Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 936
  • 770
  •   1
Отговори
# 180

Бингото справя ли се със средно замърсени дрехи? Имаше скоро сякаш добри отзиви за него, даже се коментираше, че май са му подобрили формулата. Реших да го пробвам и от няколко дни се опитвам да намеря къде се обсъждаше, но нищо не откривам. Thinking

Аз винаги пера с по-малко препарат от посоченото.  Бингото не го пестя и пере добре. Дрехите, които пера  са между слабо и средно замърсени, но ги пера на 30 градуса, с нормална програма (не кратка). Убедих се, че кратките програми не са добри, поне на моята пералня Whirlpool.

# 181

И искам да изкажа разочарованието си от Корал за цветно,гелчета,купени от супермаркета....не се разтварят изобщо и ги обирам и от дрехите и от пералнята. Sad Беше с промоция със син Селан.мирише хубаво,май е пере,но...

Корал и изобщо паралелен внос от супермаркети не купувам. Коралът в Карфур се оказа производство отпреди 2 години. Тези гелчета откъде ги купи?

# 182

И искам да изкажа разочарованието си от Корал за цветно,гелчета,купени от супермаркета....не се разтварят изобщо и ги обирам и от дрехите и от пералнята. Sad Беше с промоция със син Селан.мирише хубаво,май е пере,но...

Корал и изобщо паралелен внос от супермаркети не купувам. Коралът в Карфур се оказа производство отпреди 2 години. Тези гелчета откъде ги купи?

От Триумф  Crossing Arms

# 183
  • Варна
Здравейте! Днес заведох приятели в БОРН, и от любопитство гледах за изгоден прах за цветно пране.Харесах си този Вайсер Рийзе, и бих искал да питам как се сравнява с холандския Ariel Super Compact, и дали 100ml не е прекалено малка доза за слабо замърсени дрехи? Във Варна водата е твърда.

http://img62.imageshack.us/img62/2603/dsc00013ob.jpg

http://img28.imageshack.us/img28/1175/dsc00011oq.jpg

# 184

От Триумф  Crossing Arms

яснооо, те са ми в черния списък даже за храните, то какво остава за скъп препарат. Благодаря, че се отзова!

Здравейте! Днес заведох приятели в БОРН, и от любопитство гледах за изгоден прах за цветно пране.Харесах си този Вайсер Рийзе, и бих искал да питам как се сравнява с холандския Ariel Super Compact, и дали 100ml не е прекалено малка доза за слабо замърсени дрехи? Във Варна водата е твърда.

http://img62.imageshack.us/img62/2603/dsc00013ob.jpg

http://img28.imageshack.us/img28/1175/dsc00011oq.jpg

според мен,Weisser Riese Color не е на нивото дори на холандския Ариел Компакт. Слабичък ми е. Аз при мен бих сложила доза 135 милилитра, при теб може би 170

# 185
мога ли да изсипвам течния прах направо вътре в барабана,без чашка ?

Как ще дозираш обаче?
предварително ще си измервам и направо ще го сипвам...майсторът на пералнята ми  изказа съмнение,че уплътнението ми се къса вече трети път заради мерителната чашка,която се "лашка" в прането.какво да правя?как да пера с течен,без чашка?

# 186
  • София

Бингото справя ли се със средно замърсени дрехи? Имаше скоро сякаш добри отзиви за него, даже се коментираше, че май са му подобрили формулата. Реших да го пробвам и от няколко дни се опитвам да намеря къде се обсъждаше, но нищо не откривам. Thinking

Аз винаги пера с по-малко препарат от посоченото.  Бингото не го пестя и пере добре. Дрехите, които пера  са между слабо и средно замърсени, но ги пера на 30 градуса, с нормална програма (не кратка). Убедих се, че кратките програми не са добри, поне на моята пералня Whirlpool.
Благодаря!  bouquet Ще се пробва значи! И моята пералня е Whirlpool. Simple Smile

# 187
  • София-в сърцата на моите деца
мога ли да изсипвам течния прах направо вътре в барабана,без чашка ?

Как ще дозираш обаче?
предварително ще си измервам и направо ще го сипвам...майсторът на пералнята ми  изказа съмнение,че уплътнението ми се къса вече трети път заради мерителната чашка,която се "лашка" в прането.какво да правя?как да пера с течен,без чашка?
ShockedЗа пръв път чувам да се къса уплътнение от пластмасова чашка!По -скоро ще се скъса от метални ципове, но да кажат момичетата тук!Не ми се струва реално!Иначе как ще препоръчват и продават мерителните чашки??А иначе има едни кръгли чашки без ръбове! newsm78

# 188
Здравейте , има ли доволни от този прах :

# 189
Абсолютно не вярвам чашката да е причина за късане. Все пак не е войнишко канче.

Лисичке, в предишни теми имаше доволни от Тема. Пробвай с малка кутия, може да ти хареса пък.

# 190
За моята блуза боядисана Tired ...пробвах с Меглио Blush доооста се по изчисти,но все още има лек розов нюанс ,който ме дразни,въпреки че става и така за носене,но не е перфектна Crossing Arms Ще пробвам и това на Хейтман обаче задължително Peace

# 191
Аз пък не съм виждала мерилна чашка за течен препарат с ръбове. Всичките са сферични.

Да пиша малко прясна информация.
Първо, прахът Персил с подарък мече вече се продава в Карфур за 14.95 лв., а беше 19 лв. #Cussing out На купилите го на редовна цена, честито. Редовен карфурски номер е това.

Второ, прах Ленор в Карфур има два вида - водна лилия и божур.
Кутиите с аромат на божур бяха повече, така че явно повече се харесва ароматът на водната лилия. Подуших ги подробно и двата и на мен лично водната лилия повече ми харесва. Този с аромат на божур ми се струва по-сладникав и по-скоро ароматът прилича на роза, докато водната лилия е много свеж, чист аромат и е 1:1 с немския Ленор перилен.

# 192
Абсолютно не вярвам чашката да е причина за късане. Все пак не е войнишко канче.

Лисичке, в предишни теми имаше доволни от Тема. Пробвай с малка кутия, може да ти хареса пък.

Благодаря, тъкмо малка мислех да взема , иначе ОМО-то го взех също  Peace

# 193
Щом си взела Омо, Тема изобщо не ти е необходима.

# 194
Щом си взела Омо, Тема изобщо не ти е необходима.
Аз за да пробвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт