Окръжна болница - Варна -тема 5

• 55 054
  • 848
  •   1
Отговори
# 645
Добре де,неонатологията нали е към родилното?Може и да е случайно,но е факт,че когато Папазов беше на смяна държанието им беше друго.Чувала съм за Маринова,но не знам коя е,защото както казах не си носят баджовете.Преди да вляза в болницата,бях чела темата,та неонатолозите ги различих и без да се обозначили.А ти как успя да видиш баджовете на повечето,като свижданията са до асансьора?

# 646
Свижданията са до асансьора при условие, че не си във ВИП-стая.

# 647
  • ВАРНА
malenagalena , неонатология и родилно са 2 различни отделения.

Свижданията са до асансьора при условие, че не си във ВИП-стая.
Именно  Simple Smile

# 648
Хмм,значи наистина съм в грешка.Тогава не мога да си обясня рязката промяна в отношението им на моменти.

# 649
Ето как беше, когато аз раждах в Окръжна преди повече от 2 години. Тогава шеф беше Скочев. Стаята ни се почистваше ВСЕКИ БОЖИ ДЕН по ДВА пъти. Боклукът в банята също се изхвърляше по 2, даже и по 3 пъти. Дисциплината на персонала на Скочев беше желязна. Това ми направи най  добро впечатление. Сега при Папазов не знам как е. Баджове поти никой от Неонатология не носеше, аз също не можах да разбера кой - кой е. Знам само Господинова, едната от детските сестри.

# 650
  • София
Ето как беше, когато аз раждах в Окръжна преди повече от 2 години. Тогава шеф беше Скочев. Стаята ни се почистваше ВСЕКИ БОЖИ ДЕН по ДВА пъти. Боклукът в банята също се изхвърляше по 2, даже и по 3 пъти. Дисциплината на персонала на Скочев беше желязна. Това ми направи най  добро впечатление. Сега при Папазов не знам как е. Баджове поти никой от Неонатология не носеше, аз също не можах да разбера кой - кой е. Знам само Господинова, едната от детските сестри.

Д-р Скочев не е ли вече шеф на родилно отделение?

# 651
Не, Скочев се е пенсионирал тази зима и дава консултации за 2 часа седмично, не изражда, не влиза в Родилно отделение изобщо. Папазов е шеф там сега.

# 652
  • София
Не, Скочев се е пенсионирал тази зима и дава консултации за 2 часа седмично, не изражда, не влиза в Родилно отделение изобщо. Папазов е шеф там сега.

Мерси за инфото  Peace

# 653
  • На брега на морето
Изненадана съм за хигиената, дано да е нещо моментно.
Преди почти 8 месеца чистеха и хвърляха боклука всеки ден по 2 пъти, без изключения. Аз стоях там почти седмица, имах доста наблюдения.

Пина, честито момиченце! Нека е много усмихнато дете.

# 654
Здравейте,записвам се при вас да следя какво се случва,че ми остава месец. Ориентирах се май към окръжна и имах толкова много въпроси,но благодарение на тази тема доста понамаляха.
Мога ли да бъда с тези колан-гащи дето им викат,за стягане на корема или държат на еднократните бикини? и другото за което се сещам сега т.к. всичко е на един етаж,а не като в АГ родилна и предродилна на 2-ри,а стаите по-нагоре,не се ли чува по стаите майките като напъват? Смотан въпрос ама ей така ми се върти в главата  Laughing а колко още имах,а колко съм отвеяна напоследък,че докато седна пред компютъра и вече всички въпроси съм ги забравила  Laughing
Е като се сетя пак ще питам.  Hug

# 655
  • Varna, Bulgaria
Isi, зависи в коя стая ще си. Аз бях в прословутата 3-та стая (на високото легло Simple Smile ), а тя е почти срещу родилна зала. Вечер се чуваше от време на време по някое пъшкане, но не е нещо ужасяващо.

# 656
и другото за което се сещам сега т.к. всичко е на един етаж,а не като в АГ родилна и предродилна на 2-ри,а стаите по-нагоре,не се ли чува по стаите майките като напъват?

Предродилна и родилна зала са съседни стаи. Удобство си е, но да, чува се всичко. Но това не ме притесни изобщо. Вечер се чуват и бебоците как плачат и ако някое майче "крещи", докато ражда имаше точно такава, когато аз бях в Окръжна. Чувах крясъците и толкова ясно, а хем бях в отдалечена стая (срещу входа).
Жалко е да чуя тези отзиви за хигиената. При нас всичко беше наред. Всяка сутрин се чистеше стаята и банята, а боклука се хвърляше 2 пъти на ден (сутрин и вечер).

# 657
Не ме притесняват бебоците,нека си плачат-за това са деца,ама малко от другите викове се притеснявам....е не е болка за умиране де,ще го преживея  Laughing
Сетих се обаче какво щях да ви питам. Без избор на екип съм,но съм неосигурена,трябва ли да си заплатя престоя в болницата или и него общината поема?

# 658
Здравейте на всички. Искам да попитам, тъй като в списъка за болницата не виждам хавлийка за бебчето. Та трябва ли да си носим, там с какво ги подсушават след като ги изкъпят?

# 659
Иси, добре дошла! Нищо не ти поема общината, щом си неосигурена. Добре е да питаш тук-там, но имаш два арианта, или да си платиш псигуровките, или да си платиш цялото раждане. Проучи, защото до колкото виждам, малко ти остава до термин.
Соничка, не искат хавлийка, те ги подсушават с чаршафи. Единственото, което ти трябва за бебето е дрешки,памперси и козметиката на Хип.

Общи условия

Активация на акаунт