Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 039
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
 Peace  newsm10  newsm17 Успех !!! и да не забравиш да се похвалиш Simple Smile

# 691
Здравейте и от мен. Simple Smile Аз съм със сходен на вашия "проблем"... доста ви четох и се чудех дали да пиша и ето - направих го.Моя проблем е че съм със закъснение от 12 дни , един отрицателен тест , никакви симптоми, освен , че вчера ме болеше кръста и корема,но си беше за около час.И не смея да споделя с никой-нито мъжа ми,нито родителите ми , нито приятели.. за да не им давам напразни надежди.Преди 5-6 месеца имах оподобно закъснение(10 дни) и пак отрицателни тестова,но тогава имаше и кръвен тест и разочарованието ми беше много голямо...А може би за това не смея да направя кръвен сега Simple Smile Искам да пожелая успех и желан резултат на всички чакащи и надяващи се като мен момичета Simple Smile Ако съм ви обременила с коментара си -Извинявам се !!!

# 692
Aggele,  а кога направи отрицателния тест?

# 693
В неделя(преди 2 дни).Изчаках мисля достатъчно време.Нали?

# 694
  • Varna
кипих си шуар чек за утре сутрин стискаите палци
успех - дано всичко да е положително Hug

Здравейте и от мен. Simple Smile Аз съм със сходен на вашия "проблем"... доста ви четох и се чудех дали да пиша и ето - направих го.Моя проблем е че съм със закъснение от 12 дни , един отрицателен тест , никакви симптоми, освен , че вчера ме болеше кръста и корема,но си беше за около час.И не смея да споделя с никой-нито мъжа ми,нито родителите ми , нито приятели.. за да не им давам напразни надежди.Преди 5-6 месеца имах оподобно закъснение(10 дни) и пак отрицателни тестова,но тогава имаше и кръвен тест и разочарованието ми беше много голямо...А може би за това не смея да направя кръвен сега Simple Smile Искам да пожелая успех и желан резултат на всички чакащи и надяващи се като мен момичета Simple Smile Ако съм ви обременила с коментара си -Извинявам се !!!

по принцип цикълът ти така с закъснение ли е винаги?

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 09:32 от AnMary

# 695
Момичетата малко по-напред бяха обяснили, че 14 дни след зачеването тестът вече трябва да отчете. Ако имаш подозрения, че е възможно да е станало 4 дни или по-малко преди очаквания цикъл (овулацията толкова да е закъсняла), има още някакъв шанс. Ако не, вероятно има някакво смущение в цикъла. При всяко положение не е лошо да посетиш лекар.

# 696
Здравейте, момичета!

Аз съм след инсеминация, 12-и ден, имам още 5-6 дни до менструация.
Не знам какво ми стана тази сутрин, след като се събудих някак си в 06:30ч. и реших да си направя тест, тъй като вкъщи имах един изостанал от миналата година.
Е, беше отрицателен.
Това, което ме озадачава повече е, че имах ужасно напрегнати и болезнени гърди до вчера, а сега е много странно, че не ме болят. Ей, така - изведнъж спряха да ме болят.
Интересното е, че температурата ми е все още висока - 36.9 - 37:00.
Както и да е, аз вече достатъчно плаках по случая, но ми е интересно дали някой е имал подобно преживяване с много болезнените и уголемени гърди веднага след овулация за близо 10 дни и след това изведнъж - нищо....като с вълшебна пръчица спряха да ме болят. Много ми е мъчно, че се чувствам пак "нормално", без никакви признаци Sad

Успех на всички   bouquet

# 697

Не на 29-тия ден си ми е идвал винаги.

