MAC & Sephora - 10 тема

• 37 927
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито момичета, много ви се радвам  Heart Eyes Аз ще пропусна, защото имам 3 хайлайта на МАС- Soft- a, Lightscape  и коледния им. Сега чакам и този със звездичките на Сефора, а и имам на Катрис  Crazy

Кой е този със звездичките?

# 241
Обадих се и питах Fracas изобщо не е идвал. Rolling Eyes Много странно .

# 242
  • София
Обадих се и питах Fracas изобщо не е идвал. Rolling Eyes Много странно .

Има го, нали лично си го купих от Сефора одеве... Peace

# 243
Фракас е стандартно,с нищо незапомнящо се розово.Такъв ще си купите и за 10лв,вместо 30.Изглежда интересен през стъклото,елегантно бляскава стойка,но на нокти е най-обикновен цвят,а блестулките на ноктите се губят.Под лампа,се прокрадва оранжевеееща нотка.
Ако сте решили за пролетен лак на Шанел,Аксесоар от колекцията е мега пъти по-добър,и сред моите любими лакове за всички времена.

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 19:42 от Beautyholicа

# 244
Значи са ме излъгали или не им се обяснявало - че е дошъл пък свършил. ooooh!

# 245
Хайде почнаха пак глупостите с магазините и колекциите! Sick

Аксесоар е много тъмен, есенен лак. Аз лично имам много такива и затова го пропускам.

# 246
Алена, разкошни зелени сенки!

# 247
  • Torino,IT
Честито и от мен момичета, пудрата е наистина страхотна, но и аз ще пропусна, вчера разглеждах сайта на Нарс и съм тотално влюбена в ружовете и хайлатерите им, ще пестя за тях Mr. Green

# 248
  • Пловдив
Ако все пак успея да се добера до пудрата на шанел - изобщо няма да му мисля! Взимам я на секундата Mr. Green Heart Eyes

# 249
  • София
Момичета, пудрата е много красива. Но не е незаменима и единствена. Ако искате вижте снимките в гримовата тема. На мен ми достави истинско удоволствие, че си я взех  Heart Eyes Хубавото е, че ако не ви се дават толкова пари, можете да си вземете заместителя на Инглот  Hug

# 250
Аз взех пудрата и златния молив за очи  Grinning харесват ми и двете много, хайлайта е точно мой тип, не лъщи чак толкова, розата на Ланком ми е точно като тиган, този не е баш такъв.
Ружовете и от двете колекции са много свежи и хубави, червилата също почти всички ми допаднаха. Сенките на Шанел не харесах, Диорските ми харесаха много, но толкова цветни май няма да нося. На Диор имаше някакъв хайлайт, но децата пак са вкъщи и трябваше да съм максимално бърза и гледах на 2 на 3.

# 251
Честити придобивки момичета, с много здраве! Hug  bouquet
Аз оставам с Фракаса само. Нооо още не съм била при Диор. Whistling

# 252
  • София
Ако все пак успея да се добера до пудрата на шанел - изобщо няма да му мисля! Взимам я на секундата Mr. Green Heart Eyes

В петък ще я заредят отново в Сефора, който я иска сега е момента да се обади и да си я запази. Аз ще пропусна, не ми се стори нещо особено.

От колекцията на Шанел най-много ми харесаха глосовете и розовия лак, много хубав скрит шимър има! Диор... нищо особено.

Най-забавното е, че докато му се чудих, консултанта ме разубеди, до къде съм я докарала, щом вече персонала ме отговарят да си купувам лакове  Mr. Green

# 253
Наде, отдавна ме гонят с с думите "имаш си много като това, че и по-хубаво" и затова ги обичам още повече. Heart Eyes

# 254
И при гримовете, както и при лаковете и парфюмите идва момент в който имаш вече всичко и вече нищо не ти трябва и не те впечатлява  Wink аз обаче сега започвам да се вихря на този фронт и имам доста да купувам  Mr. Green е вече е по-предпазливо де, но тук ми е доста по-тредно да си обмислям покупките защото няма време  Tired мъжа ми само ми се смее, вече 2 пъти, за Мак и сега си идва да гледа децата, а аз да ходям "ама много е спешно" до Мола  Tired

Общи условия

Активация на акаунт