Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема60

• 26 178
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
До някъде  оправдавам Меликето за това което направи...  че иска да скрие случката с Фатма от Ръза.
 По тоя начин тя предпазва сина си... знае какво ще стане ако той научи..  

Тук Ръза я питаше къде е ходила .... тя не му отговори ... тогава той каза че няма да остави така нещата и ще разбере какво става..

Да, но до някъде и аз я оправдавам, но  не  ми харесват тези отношения в едно семейство...тези тайни.....Мисля, че всички членове на семейството са едно цяло и тайните не водят до нищо добро. Сега, когато Ръза научи от други, какво се е случило...че майка му е простреляла Азер, нали веднага ще пита защо....До кога може да се крие истината. А пък и при разпитите нали ще питат за причината защо Мелике простреля Азер....Така ще излезе и другата истина - изнасилването на Фатма. Тогава на Ръза нима ще му бъде по-леко.....
Но аз си мисля, че Хайдар ще му каже, а Дила ще му помогне да преживее случилото се.  
Не мисля че истината ще излезе сега Naughtyнито Азер нито Мелике ще кажат нещо..
Предполагам че Хайдар ще бъде алибито на Мелике .... Ръза ще подозира че тя го е извършила,

но тя ще отрича до последно ..
Ръза ще търси истината Naughty но как ще я научи незнам... със сигурност от Мелике няма да научи нищо Crossing Arms
 Фатма как ще реагира на това че арестуваха майка и  newsm78 дали няма да започне да се обвинява ....
в момента Фатма, психически не е добре ooooh!дали това няма да подскаже на Ръза нещо..

Предполагам че в полицията ще разпитат Мелике какво е правила в деня на убийството и като има алиби,
ще я пуснат ..
Джанип е едиствения, който я видя  в болницата и може да предположи какво е искала да направи .....
но Мелике  е доста умна и подкупи Джанип..... сега той ще и снася информация какво става в другото имение...
Със сигурност няма да я издаде че е била в болницата.....
Джанип не можа да вземе нищо от Азер, но от Мелике ще вземе доста Naughty
Мисля си за Азер... може ли тази случка да го промени newsm78 какво ще прави от тук нататък..

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 13:20 от eti80

# 63
Ръза с любовта си, помогна на Дила да се съвземе от сполетялото я нещастие. Сега очаквам Дила да докаже на Ръза, че наистина го обича, че й пука за всичко това, което се случва сега с него. И двамата нямат никаква вина за това, което ги спохожда. Злобната и жестока Султан причини страданието на Дила. Сега Азер е главния виновник за случващото се. Да и Фатма го предизвика, постъпи много глупаво, не прецени че с онази подигравка, ще отключи дявола в Азер....Но не заслужаваше такова жестоко отношение...тя е толкова чиста душа. И ето разликата между любовта на Ръза и Азер. Ръза беше готов да понесе най-тежкото наказание от ръката на любимата жена...да умре от нейната ръка, но никога не си помисли дори със сила да получи любовта на Дила....Това е истинската любов - да обичаш повече другия от себе си. А какво направи Азер - искаше на всяка цена да получи любовта на Фатма - да си спомним как насила изтръгна признанието на Фатма, че го обича, заплашвайки я, че ще скочи в пропастта......Толкова е самовлюбен Азер, че не можа да преживее една подигравка, а си отмъсти по най-жестокия начин на иначе уж любимата жена....Колко различни лица има любовта.....Само трябва да разпознаем, коя е истинската, голямата, изпепеляващата и вечната  txtloves

# 64
# 65

FARUK TURGUT‏@FARKTRGT

Dila hanım dün geceki bl ile su ana kadarki bl  İcinde en yüksek reytingine ulaştı oyuncularimiza,teknik ekibimize,seyircilerimize tesekurle

# 66

Dila Hanim - Dila & Riza (18.bl)

Дилаханъм, това видео е твое нали....браво  Peace Peace Peace Peace

# 67

Dila Hanim - Gel Gonul - Dila & Riza (18.bl)

И това  Peace Peace Peace Peace

# 68
# 69
# 70
е Моят канал youtube http://www.youtube.com/user/kucukkadinlar7?feature=mhee

Смених име на kucukkadinalr7 -> Kucuk Kadinlar

и видеоклипове Порязах Затова се появи ddizi.net

# 71
# 72
              Мили момичета, страхотен филм......страхотна игра на всички. Дори и Султан, която аз ненавиждам с постъпките й, дразня се от поведението й.....значи, че много добре се справя с отрицателната си роля.  За останалите - няма какво да говорим.....А пък  Сейд бей - машалла. Нашите  двама любимци още веднаж ни доказаха, каква висша класа са....на лято ще оберат всички награди....
             Как можа ти, Ръза бей, така всеотдайно и дълбоко бездиханно да обичаш Дила....Всяка клетка от тялото ти кипи, бушува, жадува, обича, трепти....душата ти никога не е в покой.....тя.....голяма колкото Вселената, колкото Всемира......бездънна, вечно търсеща любимата жена... Любов, изкована от Слънцето, Въздуха Водата и Земята......като прелестите на Океана...на кораловия риф....
               Това е - ако обичаш един човек, понасяш всичко заради него. Влюбеният мъж обича и пороците на любимата,......а  не влюбеният........не понася дори и добродетелите й....
               Любовта е поезията и слънцето на живота....
               За Ръза,  очите на Дила са  като балсам за сърцето му,....гласът й е  хармонията на душата му....тялото й е най-грациозният  мираж в безкрайната....изгаряща  пустиня....Виждате ли го - когато я прегръща.....сякаш  океан от щастие се сипе  върху  него..... Това е истинската любов.....
               Не знаем езика им, но пък играта, телата и всичко останало  говорят много....Това са  класическите актьори!.... Желая на всички  големи творчески успехи в бъдеще.
               Простете ми ако Ви обезспокоих.... Прияте ден.....

# 73
# 74
Привет sisi55  wavey

Да, права си филма е страхотен. Толкова човешки драми и образи от реала виждаме тук, съчетани по един невероятен начин от сценаристи и режисьори и всичко това пресъздадено от актьорите по един толкова драматичен начин  и се получава като, че всичко това се случва сега пред погледа на зрителя.
Всички образи сме ги виждали или сме чували за тях и в реалния живот и така това което гледаме на екрана ни става много близко и ни вълнува.
Фарук Тургут е написал в туитър, че 18 епизод е с най-висок рейтинг от началото на сериала. Това не ме изненадва. Все повече зрители заживяват с любовта на Ръза и Дила, с драмата на Фатма с опита на една майка да убие човека опозорил дъщеря й, с мъката на един баща загубил единия си син и сега е на път да загуби и другия в истинския и преносния смисъл на думата. С властолюбието на една жена, която не се спира пред нищо, за да постигне това, което мисли, че е най-добро за децата й, но всичките тези злини се връщат като бумераг върху тях, нейните деца, за да изпита майката още по-силна болка.....Да видят един мъж пожертвал собственият си живот да служи предано на едно семейство, защото любовта му се е оказала несподелена....Да видят продажните душички на едно семейство, за които най-важни са парите, златото, имотите и са готови да сервилничат, да прикриват, да изнудват за да постигнат целите си.....За Азер и Султан не ми се пише....те са безнадежден случай.....
Така, че във филма има какво да се види, стига да имаш очи за това и сърце за да почувстваш всичко което се случва на екрана.

Общи условия

Активация на акаунт