# 698
shmamichka, много стиснати палци имаш и от мен Praynig
Това, което си мисля по твоя случай - изчакай 2 седмици закъснение и тогава отиди на лекар. Ако има бременност ще се види по това време. За това и доктора ти е казал, че за сега няма да правите нищо, защото е рано да се види със сигурност на ехографа има или няма бебче.
9 дни закъснение, в понеделник би трябвало вече да се вижда бебчо, ако няма М отиди на лекар и преценявайте на място какво да правите... Hug Hug Hug
С тестовете - може и кофти партида да си нацелила  Thinking

Ponny, силно стискам палци само усещането ти да е такова... "нормално", а всъщност да си бъдеща мама Hug Hug Hug

Пожелавам на всяка една от вас, която мечтае за бебе, скоро да се похвали с 2 чертички, а след това и с прекрасно бебче  bouquet

# 699
  • Varna

Не на 29-тия ден си ми е идвал винаги.

някакъв стрес, напрежение,смяна на климат да има около теб последно време... ако си забелязала да ли това може да е причина?

# 700
hailie, благодаря за милите думи  Hug
Думите за кураж в такива моменти, макар и "анонимни", е хубаво да ги чуеш, да ги прочетеш, да ти ги пожелаят.
Благодарност!

# 701
Здравейте, момичета!

Не знам какво ми стана тази сутрин, след като се събудих някак си в 06:30ч. и реших да си направя тест, тъй като вкъщи имах един изостанал от миналата година.
Е, беше отрицателен.
Това, което ме озадачава повече е, че имах ужасно напрегнати и болезнени гърди до вчера, а сега е много странно, че не ме болят. Ей, така - изведнъж спряха да ме болят.
Както и да е, аз вече достатъчно плаках по случая, но ми е интересно дали някой е имал подобно преживяване с много болезнените и уголемени гърди веднага след овулация за близо 10 дни и след това изведнъж - нищо....като с вълшебна пръчица спряха да ме болят. Много ми е мъчно, че се чувствам пак "нормално", без никакви признаци Sad

Успех на всички   bouquet

По принцип има още някой и друг ден, да изкочи заека  Wink

Иначе болезнени гърди, повишаване на температирата, гадене, втрисане, и често пишкане се причиняват от хормона прогестерон, който е доминантен във вората половина от цикъла....както и по време на убремеността. Пони има още няколко дни, изчакай, направи тест, ако е оррицателен, тоогава му удари рев, после вдигни глава и с нови сили. Но за сега мисли положително и изчакай в спокойствие тези 2-3 дни.

# 702
Здравейте, момичета!

Е, беше отрицателен.

Успех на всички   bouquet

По принцип има още някой и друг ден, да изкочи заека  Wink

Иначе болезнени гърди, повишаване на температирата, гадене, втрисане, и често пишкане се причиняват от хормона прогестерон, който е доминантен във вората половина от цикъла....както и по време на убремеността. Пони има още няколко дни, изчакай, направи тест, ако е оррицателен, тоогава му удари рев, после вдигни глава и с нови сили. Но за сега мисли положително и изчакай в спокойствие тези 2-3 дни.

Благодаря за коментара, Звезден^Прах!

Да, знам, че беше малко раничко за тест...но от друга страна все си мисля, че когато наистина се получи и още по-рано дори щеше да ми даде някаква индикация...поне винаги така съм си го представяла да се случи - без да се налага да се съмнявам и чакам Simple Smile

Сигурно ще е така наистина, когато стане!

Успех!

# 703
Ей, Пони, не всичко се случва както си го представяме... Понякога е доста по-различно, ама нали е важен крайния резултат... Hug Hug Hug . Пийни си едно мляко. Отпусни се.
Че като се роди малният/голям/ човек... само спомените ще ти останат Laughing .

# 704
Ей, Пони, не всичко се случва както си го представяме... Понякога е доста по-различно, ама нали е важен крайния резултат... Hug Hug Hug . Пийни си едно мляко. Отпусни се.
Че като се роди малният/голям/ човек... само спомените ще ти останат Laughing .

Хахахаха, hailie,  права си Simple Smile

Мляко няма да е, защото постя вече, но...хайде малко вино ще пийна....ей така, за неочакваните случки, тези, които не си ги представяме Wink smile3501

Наздраве..., то здравето винаги трябва  Peace
Благодаря ви, оправихте ми настроението!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт