Отговори
# 630
Здравейте мацки  newsm51
Гледам, че нещо последните няколко страници никои не ви е опрашвал hahaha, викам чакай малко да ръсна прашец и с пожелание в настъпващото начало на месеца на влюбените да е месец изпълнен с многооооо положителни тестчета  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Днеска видях как тупка сърчицето на малката шушулка и това беше най-великото и незаменимо усещане! Пожелавам ви го на всяка една от вас със цялото си сърце в най-скоро време да изпитата   smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 631
Алая ,мерси за разяснението за течността. Страхотна си. Мога ли според теб и според БТ да смятам, че О. е била 23-24 ден ( 28-29.01 ) и кога да отида да пусна един прогестерон, че ми се иска. 4-ти ли, 5-ти ли ......... Rolling Eyes 

Тони прогестерон се пуска на 7-ми ден след доказана О. в твоя случай можеш да я пуснеш на 4. 02. за да видиш как се движи щом според прегледа О. е била на 23-24 ден.

Qst sn io! ако не е лично вие къде правихте изследванията, защото и аз съм със съмнения за сраствания, но мисля да правя ЦС като начало, защо направо лапароскопия?

# 632
Нинка, чудесни новини! Hug Честито тупкащо сърчице на шушулката!(спомням си как плаках и гледах монитора преди 10г. сърчицето на моето слънце) Heart Eyes
Благодаря за пожеланията и прашеца!
Селена, не си сама, разбира се! Wink Пратиха ли ти парола?Ако все още не - свиркай да пращам.

# 633
  • Софиянка в Пазарджик :)
Qst sn io! [/b] ако не е лично вие къде правихте изследванията, защото и аз съм със съмнения за сраствания, но мисля да правя ЦС като начало, защо направо лапароскопия?
Спермограмата и препоръката за лапаро,беше при Владимиров.А директно лапарото ми го препоръча,защото имам операция апендектомия ,която беше тогава с много сраствания и усложнения и вероятноста да имам пак сраствания е доста голям.Също така имам и болки все още на мястото на операцията въпреки че е правена преди години. Диагностичната лапароскопия е най точна в случая.Хич не ми се искаше,но след това още 2-ма лекари ми потвърдиха,че в моя случай е най добре лапаро.

# 634
Момичета, да ви се похваля  Simple Smile  притеснявах се, че няма да съм си вкъщи по време на О, но сега си направих тест и има 2 чертички като едната е мнооого малко по - бледа от другата. Вечерта ще нападам  Laughing  а мисля и утре сутрин преди на замина, за всеки случай Grinning  дано да го хванем това яйце  Praynig
на всички бебеправещи тези дни късмет   bouquet

# 635
Здравейте, мами! Simple Smile Как сте?
Със съпруга ми много искаме да си имаме бебИ/бебИта. Надявам се скоро да почнем да "работим" по въпроса. Чувствам се като малко дете, очакващо коледния си подарък  smile3502
Честно казано много се вълнувам, но и леко започва да ме хваща страх /това е нормално предполагам?/ Тъй като това ще ни е 1то бебИ искам от сега да измисля как /като видя 2те чертички/ да кажа на таткото. Разкажете вие как го направихте Simple Smile

# 636
Qst sn io! [/b] ако не е лично вие къде правихте изследванията, защото и аз съм със съмнения за сраствания, но мисля да правя ЦС като начало, защо направо лапароскопия?
Спермограмата и препоръката за лапаро,беше при Владимиров.А директно лапарото ми го препоръча,защото имам операция апендектомия ,която беше тогава с много сраствания и усложнения и вероятноста да имам пак сраствания е доста голям.Също така имам и болки все още на мястото на операцията въпреки че е правена преди години. Диагностичната лапароскопия е най точна в случая.Хич не ми се искаше,но след това още 2-ма лекари ми потвърдиха,че в моя случай е най добре лапаро.

Е д-р Владимиров си разбира от работата.  Предполагам правилно те е насочил. То и аз може да стигна до там, но съм решила да пробвам първо с цветна снимка и ако тя е добра ще пропусна лапарото ако ли не ......
И аз за сега се надявам на чудо, да вземе да ни се случи предлагам преди да стигнем до там.  Praynig

# 637
Здравейте и от мен момичета как сте.Кой са нечакащите скоро LaughingДобре дошли на новите момичета и успех.

# 638
  • Софиянка в Пазарджик :)
Е д-р Владимиров си разбира от работата.  Предполагам правилно те е насочил. То и аз може да стигна до там, но съм решила да пробвам първо с цветна снимка и ако тя е добра ще пропусна лапарото ако ли не ......
И аз за сега се надявам на чудо, да вземе да ни се случи предлагам преди да стигнем до там.  Praynig
Разбира си от работата определено,но може би ще се насоча към друга клиника,не ми харесва това че той поема всички пациентки и не помни конкретния случай(това е нормално)а все пак като се ръсят толкова пари не ми се иска всеки път да припомням за какво става дума,а и аз не мога да се сетя за всичко,така стават пропуски.
Надявам се да не ти се налага да тръгваш по клиники и скоро да се похвалиш  Hug

# 639

Разбира си от работата определено,но може би ще се насоча към друга клиника,не ми харесва това че той поема всички пациентки и не помни конкретния случай(това е нормално)а все пак като се ръсят толкова пари не ми се иска всеки път да припомням за какво става дума,а и аз не мога да се сетя за всичко,така стават пропуски.
Надявам се да не ти се налага да тръгваш по клиники и скоро да се похвалиш  Hug

За съжаление е така, тези които са добри лекари са натоварени и започват да работят малко на конвейр.
Аз съм тръгнала по клиники вече защото нямам време да губя, а през това време ако чудото се случи  Praynig Simple Smile добре дошло.
Както казах ми предстои цветна снимка и после ще го мислим, междувременно правихме спермограма, но и по нея още нямаме заключение.
Успех ти желая и пиши ако има нужда от съвет относно клиниките Simple Smile

# 640
  • София
Здравейте, момичета  Hug Как сте ?

Нинка мерси за опрашването, от това имах нужда  Heart Eyes

Чета си ви постоянно, но нещо последните 2 дни нямах настроение и предпочетох да не пиша.
Беборанка много ми харесва графиката ти  Laughing , кога ти е датата ?
Стискам палчета на всички не чакащи тези дни  Praynig

# 641
  • Пловдив/Хихон Испания
Нинка, чудесни новини! Hug Честито тупкащо сърчице на шушулката!(спомням си как плаках и гледах монитора преди 10г. сърчицето на моето слънце) Heart Eyes
Благодаря за пожеланията и прашеца!
Селена, не си сама, разбира се! Wink Пратиха ли ти парола?Ако все още не - свиркай да пращам.

===========================================
НинкаИ аз благодаря за прашеца....чакай и аз да си гребна малко за късмет: newsm28 newsm28 newsm28 newsm79 newsm75 newsm75 newsm79 newsm75
Спомням си и аз как се вълнувах като го видях и чух сърчицето на моето бебенце, жалко че то си замина от нас, но знам колко е невероятно това чудо и искам да го преживея пак Praynig
Мамче не никой не ми е пратил още ще се радвам да ми пратиш, че и аз да се присъединя към тази страхотна група и визуално  Flutter newsm51

# 642
Здравейте момичета  Hug
Първо да кажа добре дошли на новите и да не се задържате много че леле колко много станахме време е една поедна или по 2 и по 3 и ... да се изнасяме към отчетни
Стиснала съм палчета за нечакъщите ...
Нинка поздравления за тупкащото сърчице и да имаш още незбравими моменти с него ти пожелавам

Аз да си кажа или направо да си се похваля в моя случай лелката най сетне ме навести снощи към 22ч. и незнам но май никога не съм и се радвала толкова колкото сега яд ме е само за пропуснатия месец бебеправене но както и да е сега се вземам в ръце и се надявам нещата да тръгнат на оправяне и в тази връзка искам да ви питам тъй като половитехормони се изледват на 3 ден а на мен ми дойде вчера, но късно мога ли да си го за първи ден и да ги изследвам утре сутрин тъй като и тогава ми е най-удобно?
 И още нещо тъй като се притеснявам главно за пролактина трябва ли да праявя или Не правя нещо преди изледванията (за гушкането и стимулирането на гърдите знам че не трябва)

Знам че изписах много и съжалявам за което но няма с кой друг да споделя за тези неща освен с ММ  но той не разбира а само вие можете да ми помогнете и разберете както трябва

Пожелавам ви лека и бебеносна вечер и  Hug Hug Hug

# 643
Пърпълче датата беше вчера, днес ми е втори ден закъснение или 30 ден от МЦ, но предният месец МЦ ми беше 32 дни (за първи път от толкова години) и сега се притеснявам да не стане пак така и търпеливо си Не чакам. Иначе имам от неделя ужасни киселини.
Нинка благодаря за прашеца и честито тупкащо сърчице   bouquet
Да си посъбера, че ми е много нужен  newsm75 newsm79 newsm79 newsm28

# 644
Саша, според мен не е проблем за датата на изследване на хормоните. По принцип е най-добре от третия до петия ден, така че зависи кога работи лабораторията. За пролактина е хубаво и да си си починала поне половин час преди изследването и да не пиеш кафе.

Общи условия

Активация на акаунт