Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 039
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • Varna
Наздраве, Ponny  Hug за неочакваните случки и бъдщите хубави моменти   cheers cheers

# 706
Наздраве, sunshine Simple Smile

Аз, бях планирала да плача, но то взе, че ми стана леко на душата.....и музичка си пуснах дори Simple Smile

Искам само да пожелая на всички винаги да има кой да ни издърпва за косите, когато тръгнем да потъваме в неслучващото се и започнем да "планираме да плачем". Нека винаги да има една дума, едно мълчание, една чапа мляко Wink, която да ни даде вярата за НАПРЕД.
Много ми хареса това, което е цитирала hailie, че където разумът свършва, започва вярата.
Понякога и с една чаша мляко Wink

Прекрасни сте, мами!

# 707
  • София
Момичета, искам да благодаря на всички ви в тази тема и да пожелая скорошно сбъдване на мечтите. Моята се сбъдна, когато най-малко очаквах, сигурна съм, че стават чудеса. Исках просто да ви информирам, че след тестовете, в понеделник ходих на лекар и си имам точица! Толкова съм щастлива, че не мога да ви опиша. Док каза, че съм в 6-та седмица, макар, че аз бях изчислила 5-та и след две седмици съм пак на преглед, за да чуем сърчице.
Не спирайте да се опитвате и надявате и винаги, както до сега, си помагайте  Hug

# 708
днес тестчето пак е (-) а М го няма оффффф

# 709
  • В сърцето на любимия човек
Скъпи момичета,
искам да ви напомня, че все още никой не е изразил желание да пусне следващата тема.
Моля, ако има желаещи да направят това, да ми пишат на "Лични", за да предоставя темата, оформена на Word. Ако има желаещ, но иска да оформи темата по друг начин, нека да пише тук , че ще я пусне, за да се знае, че има кой да поеме щафетата. В случай, че няма желаещи, след 50-та страница темата ще бъде заключена от модератор и отново ще сме свидетели на множество теми с едно и също питане през ден-два.
Благодаря предварително!

# 710
какво да правя имали още надежда теста да бърка или е нещо друго ... и лекаря нищо не казва чакаи чаки .... питали какво е да чакаш обаче

# 711
hailie  мерси дано да си права и да не нещо друго ...  доктора ми казва само чакай предполагам ако беше нещо болестно щеше да каже но аз много се притеснявам вече

# 712
shmamichka извинявай, ако си отговорила вече, но защо не пуснеш кръвен. Нещата ще се изяснят веднага. Дано е закъсняла овулацията  Hug

# 713
shmamichka , след като доктора не е видял кисти или нещо други значи наистина няма повод за притеснения, но изчакай още една седмица и му кажи че искаш да ти предизвика цикъла да ти дойде, а не да седиш и да чакаш ...

# 714
2 дена се чака  докато изллезнат резултатите а и съм на работа и няма как да излеезна сутрин защто само тогава ги правят

# 715
чудя се да звъна ли на доктора ми и да го питам за тези хапчета ..

# 716
  • Varna
пънче-мънче, , ако знаеш как се пуска нова тема и имаш желание - пускай нова тема! Аз не знам как се пуска, ако някой друг знае да казва. Темата е много интересна и не искам да се заключва.

чудя се да звъна ли на доктора ми и да го питам за тези хапчета ..

какви са тези хапчета ? четох назад но не можах да прочета

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 09:31 от AnMary

# 717
  • В сърцето на любимия човек
От утре темата се поема от shmamichka.

# 718
  • София
Интересно.  Crazy

# 719
за предизвикване на М

Общи условия

Активация на акаунт