Гадната алергия пак е дошла...
От сърце ви желая съвсем скоро да я няма и Дари всичко да може да си хапва. Представям си колко е трудно да не дадеш на детето си всичко, което поиска да папка ... 
На много хубави места да ви отведат.
А Софи ще дойде голяма кокетка, от сега е с лакирани нокти 
На мен ми става супер смешно, още повече като видя майките как се обръщат да ни гледат
Времето и утре ще е слънчево и топло, така че ще изкараме деня навън.

Преди като бях ученичка и зимната ваканция ходех на ски училище и после много се кефих като тръгнех пак на училище и всички забелязваха тена ми
Заигравал се, поплаквал, после пак се заигравал. Като го взех беше пушка. Ходихме в парка и час и половина овърша люлките, пързулките и събра слънчице

Всеки ден да е така...

И за редложението за работа,а за сватбата и аз бих се кандидатирала за бебегледачка
Ми много ми е дивичка...
Все на хубави места да го водят.
Ама наистина бавно се храните. Елиза яде 10-15 мин. и ако случайно се позабави, аз започвам да губя търпение. А ТМ явно се е усетил, щом изчистил, закуска приготвил. 

Определено София ми е голяма кипра, но гледам че малкото се гизди още от сега, май добре се учи от кака си. 
След блоколито не съм забелязала каква е консистенцията, но след овесените ядки е нормално да е малко по-кашесто.
Засега не сме имали проблеми с тръгването от площадката, решавам и тръгвам. Виж обаче да не отидем и да я подминем, не може.
Викаш цяло приключение в тая библиотека.
То май в ясли и градини всичко става по-лесно. Като гледат едно от друго и готово.
Добре, че е имало кой да помага. Пази се, пък другото ще се нареди.

бях на системи инжекции лекарства през устата , сега още ме боли и се пазя не вдигам тежко и т.н. ама голяма беля ми отвори
Аз ако съм на твое место ще оставям Кали на свекърва ти без да е питам
давам е и казвам кога ще дойда да си е взема
в асансьора вече тропа с крак , ама аз не и се връзвам много да си плаче
Аз се опитах, не издържах до края, но оттогава обръщам внимание на положителните нагласи и реалните резултати и за себе си мога да кажа, че това са пълни глупости

Умрях от срам, взех го преди следобдната закуска в занималнята и вкъщи въобще не предположих, че може да е гладен, а РД беше от 17.30.
За прощъпулника ще поизчакаме, че нали се прави като проходи хубаво детето, та сигурно ще е след около месец. Но обезателно ще споделя какво си е избрал Писанчо. 
За другите положението не е по-различно.
Много ме изкефи как си го подредила ТМ. Ама железни нерви имаш, аз не бих го изтраяла час и половина, и ако после е мазало ще има да пере дрехи на ръка и да чисти. Коки яде за около 10-тина минути, започне ли да блее приключваме с яденето.
Със Зои носехме дрешки за преобличане, но само ако не самокри, изпусне памперса или нещо такова. Иначе си ходеше мърлява и изобщо не ми пукаше. Аз и с 20 чифта дехи да изляза тя за 10 минути можеше да ги омаже и 20-те, все преобличаш и то все мърляво. Така че отдавна претръпнах.
Едно време със Зори между 2 и 4 години целият Западен парк ни разбираше, че си тръгваме. 

Нямам никакво време за него и много ме е яд, но пък това е живота.
Препоръчани теми