Бебчетата си знаят кога да останат. Майка ми например знаете ли какво е правила, докато са ме чакали - всяка вечер мислено ме е завивала и целувала и ми е казвала - "Хайде наспи се, пък когато си починеш бързо си идвай в мен. Знаеш ли колко хора те чакаме тук" Много сладко  Heart Eyes

# 80
Верче, съжалявам за това, което сте преживели! Пожелавам ти късмет и скоро да ни се похвалиш отново! Благодаря ти за милите думи! Днес вероятно от хормоните и М. съм една плачлива. Ще ми мине  Hug

# 81
Бебчетата си знаят кога да останат. Майка ми например знаете ли какво е правила, докато са ме чакали - всяка вечер мислено ме е завивала и целувала и ми е казвала - "Хайде наспи се, пък когато си починеш бързо си идвай в мен. Знаеш ли колко хора те чакаме тук" Много сладко  Heart Eyes
Много е сладко, да. Heart Eyes
Мен главата вече зверски ме боли и изпих един парацетамол. Confused
Защо обаче трябва да е толкова трудно чакането???А разочарованието от поредния неуспех ...

# 82
 Майка ми например знаете ли какво е правила, докато са ме чакали - всяка вечер мислено ме е завивала и целувала и ми е казвала - "Хайде наспи се, пък когато си починеш бързо си идвай в мен. Знаеш ли колко хора те чакаме тук" Много сладко 

Това е най-милото нещо, което съм чела напоследък. Мила, имаш страхотна майка! Направо се разплаках от умиление!

# 83
 Ето ме Евка, тук съм и ви чета, но нямам време да пиша. Ама като ме подканвате  Joy  Уби мА с това вино  Laughing
Исках да кажа на момичетата с посетилите ги лелки да не се отчайват, нов месец- нов късмет  Hug

Веси, стискай. 15:15h групово щурмуваме WC-то, нали? И аз хапнах салата със сирене за обяд и езика ми е залепнал, но какво да се прави. Един акъл за всичко  Laughing

Относно симптомите и аз миналия месец си докарах едни такива. Само зацапването на 10 ден след О. не знам дали е възможно да си го докарам с мисъл ама болки- всякакви  Crazy Този ще се постарая да не мисля толкова. Ще поработим пък каквото сабя покаже.
Аз вчера се чувствах по като в О.- болки в корема, главата ме сцепи цял ден, повдигаше ми се през нощта и сутринта, като се събудих пак ми се повдигаше. А вечерта така ми се плачеше, че чак сълзи ми напираха, но не знаех защо, без причина. Днес ще видим как ще е теста, но не се чувствам в О.
Снощи пих АЦЦ 1/2 пакетче, но ЦС не ми харесва. Кремообразна ми се вижда  Thinking Днес ще пия цяло.

# 84
  • София
Еве, аз за пишкане стискам, ама така съм жадна вече...! Ей, ще се уморим с това бебеправене! Ти как си? С махмурлук?
Как ще се напиеш от чаша вино?  Mr. Green Въобразяваш си нещо. Simple Smile

Ох леле, Тони, така съм жадна. Ужас!

# 85
  • Варна
Хах, Весе, напих се... явно бях много изморена и ме хвана... иначе държа и не се напивам толкова лесно, но... всичко си има първи път Simple Smile
Тони, теста в колко часа трябва да се направи? В събота, когато съм решила да го правя съм на фризьор от 15.15... мога ли ако спра да пия и пишкам към 15ч. да направя теста в 17ч.например?

Момичета, относно мнимите ни симптоми - аз преди доста години имах доста голямо закъснение на цикъла и с тогавашния ми приятел решихме, че съм бременна. Той каза, че ще е момче и ще го кръстим Васко (на Левски) или Георги (на Гунди) и се пиеше всеки ден за Гошко/Васко Simple Smile В крайна сметка на мен ми дойде, но този период остана като "когато бях бременна с Гошко/Васко" хахах

# 86
...и се пиеше всеки ден за Гошко/Васко Simple Smile В крайна сметка на мен ми дойде, но този период остана като "когато бях бременна с Гошко/Васко" хахах

ХАХАХАХАХАА Ева , ще ни умориш от смях  moresmile

# 87

Момичета, относно мнимите ни симптоми - аз преди доста години имах доста голямо закъснение на цикъла и с тогавашния ми приятел решихме, че съм бременна. Той каза, че ще е момче и ще го кръстим Васко (на Левски) или Георги (на Гунди) и се пиеше всеки ден за Гошко/Васко Simple Smile В крайна сметка на мен ми дойде, но този период остана като "когато бях бременна с Гошко/Васко" хахах[/i][/color]

Е това ме бутна от стола.  newsm62 newsm62 smile3532 Еве, страшен си образ.

Тестовете, разбира се, че може по друго време. Аз първия направих тогава и това следя- всеки следващ да е по едно и също време, да не е с първата урина и да не съм пила вода 3 часа преди тестуването. Въпреки, че днес с обяда пих една чаша розе. Еве, не съм чупила нищо  hahaha Ох още се хиля срещу монитора.  Та ДА, ако спреш течностите в 14, в 17:00 можеш да напикаш теста. ( А Алая дори сподели, че не се вторачва толкова и пак и отчитат  Peace )

Рапорт: Веси и на мен не ми се пишка още, ама само да мине "процедурата" ще се удавя

# 88
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Леле, едва изчетох всичко. Имам въпросче относно тези О тестове. От два дена,а за днес все още незнам, ми показват еднакво наситени червени чертички. Така ли е и при вас? Докато чакам отговора ви ще скокна да се тестувам за N-ти път този месец, че нали и фармацевтичните компании хляб ядят

# 89

Момичета, относно мнимите ни симптоми - аз преди доста години имах доста голямо закъснение на цикъла и с тогавашния ми приятел решихме, че съм бременна. Той каза, че ще е момче и ще го кръстим Васко (на Левски) или Георги (на Гунди) и се пиеше всеки ден за Гошко/Васко Simple Smile В крайна сметка на мен ми дойде, но този период остана като "когато бях бременна с Гошко/Васко" хахах[/i][/color]

хахаха Joy rotfImbo rotfImao това е супер ...

Общи условия

Активация на акаунт