Окръжна болница - Варна -тема 5

• 54 264
  • 848
  •   1
Отговори
# 15
Ние пък бяхме 3 в стая и беше много весело  Grinning Толкова време мина, а още се виждам с момичетата и си поддържам връзка. Преди 2 години почти и на мен ми искаха пелени, добре, че вече не фигурират в списъка. За козметиката - не ми я взеха, по преценка е явно.

# 16
да се преместя и аз  в новата тема Simple Smile

# 17
И на мен не ми взеха козметиката. Аз пък държах да съм стриктна в целият списък. И козметиката си ми беше ХИП. Не смятам, че е толкова скъпа и непосилна за купуване, като гледам сега и други марки  Laughing
Аз бях сама в стая и ми харесваше, но съм сигурна, че ако бях с други майчета щеше да е забавно. Поне тези, с които се срещнах тогава ми се сториха много мили Simple Smile
Всеки път, като минавам покрай Окръжна болница и ми става едно такова носталгично. За тази болница мога да кажа само хубави неща (за кой ли път Simple Smile )

И благодаря за новата тема и поздрави на всички родили и бъдещи мами   bouquet

# 18
Това за Хипп-а и аз си го помислих  Simple Smile

Момичета, а след като обикновените стаи, не Вип, си имат бани и тоалетни, то тогава за по колко човека са? По колко родилки настаняват заедно?

Аз раждах в ОБ преди малко повече от месец и съм доволна, ако имаш някакви въпроси с радост ще ти отговоря Simple Smile а относно стаите аз бях в 3та стая до родилната зала, стаята беше с 2 легла и доста добре изглеждаща както и дръгите момичета са ти казали с баня вътре Simple Smile нямат тоалетна само интензивните стаи които са две но там не трябва тоалетна понеже са с кътетър които са раждали секцио и се стои там само ден Simple Smile тоалетна има и в коридора с душ Simple Smile и на мен никои не ми поиска козметиката и пелените и аз затова си ги върнах обратно в къщи Simple Smile

# 19
nikoletkahr, с избор на екип ли ражда? Ако не на кого се падна? Нормално или секцио? Колко дни лежа в болницата общо?

# 20
  • Варна
запис и от мен.

Аз докато бях в болницата също никой не ми поиска, нито козметиката нито пелените, но преди да ни изпишат отидох и сама ги дадох на дежурната сестра. Струва ми се , че така е най-правилно  Peace. В крайна сметка и моето бебе го къпаха с Хип всеки ден, а и наистина не е кой знае колко скъпа козметика. Накрая и без това се оказа , че малката е с чувствителна кожа и купихме медицинска за вкъщи.

# 21
  • ВАРНА
хайде и от мен един запис  Simple Smile

# 22
запис и от мен. Аз, раждах секцио по спешност с избор на екип. Също така бях приготвила козметика на Хип и 2 комплекта пелени, които не ми ги поискаха.

# 23
nikoletkahr, с избор на екип ли ражда? Ако не на кого се падна? Нормално или секцио? Колко дни лежа в болницата общо?

Нормално родих и не съм си избирала лека и екип. Прие ме д-р Папазов и всичко мина много леко, постоянно беше при мен да бе наблюдава и много ми помогна.Дори участва активно по време на раждането, а по принцип само акушерките израждат а лекаря наблюдава и най-много да те натисне по корема.Докато Папазов си участва активно, после ме заши д-р Якуб, и той много мил и внимателен, вечерта идва през един час да ме провери как съм и дали имам нужда от нещо.А д-р Папазов постоянно се интересуваше от здравето ми, постоянно ме посешаваще в стаята и по коридорите като ме видеше винахи ме питаше как съм ,как е бебето ми, имам ли нужда от нещо.Лично ми махна конците като каза на визитиращата акушерка че той има грижата да се погрижи за мен.Много съм доволна от него и съм му много благодарна, горещо го препоръчвам на бъдещите майки Simple Smile иначе ни изписаха на 8мия ден , аз бях готова за изписване на третия още, но заради бебчо ни позадържаха повечко.Техните прословути клинични пътеки.Да знаете с педиатрите, не с всички но с някои от тях трябва да сте малко по-нахалнички понеже те са доста пестеливи откъм инфо за бебчетата.Ако имате някакви въпроси питайте  Simple Smile

# 24
nikoletkahr бих искала да те попитам пелените трябва ли да са изпрани - в предишната тема пишеше, че не е необходимо понеже там се обработвали с препарати. А също така някои момичета бяха писали, че искали само бархетните пелени, дали е така, че аз моите тензухени съм ги извадила?

# 25
Това с 8 дневното лежане в болница никак не ми допада!  Thinking  В АГ на 4-5 дни изписват.

# 26
  • Варна
Аз пък стоях само 3 дни. Мое мнение е, че ако има причина да искат да ви задържат, по-добре да поостанете колкото е нужно.

# 27
  • Варна
Пелените НЕ се перат. Давате ги нови, неразопаковани. Те си ги перат. За задържането - не е приятно, но и аз мисля, че ако има проблем по-добре да постоите, отколкото да ви изпишат и после да стане беля. Нас ни изписаха на 3-я ден.

# 28
Щом има и изписани на 3-я ден е друго. Четейки и предната тема останах с впечатление, че е практика всички да бъдат задържани доста дълго.

# 29
  • На брега на морето
по принцип изписват след пълни 3 дни. нас с малката ми изписаха на 6-я ден.
да ви кажа заради клинични пътеки или не, много по-добре е да стоите в болницата, отколкото да кършите пръсти вкъщи с новородено с жълтеница да речем.

гадно е, да. и на мен ми беше много гадно да стоя там и да гледам как ги дупчат децата, но тоо е за тяхно добро.

Общи условия

Активация на акаунт