Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема60

• 26 176
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
# 46

Тук май се уговаряха да вечерят заедно. Ти правилно беше отразила, че дила е облечена като през деня, а Риза беше с турско бяла риза...Вечерята е щяла да бъде официална. Но......всичко се провали.... ooooh!

# 47
добро утро  Hug Hug

# 48
Ани много хабери  newsm78 newsm78 направо взех да се чудя как така се излъгаха да пишат....

И аз се шашнах....Слагам ги всички, защото от началото на сериала не е имало толкова хабери, колкото сега за два дни.....Стар тв може да са променили отношението си към осиновеното  дете.... Дила ханъм...Thinking Но това ще бъде както се казва от ден до пладне...След това нали знаеш - едни и същи лица ще бъдат в пресата.......

# 49
Сцената която много ме впечатли.... Страхотна игра на Хулия smile3501 smile3501 smile3501

# 50

Добро утро и хубав ден  Hug

# 51
Добро утро Hug Hug HugДилаханъм

# 52
Сцената която много ме впечатли.... Страхотна игра на Хулия smile3501 smile3501 smile3501

Да страхотна сцена  Peace Великолепна игра на Мелике....

# 53
# 54
До някъде  оправдавам Меликето за това което направи...  че иска да скрие случката с Фатма от Ръза.
 По тоя начин тя предпазва сина си... знае какво ще стане ако той научи.. 

Тук Ръза я питаше къде е ходила .... тя не му отговори ... тогава той каза че няма да остави така нещата и ще разбере какво става..

# 55
# 56
# 57
Между Ръза и Фатма има много силна връзка.....  както казва Ръза "МОЯТА ПРИНЦЕСА"

# 58
# 59
До някъде  оправдавам Меликето за това което направи...  че иска да скрие случката с Фатма от Ръза.
 По тоя начин тя предпазва сина си... знае какво ще стане ако той научи.. 

Тук Ръза я питаше къде е ходила .... тя не му отговори ... тогава той каза че няма да остави така нещата и ще разбере какво става..

Да, но до някъде и аз я оправдавам, но  не  ми харесват тези отношения в едно семейство...тези тайни.....Мисля, че всички членове на семейството са едно цяло и тайните не водят до нищо добро. Сега, когато Ръза научи от други, какво се е случило...че майка му е простреляла Азер, нали веднага ще пита защо....До кога може да се крие истината. А пък и при разпитите нали ще питат за причината защо Мелике простреля Азер....Така ще излезе и другата истина - изнасилването на Фатма. Тогава на Ръза нима ще му бъде по-леко.....
Но аз си мисля, че Хайдар ще му каже, а Дила ще му помогне да преживее случилото се. 

Общи условия

Активация на акаунт