Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени членовете на форума?
Каква е темата на дискусията за лубрикантите в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темата на дискусията във форума се върти около бременност, желанието за деца, опит за зачеване, симптоми на бременността, подготовка за бременност и други свързани с бъдещите или потенциалните родители теми. Основните теми, обсъждани във форума, включват опит за забременяване, симптоми на бременността , подготовка за бременността , изследвания , лични преживявания и подкрепа между потенциални или бъдещи родители. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват опит за забременяване, симптоми на бременността , подготовка за бременността , изследвания , лични преживявания и подкрепа между потенциални или бъдещи родители.
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени членовете на форума?
-
Каква е темата на дискусията за лубрикантите в публикацията?
Темата на дискусията за лубрикантите в публикацията се върти около опита и съветите, свързани с използването им. Една от участничките споменава, че е забелязала разлика при употребата на лубрикант и насърчава другите да бъдат спокойни и да не се притесняват. Тя също така разкрива плановете си да увеличи количеството на лубриканта в бъдеще за по-добри резултати.
-
Какви симптоми е изпитала една от участничките след секс по време на овулация?
-
Какви са съветите и споделените опит относно употребата на лубриканти?
мисля да му го оставя на ММ до портофейла с малко листче с надпис "Здравей, аз съм в корема на мама засега , но ще се видим и гушнем след 9 месеца , през което време да се грижиш за нея, иначе много ще ти се сърдя" или нещо от сорта. И тъй като той става малко след като аз излезна за работа , преполагам че ще го зарадвам и ще се развълнува , пък и дано да съчетая и датата.ДАЙ БОЖЕ на всеки го такъв подарък за 14.02.
за всички 

. Лека и успешна бебеправеща вечер на всички.

Е ще си ходим лятото затова планове вече ме е страх да си правя .
Аз пак се затрих два дни, развихрила съм се тук в работа... имам да завърша един проект до 10ти февруари, но ще наминавам да ви чета, разбира се
) миналия месец бях попаднала на един сайт с над 100 предложения как да съобщим такава новина 
Толкова хубава новина заслужава добре обмислена "премиера"
Аз обаче като се знам каква съм порта, всичко си казвам на милото, не знам дали бих издържала и 3 минути преди да се разприказвам