Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 9

• 144 186
  • 789
  •   1
Отговори
# 75
 - Скъпи, ще ми дадеш ли 20 лв за козметичката?
 - Ето ти 50, дано да стигнат...

# 76
Господ: Не знам отговорите на всички въпроси, защо ме питате постоянно... Попитайте Google.
Google: Ако не намерите отговор на някой от въпросите си при мен опитайте с BG-mamma. Mr. Green

# 77
  • out of space
Девойка ражда и врещи като луда:
- Извадете го това от мееен, болиииии! Сложете ми упойка, ще пукна!
По някое време се обръща към гаджето си, стоящо до нея:
- Ти, говедо мръсно, ти ми го направи това! Заради тебе сега ме боли!
Момчето с каменно изражение:
- Еми, аз кога ти виках "Дай да ти го сложа отзад", ти викаш "НЕ! ЩЕЛО ДА БОЛИ!"! Трай сега!

Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 78
  • Варна/Лондон
Прибира се един от командировка и заварва жена си гола в леглото,а на нощното шкафче дими една пура.Човека се развикал:
От къде е тая пура ма?
Тогава гардероба се отворил и един гол мъж казал с гордост:
От Хавана господине.От Хавана

# 79
  • Шотландия
Адам и Ева се разхождат из райската градина, към тях се спуска Бог и им казва:
- Деца мои, имам за вас 2 подаръка, но вие ще решите как да ги разпределите… първият е пикаене прав..
Адам се развикал до небесата, удрял си главата в близкото дърво, скачал и крещял, че той иска да пикае прав. Ева му отстъпила… Адам, започнал да бяга из градината, радвал се, скачал, крещял, пикал на всичко подред.
На дърветата, на цветята, на всяко насекомо поотделно и просто на земята!
Ева застанала до Бог и двамата мълчаливо наблюдавали това безумие. Накрая Ева не издържала и попитала:
- Господи мой, а какъв е втория подарък??
Бог промълвил:
- Мозък, Ева.. Мозък! Но ще се наложи и него да го дам на Адам, иначе ще опикае всичко?
не че то чета за пръв път, но винаги ме усмихва  Heart Eyes

# 80
  • София
14 февруари. На покрив са се покатерили котка и котарак. Котаракът измърква нежно:
- Маце, за теб съм готов живота си да дам.
Котката мърда недоверчиво мустачки:
- Колко пъти?

Laughing

# 81

- Мозък, Ева.. Мозък! Но ще се наложи и него да го дам на Адам, иначе ще опикае всичко?
не че то чета за пръв път, но винаги ме усмихва  Heart Eyes

Несправедлив е господ нали, поне малко трябваше да даде и на Ева  Joy Joy Joy Joy Joy

# 82
Мразовита зимна вечер. В студената зала лектор предава поредната си лекция, а на последния чин, до едно счупено стъкло, стоят студент и студентка и мръзнат. По едно време лекторът се обръща към студента:
- Колега, духа ли ви?
- Аааа, не… само ми го държи…

# 83
Адвокатът на ищеца към противниковия:
 - Ти си отвратителен лъжец!
 Адвокат на обвиняемия:
 - А ти си невероятен мошеник!
 Съдията:
 - И така, след като адвокатите се идентифицираха, нека продължим...

# 84
  • гр.София
Мъж се прибира пиян! Жена му го почва от вратата:
- Алкохолик! Пияница!
- Чакай, Маро, тоя месец колко пъти те ебах?
- Ми, към 20!
- А, колко пъти се напивах?
- 5-6!
- Е, да му еба майката, тогава що не ми викаш ебач, а пияница!?

# 85
Скрит текст:
Въпрос: Каква е разликата между можещият и неможещият мъж?Разликата е тази, че можещият като ебе спи като къпан, а неможещият като се изкъпе спи като ебан.
[/color]

# 86
Мъж се прибира и намира жена си с любовника в леглото.
 - Скъпи, това е Жоро, Жоро, това е мъжът ми, вие се запознайте, пък аз ще отида да извикам линейка...

# 87
Sorry ako e puskan ve4e:

Прасчо и Мечо вечерят. В чинията остават две кюфтета - едното цариградско, другото - болярско. Прасчо забожда по - голямото, болярското, и го лапва. Мечо недоволства:
 - Деееа и свинята - как лапна голямото кюфте! Аз ако бях, щях да взема малкото.
Прасчо отговаря:
 - Ми ето ти го малкото кюфте, бе, кво бучиш?

# 88
14 февруари. На покрив са се покатерили котка и котарак. Котаракът измърква нежно:
- Маце, за теб съм готов живота си да дам.
Котката мърда недоверчиво мустачки:
- Колко пъти?

Минимум 8 Simple Smile

# 89
  • София
На една жена 9-годишният й син се скрива в гардероба по време на нейните лудории. Неочаквано мъжът й се връща от работа и тя скрива любовника в гардероба.

Детето: "Тук е тъмно." Любовникът: "Да, така е." Детето: "Имам бейзболна бухалка." Любовникът: "Много хубаво." Детето: "Ще я купиш ли?" Любовникът: "Не, благодаря." Детето: "Отвън е баща ми." Любовникът: "Добре, колко искаш?" Детето: "250$."

Скоро това се повтаря и детето и любовникът отново са заедно в гардероба.

Детето: "Тук е тъмно." Любовникът: "Да, така е." Детето: "Имам ръкавица за бейзбол." Любовникът си спомня миналия път и пита: "Колко искаш?" Детето: "750$." Любовникът: "Става."

След няколко дни бащата казва на детето: "Вземай бухалката и ръкавицата, излизаме да поиграем."

Детето казва: "Не мога, продадох ги."

Бащата пита, "За колко ги продаде?" Детето казва: "За 1,000$."

Бащата казва: "Ужасно е да продаваш толкова скъпо на своите приятели. Това е в пъти повече, отколкото струват тези неща. Сега ще те заведа в църквата и ще се изповядаш." Отиват на църква, бащата води детето в изповедалнята и затваря вратата. Детето казва: "Тук е тъмно." Свещеникът: "Не започвай отново!"

Общи условия

Активация на акаунт