Кандидатстване за 1 клас в НУКК

• 132 952
  • 848
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Какъв е балът на последното влязло дете?

# 211
  • София
Какъв е балът на последното влязло дете?
80.55 Laughing

# 212
Много съм горда с момчето си! Hug Laughing
Влезли сме! bowuu Hug
Пожелавам успех на всички очакващи резултатите! Peace

Поздравления!   bouquet
Вътре сме също. Без уроци и ние. Благодаря на всички, които са минали по този път и са споделяли.  Hug Сега минаваме от другата страна  Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 12:56 от inka5

# 213
Много съм горда с момчето си! Hug Laughing
Влезли сме! bowuu Hug
Пожелавам успех на всички очакващи резултатите! Peace

Поздравления!   bouquet
Вътре сме също. Без уроци и ние.

Браво!!! Поздравления!!Това  да  се чува!!Дано има  поне  още 30тина   такива..

# 214
  • София
Поздравления на приетите Simple Smile
Моето шестгодишно е на 124 място без уроци и с подготовка от април т.г. И сега сме горди и ние  Laughing
Радвам се да чуя, че не е невъзможно влизането по официален път.
За догодина мисля да се готвим сами, така че ще съм благодарна да споделяте какви материали освен "Азбуката" сте ползвали.
Дъщеря ми няма против да се яви пак. По-напред разказвах, че беше драма и под въпрос дали изобщо ще влезе без мен Blush Сега видя как е, а и разбра, че се иска сериозна подготовка. Разбра, че е и доста добра. Мотивирана е, което беше целта ми.

# 215
Ние сме 15-та резерва,бал 73,60,№ 94 Shocked
Аз очаквах много повече честно казано,малко съм в недоумение какво не е донаправил,тъй-като той ми разказа 10-те задачи в подробности.Записала съм час да видя работата му.Бях 100% убедена,че ще го приемат,но нищо...Сега се настройваме за нашето си училище и ще гледаме напред!
Успех на всички дечица!

# 216
Ние сме 15-та резерва,бал 73,60,№ 94 Shocked
Аз очаквах много повече честно казано,малко съм в недоумение какво не е донаправил,тъй-като той ми разказа 10-те задачи в подробности.Записала съм час да видя работата му.Бях 100% убедена,че ще го приемат,но нищо...Сега се настройваме за нашето си училище и ще гледаме напред!
Успех на всички дечица!

Децата са различни. Аз нищо не съм очаквала, защото синчето нищо не пожела да разкаже за изпита. Само сподели, че имал една грешка  Shocked Като четох постовете на другите майки се ориентирах, че всички задачи са коментирани и сме решавали такива  - пак да благодаря, че сте споделили   bouquet
Иначе нашите точки са 85.85.

# 217
Поздравления за приетите деца!
inka5, за вас много се радвам, спомням си, че много си комуникирахме в началото на темата, 3-4 страница.
За неприетите - не съжалявайте, има и други много добри училища!

# 218
Без нито един урок сме вътре! Hug

Вие имате батко в 5 клас в НУКК, нали?

# 219
Различни са децата,това е ясно.Със сигурност ще разбера кое му "куца" като видя работата.Засега  резултата му  е нисък спрямо това,което ми е обяснил и то в подробности за всяка задача. Беше запомнил и репликите на госпожите,както и някои въпроси,които децата са задавали вътре в групата.Но явно нещата не са такива каквито на мен ми изглеждат. newsm78Както и да е,за нас НУКК вече е затворена страница.
Успех на всички деца където и да учат!Ние ще сме в паралелка с математика и си мисля,че този вариант за моето дете е по-добър.Е,утешавам се някак!

# 220
Поздравления за приетите деца!
inka5, за вас много се радвам, спомням си, че много си комуникирахме в началото на темата, 3-4 страница.
За неприетите - не съжалявайте, има и други много добри училища!

Благодаря  Hug, Жасмин! Този успех е и отчасти твой, и на другите момичета, с които съм споделяла тук, защото те са били съпричастни и добронамерени. Трябва да си поделим тази радост. Какво пиеш  Simple Smile
Да, има и други училища, слава богу.

Аз бях набелязала "Света София", но места там за нашия випуск няма вече. За втори и по-горен клас може да се отвори.

# 221
Трябва да си поделим тази радост. Какво пиеш  Simple Smile

А, нищо, моя те! Радвам се, ако съм помогнала!

Ние ще сме в паралелка с математика и си мисля,че този вариант за моето дете е по-добър.

Със сигурност е по-добър, не се съмнявай и не съжалявай!

# 222
Аз бях набелязала "Света София", но места там за нашия випуск няма вече. За втори и по-горен клас може да се отвори.

Моето малко дете отива там догодина.  Peace

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 08:11 от Анонимен

# 223
  • София
Без нито един урок сме вътре! Hug

Вие имате батко в 5 клас в НУКК, нали?
Да-все още! bowuu Баткото е много непослушен и с единия крак е навън! ooooh!Той влезе само с 2 урока, които бяха уроци по стоене на едно място Laughing Учителката ми каза: "Детето е гениално и ако успее да изкара поне 40 мин. на едно място-вътре е! Браво на вас за подготовката!"...Е вътре е, но и до днес се учим да стоим мирно в час по 40 мин! ooooh! #Crazy Дано да нямам подобни проблеми с малкия човек! Praynig За него вече категорично знаех, че мога да се справя сама и изобщо не потърсих учител! Peace Hug

# 224
Понеже модераторите още не са направили тема - Приети в НУКК 2013 - а може и да не направят, че като гледам тези теми от предните години не са толкова активни - моля за малко информация или линк от майките с дечица там.
Какви документи се носят за записване, освен акт за раждане и сведетелство за завършване на предучилищна? Какво медицинсо - че ние сме в края на годината раждани и не сме ваксинирани скоро - и дали се изисква въобще  newsm78

Извинявам се, че питам, но не намирам тази информация  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт