Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 113
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив

Beautiful_life Благодаря...Четох за цистит,но пише,че там има и болки и парене,а аз нямам,просто едно такива...Просто така ми е мързеливо,дори не ми се готви днес,спи ми се!!!Все имам чувството,че има бебче или така ми се иска,но пък ако още от сега така ми се спи  ooooh!
Циститът се развива супер бързо - започва леко с често уриниране и  до ден се превръща в болезнено усещане. Това само за инфо, не се безпокой. Мисли си хубави неща, гледай на кръста да ти е топло. Стискам палци това да са първите симптоми на едно леко бременеене Wink

# 436
Благодаря...Ще си мисля за хубави неща... Praynig  bouquet

# 437
Здравейте на всички и честит празник Simple Smile
Искам да отправя един въпрос.. Цикълът ми попринцип е редовен на 28 дни февруари трябваше да ми дойде на 20, но подрани с два дни. Сега март месец трябваше да ми дойде на 18, но днес прокървих. С приятелят ми водим полов живот и от около месец се предпазваме с прекъсване на акта, не сме имали рискови полови актове. Последният беше на 01.03, а днес на 08.03 ми дойде. Цикълът изглежда нормален с леки болки в кръста, както е бил винаги единствено забелязах, че има малко повече съсиреци от обикновено. Аа също така на 26.08 бях на преглед, където си направих изследвания и цитонамазка и всичко беше наред. Има ли вероятност да съм забременяла на 01.03.. или по-скоро подраняването се дължи на стрес и това, че бях болна от грип и приемах лекарства от 02.03 до вчера..

# 438
Мили момичета Честит Осми Март !!! Желая ви здраве , мноого щастие и много сбъднати мечти .. И скоро да видите заветните две черти.. Ха ха на поема го обърнах май  Mr. Green И никога не спирайте да обичате защото жените ще променят света!!!  Wink
Охх надявам се на най големия подарък , ама хайде де.. имам още малко до цикъл и ще разберем резултата... Всъщност ако мога да попитам някой имал ли е странични реакции по време на прием на витамини за бременни и какви са били те.. Аз мн странно се чувствам ..  newsm78 Sick
И внимавайте с напитките довечера  Mr. Green Hug  bouquet

# 439
  • Пловдив
Здравейте на всички и честит празник Simple Smile
Искам да отправя един въпрос.. Цикълът ми попринцип е редовен на 28 дни февруари трябваше да ми дойде на 20, но подрани с два дни. Сега март месец трябваше да ми дойде на 18, но днес прокървих. С приятелят ми водим полов живот и от около месец се предпазваме с прекъсване на акта, не сме имали рискови полови актове. Последният беше на 01.03, а днес на 08.03 ми дойде. Цикълът изглежда нормален с леки болки в кръста, както е бил винаги единствено забелязах, че има малко повече съсиреци от обикновено. Аа също така на 26.08 бях на преглед, където си направих изследвания и цитонамазка и всичко беше наред. Има ли вероятност да съм забременяла на 01.03.. или по-скоро подраняването се дължи на стрес и това, че бях болна от грип и приемах лекарства от 02.03 до вчера..
Спокойно! Напълно нормално е да има промяна в цикъла след боледуване, настинка, грип. Често от напрежение, по-висока Т, прием на лекарства подранява. Съсиреците също не са повод за притеснение в случая. Аз си имам такива всеки месец, без да е налице промяна в цикъла или друго. Не си бременна. Ако и следващият ти цикъл е така къс, можеш да направиш един преглед при АГ. Но бременност - едва ли Simple Smile
Радвай се на празника и не се тормози Wink

# 440
Жабурана, на мен не ми понасят витамините попринцип, често се разболявам след като започна прием на комб. витамини. Купих си едни доста скъпи докато бях бременна, не знам и 10 дни дали ги пих и ги спрях. Само ФК си пих, но тя ми понасяше.

# 441
Честит празник на всички дами! Много здраве и усмивки на вас и вашите семейства!   bouquet
Относно моя ''преглед'' , -беше по-скоро разпит, доктора не беше АГ , но трябвало да мина първо при него за да ми даде нещо като направление , за да мога след това по-бързо да отида при АГ . И да много бързо ще е -на 3 април.... Shocked Това е почти 1 месец. както и да е , сега да питам желателно ли е да пия нещо др освен ФК (която между др почнах днес...) знам че е малко късно ,но стана малко неочаквано и ..... така  Confused

# 442
 Hug Здравейте мили ,ще съм ви благодарна,ако си дадете мненията по това,което ще ви разкажа  smile3525
Цикълът ми е точен,като часовник,на 28 дена ми идва.С моето момче се опитваме да си направим бебче вече 6-ти месец,Януари стана,но за жалост прокървих в много ранна седмица и всичко приключи от самосебе си  Sad На 23.02. засякох Овулация с тест,т.е. предполагам,че О ми е била на 24.02.2013 ... На 07.03. трябваше да ми дойде,но на 06.03 сутринта,когато отидох до тоалетна и като се избърсах на хартията имаше леко розовко и си викам много жалко,и този месец не е станало  #2gunfire На 06.03 не ми доиде на другия ден се субуждам пак така...и вчера на 08.03 точно само на два пъти ,като се избърсах след пишане имаше розовко,което вече отиваше към кафяво и това беше .Днеска вче нямам нищо,като се забърсвам Simple Smile Питам се дали е възможно тези дни да ми е била инплантацията Simple Smile А,и ме болят ужасно много гърдите от доста време и корема ниско долу и ниско долу в ляво ... От 10-12 дни и вечер не мога да спя хубаво.На вечер се будя по 2-3 пъти,което никога не ми се е случвало... И според вас мили мои ,колко време след инплантация теста ще улови бременност,ако има такава ?

# 443
Доколкото знам от 10 до 14 дни ,но щом имаш закъснение вече може да си направиш тест ...Дано е +

# 444
: Доколкото знам от 10 до 14 дни след овулацията...

# 445
А след инплантация ?

# 446
Кога не трябва да провеждате изследването?
Изследването на hCG може да не се проведе или получените от него резултати да не са полезни в някой от следните случаи:
При твърде ранно провеждане на теста (по време на първата седмица от имплантацията) или ако не се използва проба от първа сутрешна урина. Този тест не винаги може да покаже наличието на ранна бременност.

Още за: Човешки хорионгонадотропен хормон (hCG) | Мед. изследване
от framar.bg

# 447
Това успях да намеря

# 448

каква инмплантация бе Деси Simple Smile Имплантацията е 7-10 дена след овулацията Wink
Ако овулацията ти е била на 24 февруари то имплантацията е била около 2,3,4 март Wink
и ако овулацията е била на 24 то трябва да ти дойде днес!

# 449
След,като миналият месец ми е дошло на 07.02 ,сметни 28 дена и да видим пак кога трябва да ми дойде .Просто овулацията ми е на 18-ти ден , а инплантацията може да е от 5-ти до 12-ти ден  Wink

Общи условия

Активация на акаунт