Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 056
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Не знам къде го видя това ''лидерство'', или пък кой е ''по по''...
Ти какво предпочиташ да ти кажа че ЦС няма никакво отношение с една евентуална бременост, или да ти замазвам очите с глупости и напразни надежди ?
Има случаи когато е очевидно, че някой има проблем и по добре да му се каже на време за да не си губи времето в напразни надежди и празни приказки по форумите Wink
Или казваш по добре да лъжем ?

# 631
Току-що сама отговори на въпроса си. Но както казах, въобще не желая да се заяждам. Ще се радвам, без страх от отговори с привкус на назидание и сарказъм все пак да успеем да пишем по темата. Ако ли, не, здраве да е.  Simple Smile В крайна сметка важното е всички тук да забременеем.   Hug

# 632
Хайде моля те стига драми. Аз нямам никаква вина ако някой не е забременял Wink така че сърдете се на мъжете си не на мен Wink 
И наистина не виждам какъв е проблема когато се обяснява , защо евентуално не може да има
забременяване. Първо пита и после се сърдим ... ами съжалявам ,но ако искаш да чуваш само хубави новини кажи си предварително и ще ти кажа бременна си в 3 месец Wink

# 633
Без коментар!  Shocked Оставям това на модераторите.

# 634
Хайде сега от драма стана мелодрама Simple Smile
Питаш-отговарят ти после този който е отговорил е виновен ...
Надявам се осъзнаваш колко е абсурдно да нося отговорност за неща в които нямам абсолютно
никакъв пръст Simple Smile
Разбирам че всеки иска да чуе ''да бременна си'', но виж на колко момичета им дойде и какво ?
да се сърдят на тези които са им казали че евентуално не са бременни ли ?
И няма какво да ме плашиш с модераторите Simple Smile по всяка вероятност умеят да четат по добре от теб Wink

# 635
Трой, очевидно не си човек, който умее да се погледне отстрани, да приеме критика, да премълчи. Наистина не ми е цел в живота да се обяснявам на човек, който не познавам и чието възпитание, етика и морал не са на моето ниво. Но за да стане абсурдизмът в поведението ти още по-ясен, отговори, моля те, на следните няколко въпроса:
1. Какво точно попитах аз??? Особено пък теб...
2. За мен ли говориш, че искам да съм бременна? Защото ако да, то как разбра? Аз правя опит за първи месец, до МЦ ми остават 5-6 дни, а тук пиша от 3 дни.  newsm78
3. Аз ли искам от ТЕБ да чуя, че съм бременна?
4. Аз теб ли държа отговорна за нещо в моя живот?

А модераторите са за това - да бъдат информирани за недопустимо поведение. Недопустимо е във форум, в който ти самата пишеш (очевидно не си успяла до момента да забременееш...) да коментираш, че на другите незабременели тук, мъжете им не успели да се справят!!! Наистина спирам дотук!

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 20:36 от ♥Пандичка♥

# 636
Оххх отказвам се... ти наистина не можеш да четеш... а съвети от хора които не могат да четат определено не приемам!
И се придържай към темата ! Темата е дали съм бременна, а не психо портрет на пишещите в него.

# 637
здравейте ходих на лекар още онзи ден каза ми че съм добре не видя бременост каза ми да си направя тест пак беше (-) а при мен М го няма още!!!! да правя ли още тестове или да си чакам Simple Smile

# 638
  • София
Какво значи "добре си"? Кога ти беше последната М? Имаш ли закъснение? А последният контакт?

# 639
еми трябваше на 09.03 да ми дойде сега сме 18 .03 и го няма доктора каза че не вижда нищо че няма възпаление снощи ми беше последния контакт последната ми М беше на 09.02

# 640
  • София
Днес трябва да ми дойде, засега няма никакви индикации, но пък вчера отново ми стана лошо след 2 бонбона, които изядох. Иначе тежеста долу ниско, като при ПМС не  е спирала. Ще се чака явно! #Crazy #Crazy #Crazy

# 641
не знам вече какво да правя ... не знам какво да си мисля
Не ти ли предписа някакви хапчета за да ти дойде ? Какво изобщо ти каза, да чакаш да ти дойде или ?
Момичета не се оставяйте да ви отпращат, без да са дали отговори на въпросите си!

# 642
каза ми да си правя тестове и ако няма (+) да му се обадя след една седмица ако има (+) да му се обадя веднага това ми каза

# 643
След като има план за действие изчакай още една седмица, но не ти ли дойде след седмица- бегом при доктора и го накарай да ти предпише лекарства за да ти дойде.

# 644
хапчета не ми е предписвал може би ако има евентуално бременост да не се овреди плода поне така си го обяснявам

Общи условия

Активация на акаунт