Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 051
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Хапчетата които евентуално се предписват в такива случаи, се предписват и при бременост за да я подпомогнат. Така че няма никаква опасност.

# 646
Еми ще изчакам 1 седмица и ако не ми е дошло ще питам за тези хапчета

# 647
Здравейте Simple Smile Искам да попитам някой може ли да ми каже какво да пия защото постоянно ми се гади и сутрин и вечер направо понякога става непоносимо? Нещо с което няма да навредя на бебенцето!

# 648
аз също имам един въпрос възможно ли е да е било рано за теста понеже аз го направих 6 дена закъснение а сега четох че на някой мами им е показал (-) теста след 10 дневно закъснение а всъщност са били бремени дали има такава възможност че взимам да се плаша вече Simple Smile незнайно от каде майка ми се обади днес и ме пита как ще се казва дъщерята .... даите съвети какво да правя това чакане ... вече ... .... майка ми каза защо ме лъжеш бремена ли си .. казах и не както теста ми го отчети а тя ми каза лъжеш ме видът ти и всичко показва че си бремена ... шашнах се вече ...

# 649
  • София
Ти следила ли си си овулацията? Ако не, то просто може този месец да ти е била по-лъсно, респективно да си забременяла по-късно и затова да не отчита още. Но, може и причината да не е бремнност, не се настрийвай предварително. Успех!

# 650
  • В сърцето на любимия човек
Вместо да се чудиш си направи кръвен тест  Peace

# 651
Вчера точно това се помъчих да обясня няколко пъти. Уринния тест показва + средно 14 дена след деня на забременяването, така че ако теста покаже днес -, това означава че е нямало забременяване преди 14 дена ... ако има по късно забременяване теста ще отчете по късно, но пак 14 дена след датата на забременяването.

# 652
Попринцип ов трябва да е било на 22 ри 23 ти след това 3 дена бях с болки и диария общо взето като се замисля имам всички признаци освен повръщане ...

# 653
не мисля че съм се втълпявала в това че може да съм бремена не сме бебе правили така че даже и не го очаквам но сега когато се замисля за признаците и това аз да се събудя през нощта защото ми се пишка никога не било .... не съм закусвала никога а сега се будя в 5 чеса с мисълта за тоалетна и храна и тн ... това е най очебийно което ме кара много да се замислям .. другите да кажем че си ги втълпявам ... 

# 654
Днес трябва да ми дойде, засега няма никакви индикации, но пък вчера отново ми стана лошо след 2 бонбона, които изядох. Иначе тежеста долу ниско, като при ПМС не  е спирала. Ще се чака явно! #Crazy #Crazy #Crazy

Аз пък снощи тръгнах да си сипвам супа, уж да правя компания на детето за вечеря. Само като помирисах и погледах ми се пригади, за ядене не си и помислих. Не съмяла нищо от вчера 15.30. Никакъв апетит. Предната вечер пак ми се пригади, днес сутринта също, макар и леко и за много кратко. А съм едва 4-5 дни преди М. И кръстът не спира да ме боли. Знам, че се е случвало и на други момичета преди закъснението, но не мога да не се попитам дали пък не си внушавам.

# 655
и аз съм така от 1 2 дена ми се гади от пуканки от супа от мазничко офффф ще се побъркам вече тест отрицателен доки нищо не ми каза а аз се чуствам като пребита ... и се чудя какво да правя и главоболие имам и ме е страх да пия каквито и да е хапчета ако има бебе да не му навредя ...

# 656
не мисля че съм се втълпявала в това че може да съм бремена не сме бебе правили така че даже и не го очаквам но сега когато се замисля за признаците и това аз да се събудя през нощта защото ми се пишка никога не било .... не съм закусвала никога а сега се будя в 5 чеса с мисълта за тоалетна и храна и тн ... това е най очебийно което ме кара много да се замислям .. другите да кажем че си ги втълпявам ... 

На 22 и 23 категорично не си забременяла в противен случай теста отдавна щеше да покаже +.
Ако си забременяла то е било доста по късно и все още е много рано теста да отчете Wink така че дори да има забременяване е твърде рано за каквито и да било симптоми.

# 657
може не съм си следила стриктно ов ...

# 658
а аз се чуствам като пребита ... и се чудя какво да правя и главоболие имам

Ааа да, това също - чувствам се като дроб, често имам главоболие, през вечер страдам от безсъние. Едвам заспивам, а сутрин ставам необичайно рано. Понякога с няколко пишкания перз нощта, но на тоа не му обръщам много внимание, защото по принцип съм си пикла и ми се случва..

# 659
може не съм си следила стриктно ов ...
Възможно е да си имала късна овулация, но не се знае колко късна а и с това голямо закъснение трябва да ти е закъсняла поне 2 седмици.
Ако днес си направила тест и е показал -, това означава че не си забременяла в последните 14 дена.

Общи условия

Активация на акаунт