Отговори
# 660
Прити аз съм от нечакащите на 14.02.
И си мисля и тогава да правя първия тест, въпреки че реално няма да има закъснение, но ако се окаже  EFP мисля да му го оставя на ММ до портофейла с малко листче с надпис "Здравей, аз съм в корема на мама засега , но ще се видим и гушнем след 9 месеца , през което време да се грижиш за нея, иначе много ще ти се сърдя" или нещо от сорта. И тъй като той става малко след като аз излезна за работа , преполагам че ще го зарадвам и ще се развълнува , пък и дано да съчетая и датата.ДАЙ БОЖЕ на всеки го такъв подарък за 14.02.
Приятна и бебеносна вечер ви желая  Hug за всички

# 661
Пепита, това, което си си наумила за послание с положителния тест е страхотно! Много ме разчувства.

Много нови момичета са придошли в темата  Shocked До кога ще я караме така!?! Я, бързо да започвате една по една да се отчитате с положителните тестове и да се разреждаме, че то така не става  Laughing
Аз съм с лелка на гости от три дни, така че съм далечна - чак към края на февруари. НО до тогава искам да съм изпратила поне 6-7 от вас към отчетни. Не се ослушвайте, за да не ви почвам поименно!

Аз иначе още си боледувам. Днес съм една идея по-добре от вчера. Мисля, че и този път няма да се мре и ми се разминава  Mr. Green

# 662
pepitta_84 много хубаво си го измислила!!!Страхотноооо!Пожелавам ти да не ти дойде въобще,и да изненадаш мъжа ти.И аз съм си представяла как бих изненадала моя мъж  dancing
И както пътува,и като се върне и да го изненадам с първата снимка от ехографа да кажем.Дори сега пак се натъжих,защото едва ли скоро ще се сбъдне тази мечта. preggo
Скрит текст:
Снощи сънувах един сън.Сънувах,че пред мен върви Господ,или Исус,не знам точно.Вървяхме по един мост.И той ми даде един стъклен буркан,и ми каза да си намисля желание и да го счупя.След,което сънувах на моята приятелка бебчето,и сънувах,че го целунах по бузката,която беше супер мека hug
Скрит текст:
Ако видите Исус в съня си, предвещава че най-съкровените ви желания и цели ще бъдат реализирани.
[/b]

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 19:41 от Pretty Kitty

# 663
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, момичета!
Как сте? Виждам, че сме се умножили, а е време да се разчистваме. Аз не чакам около 10-12.02. И аз много пъти съм си мислела как ли ще кажа на милото добрата новина. Сега, обаче, само чакам да видя двете черти. Изненадите ще ги оставя за момента - каквото ми дойде на ума, това ще е. След като мина почти една година откакто се опитваме да си направим бебе, сега само се моля да стане. Другото е както дойде.
Иначе аз съм добре горе-долу, имам още поне 10 дни до денят на истината и тръпна в очакване. Тези дни едно, че имам много работа, друго че ужасно ми се спи и гледам да почивам, та не остава време да пиша.
Хайде, момичета, вадете тестовете с две чертички Simple Smile. Лека и успешна бебеправеща вечер на всички.

# 664
  • Лондон/Пловдив
Прити не тъжи мила , когато стане тогава . В крайна сметка сега се отдай на здравословно хранене , добре си наумила да отслабнеш до 80 кг. , че като забременееш да може спокойно да качваш  Grinning
Тончи мила вие пробвате съвсем от скоро ,няма място за притеснение ама ме ядоса доктора ти толкова не може да разбере имало ли е ову със сигурност
Пепита знаеш ли какви ги мислих с теста и накрая като разбрах октомври цял ден си гледах теста и нямах намерение да му казвам докато не ме за чепка за лятното прибиране в БГ ,аз упорствах че няма да се прибираме и накрая ме ядоса и му връчих теста Joy  Е ще си ходим лятото затова планове вече ме е страх да си правя .

# 665
Здравейте момичета!   bouquet Аз пак се затрих два дни, развихрила съм се тук в работа... имам да завърша един проект до 10ти февруари, но ще наминавам да ви чета, разбира се  Hug Всъшност, може би е добре, че ще има какво да ми отвлича вниманието в следващите десет дни, защото усещам как от сега започва голямото очакване да видим какви сме ги свършили и този месец  Laughing

Като чета поста на Pretty и pepita за това как да кажем на милото, че сме бременни (дай боже по-скоро  Praynig) миналия месец бях попаднала на един сайт с над 100 предложения как да съобщим такава новина  Laughing имаше някои много забавни.

Аз съм решила на родителите ни да съобщим, като им подарим един бебешки албум, ама не от тези съвсем издайническите, по-скоро бял изчистен, но стилен албум (та да не личи от километри и да развали изненадата) и на първата страница закачена една снимка на двете чертички, а на втората - снимка от ехографа. И останалите страници ще се запълват когато бебето се роди  Peace

Ех... ама как си ги нагласям. Ще рече човек, че аха да родя  Laughing Нищо, важното е човек да има желание и голям ентусиазъм. Аз съм се убедила, че когато искаш нещо  много много много силно рано или късно го получаваш.

