Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 062
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Ееее вярно ли? Ама наистина ли хвърли карти  Grinning или това е черен хумор? Sad

# 601
Е добре де нямах карти и хвърлих боб  Mr. Green

# 602
Ееееми, щом казваш... Sad Дано бобът е бил развален и да грешиш. Simple Smile

# 603
Няма смисъл да почнеш да мериш температура в края на цикъла Simple Smile Следващия месец почни от ден 1 Wink
хайде успех. Wink

# 604
За това веднага си изтрих поста. Бързо осъзнах, че в същност наистина няма смисъл.
Следващия месец почни от ден 1 Wink
хайде успех. Wink

Моля се да няма следващ месец, но и да има, няма да ми се занимава да меря всеки ден. Ще си разчитам на съдбата и когато стане.

# 605
При мен май лелката е на път.. Нещо розово имах на гащичките.. Със сигурност утре ще има изненаааада  #2gunfire smile3515 newsm61
Хайде успех на всички останали които чакат, аз май отпадам за др месец  smile3518 Hug  bouquet

# 606
  • София
Здравейте пак и от мен  food010
Честито и лека бременност!!!
Уф аз още съм на никъде,януари ми дойде на 18,февруари на 14,а сега и аз незнам,преди няколко дни както казах при правене на с... прокървих в началото с доста тъмно кървене и след това нищо,сега от сутринта имам леко бледо розово странно на цвят зацапване,но БТ все още ми е 37...гърдите спряха да ме болят,дори си мисля че са ми много меки,обикновенно преди да ми дойде ме болят много,но предишния път когато забременях веднага ми се надуха и станаха болезнени дори от дреха...Не смея да си взема тест,разочарованието е голямо,хем си казвам-утре ще ми падне БТ и ще ми дойде,хем не ми се иска и се моля да не ми дойде.Главата ще ми се пръсне от болка и напрежение,а се налага да тръгвам за работа и да се усмихвам на неориентирани клиенти #2gunfire
Момичета,хубав ден на всички и да се похвалите скоро с две чертички.

# 607
Здравейте мацки, честито на печелившите с две черти! Пожелавам ви леки бременности Simple Smile При мен нещата са си все същите. Няма и помен от М. .... Сега като се замисля какво ми каза Troy, че ако има бременност, то тя е настъпила около 1.03....възможно ли е да е станало и да съм била в овулация два дни преди да трябва да ми дойде?!? Голяма чуденка пада у дома. Вече нямам търпение да дойде понеделник и да разбера какво става. Мисля  да пусна всички изследвания-кръв, урина и после при АГ. Почти нямам надежда за бебе, дано поне не е нещо лошо, че никога така не ми е закъснявало. Поздрави и хубав ден от мен! newsm51 newsm51 newsm51
Между другото Трой, хвърли и за мен един развален боб   love001

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 12:45 от Mama :)

# 608
  • София
Да попитам и тук следния теоретичен  Mr. Green въпрос: Ако ЦС минава през различни фази по време на месечния цикъл, а точно преди М липсва, какво се случва при нея ако има наличие на бременност?  newsm78 Имам предвид може ли да се появи някаква ЦС около М и тя да е някакъв показател за бременност? Оф, дано ме разбрахте!  Hug

# 609
  • В сърцето на любимия човек
Кашмирче - ето ти един полезен линк, но е на английски и се надявам да не си гнуслива, защото има снимки на цервикса през различните дни на МЦ
http://www.beautifulcervix.com/your-cycle/

# 610
Да попитам и тук следния теоретичен  Mr. Green въпрос: Ако ЦС минава през различни фази по време на месечния цикъл, а точно преди М липсва, какво се случва при нея ако има наличие на бременност?  newsm78 Имам предвид може ли да се появи някаква ЦС около М и тя да е някакъв показател за бременност? Оф, дано ме разбрахте!  Hug

ЦС не е симптом на бременост Wink Ако не си напреднала не те съветвам да се занимаваш с ЦС.

# 611
Извинете, какво е ЦС???

# 612
  • В сърцето на любимия човек
ЦС = Цервикален секрет

# 613
  • София
Пънче  Hug!
Трой, абсолютно си права! Няма да й обръщам внимание!  Peace

# 614
Тенкс Simple Smile и на мен ми мина през ума, ама да питам :*

Общи условия