Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 039
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  Всяка една жена, която чете и пише тук знае много добре отговорите на въпросите, които задава, но подсъзнателно се надява да чуе именно това, което да я окуражи....

Един вид искаше да те окуража че си бременна вместо да си лекуваш кистите ?? И колко дълго искаше да те лъжем?
Хммм... наистина странна логика .

Всяка тема на първа страница е написана същата информация, която Звезден прах беше така добра да повтори за не знам кой си път. Ако ти нямаш време да четеш, то и другите нямат време да обясняват едно и също през 3 страници. Отделно че за събирането и систематизирането на тази информация е отделено страшно много време, но явно че нито  четеш нито оценяш написаното. Много от нас пишат по време на работа  и имаме семейства, но въпреки всички се опитваме да отговаряме на въпросите , така че опитай се да оцениш усилията ни да отговаряме колкото и да не ти харесват отговорите ни.

# 676
Не търсете под вола теле, не е заяждане, погледнете ми постовете, това е редовното ми обръщение, то си е нещо като трядиционен израз за мен. Младежки работник съм и това ми е влезнало в устата. Мили девойки, младежи...и тем подобни. Когато си мислим, че някой иска да се заяжда с нас и с най милото обръщение да се обърна, то пак би ви си сторило заядливо, недейте така!

Цялата информация, която съм изнесла е на базата, дългогодишният ми/ близо 4/ опит и ровене и ходене по лекарите- за най голямо мое съжаление, повечето девойки тук са така/те и за фова имат толкова знания, знаете когато някой е болен или детето ви, как набързо се превръщате в половин лекар и шете нещете научавате, това, което лекарите имат информация, че дори и ако се знае някой език като мен, ходя и родя п научните трудове и на английски/. Да това може да ни е повредило до някъде и да не приемане зачеването като нещо емоционално, то си е наш проблем, но поне опит имаме и познания- също. Единствемото, което се опитваме да направим е да ви дадем реална оценкани информация, която сме събирали и чели.

И сега - като една изстрадала жена, искрено ще ви пожелая да не научавате, това което ние знаем, не е научено с хубаво или от любопитсвто  Tired било то в тази или друга тема. Ние тук можем да ви предложим преценка, на базата познанията, които имаме, но извийте ни ръцете няма да си кривим душите и да ви даваме напразни надежди, защото започнем ли, то ще стане тенденция и после ще ни обвиняват другите мимичета, че не им помагаме с и нформация, а само казваме, това което искат да чуят, в България има хубава приказка- мечешка услуга/ ще гледам да я изчистя тая дума девойки, макар, че все ми е на устата , но верно е , че девойки тук- трудно  Mr. Green/ . Дано решите да останете тук, аз гарантирам и за двете момичета, които водят темата, че са много горини и с чисто сърце/ верно по свой собствен начин и израз/ се опитват да помогнат и да дадат отговори, но според знанията които имат.  Wink

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 04:18 от Звезден^Прах

# 677
  • София
Момичета, на мен ми дойде тази сутрин, оставам за следващия месец! Confused

# 678
да ви се оплача отново вчера цял ден ме боля глава снощи неможах да спя от главоболие и през ноща ме пробождаше стомаха като при М и викам мм доиде ми но няма и тази сутрин нищо ... болките изчезнаха ааа М го няма ? Каква е тази аномалия

# 679
Здравейте и от мен! Моето въпросче е следното - може ли да се счете за верен тест, на който се е появила втора чертичка, но след 10-тата минута? И преди съм си правила тестове, с надеждата да зърна заветните  EFP , но винаги си е оставала една... а вчера станаха две, макар и по-късно. Другото, което ме обнадеждава е закъсняващата 2 дни М... принципно е много точна... Много се надявам втората ми чертичка да си е истинска. Това ще е едно много желано бебче!!!  passifier

# 680
  • В сърцето на любимия човек
Колко след 10-тата минута се появи втората чертичка? Ако е на 11-та или 12-та, да кажем си е съвсем валидна  Peace
За по-сигурно повтори теста утре сутрин с първа сутрешна урина и дано чертичката е още по-ясна и наситена  Praynig

# 681
Много ти благодаря за отговора. Това и мисля да направя  yes

# 682
дайте савети ...  имали момичета с моя проблем и при тях как са се развили нещата ?

# 683
Здравейте момичета.
Искам и аз малко да споделя моите опити за бебенце.
С моя приятел сме заедно от 7 години и си живеем на семейни начала.И тъй като вече мислим че ни е време за бебенце решихме да пробваме.Да от скоро правим опити и аз като всяко момиче искам да стане бързо , но не се получава.На седмия ден след половия ни акт си направих тест ( знам че избързах, но нямах търпение да чакам поне до първия ден от цикълът ми ) но беше   EFN. Веднага след теста почнаха болките ми в корема ниско долу , (но съвсем леко) , гади ми се от време на време и ме болият гърдите.До цикълът ми имам 3 дена .Сега не ми се иска да си правя тест , защото при всеки   EFN отговор ми се плаче и се мисля ,че само съм си въобразявала симптомите.
Та въпроса ми е дали е възможно да съм си направила първия тест много рано, и дали си заслужава сега да си взимам втори или да изчакам до цикълът ?
А на всички момичета пожелавам успех в правенето на БЕБЕНЦА .    love001

# 684
Според мен изчакай до М. та даже и малко след това (ако издържиш разбира се)  Laughing И аз от нетърпение правих много рано и все отрицателни,оттогава спрях няма смисъл само да се самонавиваме и разочароваме.На мен трябваше вчера да ми дойде и все пак се сдържам и съм решла да си изчакам да мине тази седмица.За сега при мен има само леки бодежи в корема и краста и съвсем леки болки в гърдите,ама това си ми е нормално и преди М. Ще видим ще ядели Асан баница или няма накрая  Mr. Green

Успех на всички и чакам да се хвалите  Hug Хайде имаше много, които чакахме тези дни имали развитие или всички си чакаме и кротуваме  smile3508 newsm17

# 685
моето мнение да не бързаш аз правих тест 4дена преди М беше - след 5дена закаснение ходих на АГ нищо правих тест и пак - сега вече съм със 9 дена закаснение и несмея да си направя гадно е да чакаш и аз неиздържам но и още един - ..... страх

# 686
Прави сте .... ще изчакам и стискам палци този път да стане ( не само при мен разбира се , на всички ви стискам палци) и веднага ще ви кажа резултата .... поне към  края на седмицата.

# 687
успех дано се похвалиш по скоро Simple Smile

# 688
мами чудя се да отида ли да си взема още 2теста единия за сега а др за утре сутрин как мислите или още да изчакам

# 689
кипих си шуар чек за утре сутрин стискаите палци

Общи условия

Активация на акаунт