Прегръщам ви, момичета!  Hug

# 666
Няма лошо да мечтаем Simple Smile Дори е задължително според мен,за да се сбъдне това,което искаме,трябва да го виждаме в мечтите си  hug

# 667
  • планетата Земя
D`n`chilita ,пусни сайта с предложенията.

Аз не че съм видяла двете чертички,но имам план как да му съобщя благата вест.Намислила съм да пусна в пощата бебешка картичка в плик и вътре да напиша-Номер две е на път.
Първия път му поднесох новината с подарък.В кутия бях сложила положителния теста за бременност и малки,бебешки,розови чорапки.Опаковах кутията като подарък и я сложих на масата в хола

# 668
Milena___ с най-голямо удоволствие! Тук, тук и тук ! Просто ми става мило да ги чета... и се радвам толкова много (все едно аз самата съм бременна)  Heart Eyes Толкова хубава новина заслужава добре обмислена "премиера"  Flutter Аз обаче като се знам каква съм порта, всичко си казвам на милото, не знам дали бих издържала и 3 минути преди да се разприказвам  Joy
Milena___ ти щом вече имаш едно детенце, можеш да помислиш и над още една идея, мен много ме зарадва, но пък ние нямаме нито едно дете все още, та не мога да я ползвам. Можеш да купиш една тениска на твоето детенце, на която да пише "Най-добрия/та батко/кака на света!" и така да съобщиш а таткото, като накараш детето ти да я облече Grinning Е, да не решиш че сама съм го измислила, видях го в един филм  Laughing

# 669
  Чери, не си ме разбрала. Аз ходя при д-р Калева от години и съм се следила само при нея на 3м., на 6 и после на 11-12. Тя си ми има досие и от нея съм доволна. Тя ми видя фоликула преди време. Вчера бях при гинеколога в поликлиниката само за да си издействам направление за хормони, защото Д-р Калева не работи с НЗОК. Та на този същия аз си му казах, че ходя при Д-р Калева, но ме гледа на УЗ и нямаше никакъв, ама никакъв интерес да коментира това, което вижда. Каквото си измърмори под носа, това чух  Laughing Аз ще си направя хормоналните изследвания- половите и на щит. жлеза и ще си Ходя при моята си докторка да ги коментираме. Мисля и само прогестерон да пусна на 05.02 ,когато предполагам, че ще е 7-ми ден след О. и 31-ви от МЦ.
А пък Фертилити ми засича О. на 20-ти ден ( 25.01)  ooooh!

Ако е рекъл Господ на 14-ти ще имам закъснение и може да зарадвам и моето мъжле с 2 черти.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 21:23 от Tonichka

# 670
D`n`chilita  , това е много хубаво, което си намислила. Аз още не съм бременна /за съжаление/ и очаквам посещение на 7.02, но мисля на родителите ни да им съобщим /когато дойде време/ като им подарим книгата "Как да бъдем баба и дядо" /или нещо от този род/ Grinning
А за съпруга ми още обмислям как да го направя, ама като се знам сигурно ще искам да видим резултата от теста заедно Grinning

# 671
neli a радвам се, че ти харесва  Hug

Не знаех, че има такава книга - може да я подаря на свеки и свекъра. Моите родители вече имат внуци, така че за тях няма да е актуална  Laughing
Още измислям варианти как да кажа на милото. Е, не че има какво да му казвам, ама... мечти четиии  Heart Eyes

# 672
D`n`chilita, много ми харесват идеите ти  Simple Smile и аз съм си мислила как ще кажа на ММ, но не знам дали ще се стърпя да не му кажа веднага  Embarassed 
 тази вечер ще нападаме яйцето, стискайте палци   Grinning

# 673
иДобро утро, момичета!   bouquet Та да си споделя с вас терзанията. Аз вчера бях на преглед при един прехвален лекар,завършил в чужбина и т.н. Та откри ми влагалищно възпаление, точно в основата на шийката. Иначе матка и яйчници добре. Имам си голям фуликул в единия яйчник и в понеделник се разбрахме да го проследи. Тогава реших да вземе материал от мен и милото за изследване, за да знаем точно какво да лекуваме, а не просто да ни тъпче с някакъв антибиотик напразно. Не знам.... Май изпитвам сменеси чувства. Хем се радвам, че не е нещо по-сериозно, щото си мисля, че можеше инфекция на матката или кисти, да ме разстроят повече. Е, те също се лекуват, но май отнема повече време. Хем, сега съм разтревожена, защото знам, че понякога това може да е причина да не може жената да забременее. Иначе ми препоръча да не чакаме и да пуснем скоро и спермограма, за наше успокоение или пък да не губим време за лечение, ако има нещо. Май този месец аз няма да гоня яйцето, ще има да се лукувам поне десет дена.

# 674
Добро утро и от мен момичета как сте
.Желая ви успешен петък е късмет на нечакащите.беборанке няма ли да вадиш EFP

Общи условия

Активация на акаунт