какво правят мъжете по време на раждане?

• 9 862
  • 168
  •   1
Отговори
# 105
Моят не знаеше, че ще раждам (с първото), бях в болницата за преносване. Чак като дойде следобяд да ме види аз бях на операционната за спешно секцио. А с второто почни спеше пред болницата, само и само да не изпусне момента. Най-лошото е че, не говори българси и инфо можех да дам аз или лекар говорещ англииски. Голяма паника!!! Grinning

# 106
хахах честно да ви кажа мисля че пият по това време  Grinning

# 107
  • Някъде там край морето
хахах честно да ви кажа мисля че пият по това време  Grinning

След това пият Simple Smile

# 108
Повечето стоят в болницата и чакат, моят също в това число. Някои присъстват на раждането.

# 109
Мен ме приеха през нощта и казаха на ММ да си ходи, че скоро няма да раждам. През цялото време си говорихме по телефона. На сутринта му казах, че вече имам 5см разкритие и сигурно ще е скоро и той дойде. Реално нямаше нужда, защото след като родих ме държаха още 2ч "под наблюдение" в родилното и чак след това се видяхме. През цялата бременност ми повтаряше, че като родя ще ходи да се напие Mr. Green. Е да ама тогава не знаеше къде се намира и въобще не се сети за алкохол, чак като ме изписаха го поля хахаха.

# 110
  • Шумен
Сетих се баща ми какво е правил, когато се е раждала сестра ми. Майка ми пуснала в пералнята бебешки дрешки и я хванали болките. Той съответно я отвел в болницата а тя му поръчала като се върне да ги простре да съхнат. Прострял ги без щипки на открита тераса, където е много ветровито (1 януари е било). Всички дрехи бяха избягали когато погледнал, някой намери навън на снега, но много неща липсваха  Laughing Че е бил снощен бил е, но и много притеснен трябва да е бил.

# 111
Това с напиването не знам дали е БГ традиция...)
Моя мъж, пък и всички покрай мен бяха толкова шашнати първия път, че изобщо не сме и помисляли за това.
Дори се чудеше дали да почерпи на работа, или не....мисля че почерпи в някакъв момент, когато детето се беше стабилизирало вече.

# 112
Моят доста се беше почерпил, но на следващата вечер.
Разбира се, всички приятели, познати, колеги бяха почерпени!

# 113
Моят спеше - приеха ме ден по-рано заради изтекли води и никаква родова дейност. На другия ден щяха да предизвикат раждане, но беба реши че е време да се появи на бял свят и тръгна през нощта  Mr. Green Родих сутринта в 8, когато контракциите се засилиха не бях изобщо в състояние да му се обадя да идва  Crazy За сметка на това пък се появи докато ме кърпеха - майка му звъннала сутринта да го изрита от леглото и да ми се обажда. Като не съм вдигнала телефона и хукнал към болницата, дойде съвсем навреме, макар и не по свой усет  Mr. Green

Подозирам обаче, че щеше да си спи сладко дори да знаеше, че раждам. Не го притесняват особено подобни вълнения  Mr. Green Най-много щеше да навие някоя аларма  hahaha

Моят подреди, изчисти и ремонтира (дребни неща, които чакаха) цялата къща, но това вече след като бебето се беше родило - докато бяхме в болница преди да се приберем (и не защото е много работлив, а точно защото е много мързелив и го беше оставил за последно  Mr. Green).

Хайде сега само кусури търсиш на човека! И вкъщи беше подредено и изчистено... свекървата идвала да "помогне"  Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 10:31 от AnMary

# 114
След това не му знам много следите къде е бил. Mr. Green Знам, че беше ходил в офиса да почерпи ,а вечерта с най-близките ни приятели на ресторант,през другото време не знам,знам само че ми се обади да каже ,че кучето ни е прояло мрежата на клетката и е излезнало .На въпроса ми кога го храни за последно ,ми отговори  "ми не съм!" .Два дена не се беше сетил да почерпи кучето  Laughing.

# 115
Има готини "идеи" в темата - мисля да купя кутия-две латекс като заминавам към болницата, та и моят да не скучае вкъщи докато чака Обаждането с главно "О".

За болницата сме се разбрали и двамата - идва чак като е готово всичко - бебето извадено, измито и повито, а аз - неразкрачена.  Mr. Green

# 116
В състояние са всичко да правят. Само да има с кого.  Sick

# 117
REAL_WOMAN е нееее, не искам да си го помислям това, за което намекваш...

# 118
  • Шумен
В блока още се помни почерпката на мъжа ми като се родиха децата. Човека шашнат на автопилот минал през магазина и на "дежурните" на пейката връчил две големи торби с ядки бонбони и алкохол. Явно ги е впечатлил, после блока събира пари за първите близнаци тук а мен с подаръци засипаха ме буквално. Още си ползваме олекотените завивки  Grinning А какво разбиване е било с приятели не знам, оплаквания не получих, никой не помни много. Но барчето повече от година беше пълно с наченати бутилки от каквото се сетиш  Whistling
Следващия след раждането ден той пък направи първата си хемороидна криза, мъкнал с баща ми бебешко креватче (от старите и тежки), първо 3 етажа надолу от апартамента на вуйна си (нямат асансьор), после 5 етажа нагоре, че с 2 см не влязло в нашия  ooooh! И бяхме запомнящи се в хор аз пъшкам от болки вече в стаята а той дойде да ме види и ми пригласяше  Joy

# 119
И при двете раждания, мъжа ми е бил неотлъчно до мен.
Никъде не ме е оставял сама и не е ходил. Родих бързо и два часа по-късно бяхме изписани.
За събирания и черпене време няма ( май е бг традиция).

С бебета на 2-3 часа не ти е до това.
Има един куп неща за които трябва да мислиш и правиш.
Единствено и в двата случая си взе няколко дни отпуск, за да може да регистрира децата,
да пазарува, да помогне с първите къпания и пр. Peace

Общи условия

Активация на акаунт