Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 084
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте отново...Може вече да съм ви досадна ,но искам да ми помогнете...Трябваше да мо дойде на 13,но вчера ме заболя като преди да ми дойде и тръгна-тръгна,но едно направо кафяво и съвсем малко...Мислех,че днес ще тръгне,да,ама не сега нямам нищо...Ако си направя тест днес дали ще покаже?

# 571
Кайра, според мен си абсолютно бременна. Simple Smile Още днес направи тест.

# 572
Има ли значение,че няма да е първа урина?

# 573
Пандичка във съседната тема се пише вече когато имаш доказана бременост , за туй.. А тази е за всички които имаме съмнения (ха дано са положителни  Mr. Green ) и ако ги обединят ще стане едно мазалооо  ooooh! #Crazy
Хайде днес съм почивка , кафето е от мен  Laughing Всъщност искам и аз да попитам някой компетентен бях решила от другия месец да си меря БТ .. Сега както ми закъснява си я измерих за първи път и е 37.1 ..
Може ли  да е някаква надежда..  Praynig

# 574
  • В една слънчева къща...
Сега както ми закъснява си я измерих за първи път и е 37.1 ..
Може ли  да е някаква надежда..  Praynig
Може, може Simple Smile Но е добре да имаш пълна графика, за да се види разницата  Peace

# 575
Kayra,мисля че на Шуър чек-а нямаше значение по кое време на деня се прави. Успех !!! Hug

# 576
Оххх,благодаря...

# 577
Пандичка във съседната тема се пише вече когато имаш доказана бременост , за туй.. А тази е за всички които имаме съмнения (ха дано са положителни  Mr. Green ) и ако ги обединят ще стане едно мазалооо  ooooh! #Crazy

Ааа разбирам. То даже в 1я пост там си пише, но не бях видяла. Странното е, че там въобще не може да се пише, но както и да е.

# 578
  • София
Да потвърдя и положителния тест от тази сутрин с първата урина. Явно наистина стават чудеса и точно този "сух" месец е бил нашия.
Kayra, на мен ми отчете абсолютно веднага две черти Шуър Чек, нищо, че направих теста вечерта, но за теб може би е рано. Все пак имаш само два дни закъснение и нивата на хормона може да не са толкова високи. Мисълта ми е ако направиш тест днес и не е положителен, да не го смяташ за краен резултат. Успех пожелавам на всички вас и благодаря за подкрепата в тази тема   bouquet

# 579
Поздравления     bouquet Чакам мъжа ми да ми донесе теста и ще пиша за резултата...И не спирам да "чаткам" пръсти...

# 580
  • София
Хайде чакаме да пишеш! Като знам аз колко съм щастлива, нямам търпение и други щастливи бъдещи мами да се похвалят  Hug

# 581
Поздравления     bouquet Чакам мъжа ми да ми донесе теста и ще пиша за резултата...И не спирам да "чаткам" пръсти...

Успех  newsm44 newsm44 newsm44

# 582
Хайде чакаме да пишеш! Като знам аз колко съм щастлива, нямам търпение и други щастливи бъдещи мами да се похвалят  Hug

И на мен ми го отчете веднага не беше сутринта еми към обяд и имах  EFP

И поздравления и лека бременност Simple Smile :*

# 583
Поздравления и от мен  Hug  bouquet Hug  bouquet И лека бременност ти желая Simple Smile

# 584
офффф едвам се удържам.. все тест ми е в главата #2gunfire Tired ама искам да изчакам още малко.. Благородно ви завиждам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт