Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 065
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Момичета имам две бледи черти...Довечера пак ще пробвам...

# 586
Малеееееееее,супер новини !Много се радвам за вас момичета!Много!Много!
Прегръщам ви!Чакам само и mama:) с хубави новини!

На мен тази сутрин ми дойде, така че...Ще чакам следващия месец-няма как-здраве да е !
Аз вярвам, че ще се случи в най-подходящия момент Simple Smile

# 587
Яркостта на чертите няма абсолютно никакво значение! Важното е да има втора черта, така че честито-бременна си !

# 588
 Praynig Praynig Чертите са много бледи,дали наистина е възможно?И не само Т чертата,а и С е бледа...И сега имам пак теч... Sick

# 589
Аз мисля, че си бременна. Довечера пробвай пак, а за всеки случай и утре с първата урина. Само бъди спокойна.  Hug

# 590
# 591
Ох ама като почнете с тия превземки край няма  Laughing Не знам колко пъти даа се обяснява!
Две черти независимо колко са бледи означава бременост.
такаче Kayra, спри да питаш и се наслаждавай на бремеността си  Laughing

# 592
Моля да ме извините Трой...Но от 3 години чакане и с опит Ин витро просто не мога да повярвам...Не се превземам,просто съм много щастлива и съм в шок...
Междудругото Трой,Вашето мнение беше важно за мен (не,че на другите не е),защото преди няколко дни една мацка като имаше съмнения ти и каза,че не и се оказа права...Вярвам Ви много!!

# 593
Междудругото Трой,Вашето мнение беше важно за мен (не,че на другите не е),защото преди няколко дни една мацка като имаше съмнения ти и каза,че не и се оказа права...Вярвам Ви много!!

Mr. Green Трой, какво ти е усещането за мен?  Mr. Green

# 594
хахаха сега ще хвърля боба и ще кажа  Laughing
Просто има случаи в които е очевадно че някой не е бременна, пък и понякога дали си бременна или не е въпрос на математика  Peace

Kayra, сега му е вече времето да се радваш, така че забравяш за всичките тези години мъка и опити и гледаш само напред Simple Smile

# 595
Благодаря и успех на останалите ...

# 596
Не можах да се сдръжа на това забавно изказване. Разбира се, усмихвам се само с най-добри чувства.  Hug Тайра, напълно разбирам защо си в шок. Но наистина сега просто се радвай на огромното си щастие.  Hug

хахаха сега ще хвърля боба и ще кажа  Laughing

Може и грах, леща, ориз, каквото там имаш в кухненския шкаф.  Mr. Green А може и карти Таро.  Mr. Green  Hug

# 597

♥Пандичка♥ аз не знам какво говоря пък камо ли какво пиша...Извиняявам се ,ако нещо грешно съм написала.

# 598
Благодаря и успех на останалите ...

Честито и лека бременност  newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 preggo

# 599
Хвърлих едни карти Таро и казаха не Simple Smile  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт