Отговори
# 645
Дани видях те как си LaughingЛемон и ти си тук видя ли вече сърчице  Laughing

# 646

Mr. Green Добре съм Нели, благодаря! Ти как си? Hug

# 647
  • планетата Земя
beborankaa  ,май,май  Laughing,ха дано

Аз си изтърпявам нечаканата и нахална гостенка.Вчера и днес доста ми тече.Утре мисля,че ще е ОК и мислим да се отчетем с мъжо.Мамчето нали каза,че при някой овулация е ранна,та ще поработим по въпроса

# 648
И аз съм добре  беше ми развален компютъра гоним яйца чакаме М  Laughing Laughing Laughing.Ходи ли на лекар вече.

# 649
# 650
И аз съм добре  беше ми развален компютъра гоним яйца чакаме М  Laughing Laughing Laughing.Ходи ли на лекар вече.

Ходих, назначи ми изследвания, които трябва да направя след около месец. Като ме видя доктора ми вика, много рано е още, чак след месец. Grinning Изненада се, че и кръвен бях направила даже! На ехограф ще ходя поне след 3 седмици, първо трябва да си оправя документите и после да си сложа личен лекар. После личния да ми даде направление на изследванията и за ехограф. И след месец на АГ пак. То тук се ходило при един за ехограф и при друг за изследванията и за следене на бремеността. Тук хич не е като в БГ, ама какво да се прави, няма как! Важното е всичко с бебето да е наред! Praynig

# 651
  • Лондон/Пловдив
Тончи защо не идеш при друг доктор направо в клиника , ако имаш задържан фоликул ама то при теб вече се води друго щом е от 2010 година . Немога да повярвам ,че никой не си е направил труда да ти помогне , яйчника в който е кистата не работи поне при един голям процент от жените не работи и това не си го измислям . Все пак зависи какъв вид точно е и ако се спука хм дано да не се пука сам . Най добре пиши на Денис от темата за Т. на нея обясни всичко и ще те посъветва какво да правиш . Знам няма смисъл да мериш Т. няма да е достоверна даже и тестовете за ову горе долу същата работа (аз май ти казах ,че теста не ми прилича баш на положителен ) Надявам се да не се сърдиш , всичко което ти пиша е за да идеш при добър в тази област доктор и да отстраните тази киста за да не пречи на нормалната функция на яйчниците ти .
Алая да с късна ову забременях ама късна към 20 ден горе долу , тогава не съм следила нищо .Бях млада на 21,22 и си мислех всичко което хвърчи се яде и бебетата стават от въздуха Joy
Аз съм след ову официално вече Т. ми е висока значи се започва великото чакане .
Беборанке графиката ти прилича на бременна и си залагам 50ст. че е такава  Heart Eyes
Е този месец само лелки , айде малко положителни тестове да завалят  Praynig

# 652
Здравейте, момичета! Скоро не съм писала, иначе ви чета редовно. Опитвам се да"успокоя топката", че нещо се бях поизнервила напоследък. Тази вечер съм на обстоен гинекологичен преглед и ще видим какво ще излезе от цялата работа. Дано всичко е ОК. Стискайте ми палци! Успех на всички нечакащи и гонещи яйцето!

# 653
  • София
Беборанка графиката + киселините ммм  Praynig  Чакаме те с тестчето  Laughing можеш и утре да направиш или да си чакаш до 33-ти ден  Party

# 654
Беборанка, кога мислиш да правиш тестче, че всички тръпнем в очакване. Май ти остана единствена от нашата групичка на не/чакащите около 30-31ви, чеее нас ни сполетя рано рано и вече я изпратихме официално гадната лелка тази сутрин. Заболяват ме пръстите от стискане на палци, не ни дръж в напрежение - графиката ти е прекрасна, направи едно тестче, чеее нали знаеш какви сме любопитни и нетърпеливи жените  Hug

# 655
  • Пловдив/Хихон Испания
Да и от мен едно "пфу", лелката се разписа официално  Sad, за мен обаче гонене на яйце няма, ще чакам Март да започна изследвания и процедури по инсеминация smile3518 Дано имам късмет и стане от раз, че ще съм за малко в Бг, а тук в Испания е ,много скъпо censored
Не знам дали има смисъл да следя овулацията си през този период (нали нещата се менят от месец до месец) Thinking
Какво мислите мацки? smile3506 smile3506

# 656
Ми тест мислех да направя чак в понеделник, ама май няма да се стърпя
Много ви благодаря за палчетата  Hug  Hug  Hug

# 657
..... тогава не съм следила нищо .Бях млада на 21,22 и си мислех всичко което хвърчи се яде и бебетата стават от въздуха Joy
......
Е този месец само лелки , айде малко положителни тестове да завалят  Praynig
Cherry Mam наистина до преди известно време и аз си мислех така " Искам  newsm30 = и ХОП  newsm30", нямах представа от БТ, ЦС, О и т.н. просто не се интересувах.
Но сега не е такаа .....
Ох дано този месец не ме навести и мене лелката че имам чувството че ще smile3511
Данооо Cherry, данооо някои те е чул Praynig.
 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 и аз да не останааа Simple Smile че ми е нужен!

# 658
  Чери, разбира се че не се сърдя  Hug
Аз ходя при доста добра докторка ( д-р Калева) от години. Тя за първи път видя този задържан фоликул, който е около 14мм. и ми е казвала, че не е пречка да забременея с него, още когато не мислехме за бебе. Имам и доверие, но не пречи да се консултирам с друг доктор, разбира се. Малко съм предубедена към калинките за репродуктивно здраве, тъй като там винаги включват тежката артилерия. А и все пак опитваме, като цяло за втори месец, а усилено и целенасочено- за първи. Все още съм положително настроена, че всичко ще ни се развие добре  Simple Smile

# 659
Тоничка права си.Изчакай още месец,два,и ако не стане можеш да се консултираш и с друг доктор.Понеже ти нали каза,че не би чакала да мине да кажем около година,година и половина в целенасочени опити.
Има ли не чакащи около 07.02?Аз съм за тогава.Но пък.....не се надявам,защото позакъсняхме с опитите.Засега не се притснявам,защото едно че моя го няма по месец и нещо и не можем целенасоено да опитваме,и другото е,че от както опитваме,никога не сме пробвали по време на О,май само веднъж и то пак беше с малко закъснение Simple Smile
Пожелавам успех на всички ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт