Любители на кучета - 34

• 85 396
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Фики, ако искаш, пробвай сребърна вода + чай от лайка. Редуваш ги. С различни памучета за двете очи мажеш отвън-навътре, т.е. от ушите към нослето. Това е важна подробност, защото третирането в обратната посока разнася инфекцията или дразнителя, ако говорим за напрашаване на очичките.
Как са лапичките на Скоти?

# 676
Цитат
Тони, на твоята гъбка да й начешеш ушите!!! Прелест. И как се съчетала двете любими ми породи Love , само с характера не знам как ще се оправяте Crazy
Прелестна и много енергична е, непрекъснато хвърчи напред назад.Опитва се да въвлича и другите две, но те не и се връзват и тя ги дърпа за опашките.За сега я търпят, виждат, че е бебе дано като израсте е по спокойна.Незнам дали заради зъбките, или защото е бебе още, но се опитва да позахапва, не силно, но пък зъбките са острички за сега само я чуквам по нослето и казвам не, надявам се да разбере,че не трябва да хапе.

# 677
Марта, благодаря за съвета. С чай от лайка ще опитам, имам под ръка, но сребърна вода къде да търся тук по Американско? Сама мога ли да си направя? Не го знаех това за отвън-навътре, аз винаги до сега точно в обратната посока съм почиствала  Embarassed Лапичките са по-добре; днес на разходката по-ентусиазирано вървеше, а и след снощния държ снега е много по-малко, така че не му дразни. Не ми дава да му видя лапите, дърпа се и продължава да ги ближе. Довечера ще го примамя с галене по коремчето и като легне по гръб ще прегледам състоянието на лапите. Скоти за галене и мачкане мило и драго дава, голям ми е гальовник  Heart Eyes

# 678
Благодаря на всички за топлото посрещане, радвам се да видя познати имена тук Simple Smile
Labrex, да ти кажа хич не е трудно, когато си свикнал Simple Smile Просто е едно тичане, викане, смях, караш се на едното, другото до него свило ушите виновно....абе пълен цирк, ама иначе нямаше да сме ние  Mr. Green
Пит, трябва да ти кажа, че и на мен някой път ми идва в повече....аз също съм много чувствителна, но ме крепи идеята, че ние сме хората, които трябва да се погрижат за тях и се справяме, макар и доста трудно някой път (чисто емоционално).
Малката принцеса на Тони е просто прекрасна Simple Smile Ще спре да дъвче всички, иска време детето Simple Smile Това, което правиш е най-правилното, ако имаш притеснения, съм срещала статия на тази тема в списание "Кучето моят приятел" (онлайн трябва да я има, те вече не издават книжно). А ако видиш едно щуро малко пиратче и една луда тичаща и играеща бабичка, водени от един психично-болно изглеждащ младеж, да знаеш, че са мойте  Mr. Green
Имаме много за показване, особено на тема "междувидова любов", но за да не затрупаме тук темата, ще пускаме по малко, но пък често Simple Smile Тара и Томи и всички останали Ви желаят лека нощ Simple Smile

Завивайте половинките, целувка и заспивайте Simple Smile

# 679
 Shocked Shocked Shocked

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6668899_460s.jpg

Фики, на Еди от кално и мръсно-влажно време започват така очетата... В тези периоди го почиствам по-честичко с памуче и Верселе Лага - Лосион за очи. Страхотно лосионче Peace

# 680
Да са живи и здрави хората, спасили това сладко животно!

# 681
  • София
Фики, лайката много помага, аз я ползвам и за моите очи и за кучо.
Няма грешка!
Забелязах, че на моята и сълзят очите от ароматизатора, спрей за освежаване на въздуха.
Вече го няма и няма сълзене ...

# 682
Марта, благодаря за съвета. С чай от лайка ще опитам, имам под ръка, но сребърна вода къде да търся тук по Американско?
Фики, тук сребърната вода се продава в "човешките" аптеки.
Скрит текст:

Сребърна вода

Labrexbouquet

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 11:12 от marta1

# 683
Охх, момичета изкарахме ужасна нощ Sad  Бях ви споменала ,че малко преди да се приберем от голямото гостуване Съни повръщаше  и дрискаше , но на другия ден му нямаше нищо и не обърнах голямо внимание. Обаче преди няколко дни пак имаше разтройство,  но без повръщане и се оказа ,че са му давали някакви сухожилия от телешко месо и ципата от езика и реших ,че нещо са му разстроили стомахчето. И вчера следобеда, като започна едно повръщане и дрискане, докато изчистя повърнатото той свършил  и другото и не мога да смогна. Грабнах го и при вета. Не можа да ми даде много смислено обяснение какво му има. Би му Деган за повръщането и някакъв антибиотик за разтройството и каза днес да отидем пак, за да го види и ако не е дрискал повече , ще ми даде антибиотик на хапчета за да не го боде пак. Съни си беше жизнен и нямаше търпение да излезе от кабинета и да се натърчи навън. Да ама тази енергия изведнъж изчезна. След като излязохме от кабинета направихме две обиколки на блока и на втората вече почти съм го теглила. Не искаше да върви. Прибрахме се и където го оставех там седеше и в позата,  в която съм го оставила. Завих го с едно одеало на моето легло и не помръдна от там близо 5 часа. Дишаше доста учестено и нямаше сили. Вдигнах го ,за да го заведа до купичката с вода и той не можеше да си седи на краката. Майка ми започна да ги приказва едни..... как щял да умре..... как никога не е бил така и едва ли не аз съм виновна, защото не съм му варила пилешкото месо достатъчно и затова му е зле  #Crazy Много се бях стреснала  Sad Дадохме му все пак да пие водичка . В леглото му я носих и започна да пие. Живна малко и реших да го пробвам с една обикновена бисквита дали ще прояви интерес. Хапна си я и за още питаше. Изяде към 6, но не посмях да му дам друго за да не дразним стомахчето. Цяла нощ го проверявах дали диша, защото и от щуротийте дето майка ми ми наговори направо тотално откачих. На сутринта си беше добре. Тича , лае, закача се, хапна пилешко за закуска и довечера пак сме на лекар. Не знам от какво му става така, но си изкарах акъла. Дано не е нищо сериозно, защото ще се побъркам  Praynig

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 10:46 от VikSsito

# 684
VikSsito, стискам палци да се оправите, като на кученце да му мине на Съни. Тревогите ти са ми познати, неизбежни са, спомних си една нощ, дето ставах през не знам колко време да гледам диша или не Рекс, слава богу, оправи се. Учудих се, защо след посещението при вета се е почувствал по-зле, знам ли, може някаква реакция да е, но щом е поискал да хапне, мисля, че се оправя, скоро ще си тичка пак.  bouquet

# 685
VikSsito, не си виновна за нищо. Дори да не е било достатъчно сварено местото, в което се съмнявам, защото пилешкото се вари много бързо, не забравяй, че има кучета, чиито стопани им дават само сурово месо и нищо им няма. Моят съвет е да му свариш бял ориз, без нищо. Страхотно е срещу разстройството, но може да не му хареса особено, защото няма вкус. Тогава можеш да му го разбъркаш с малко месенца, за да му замирише и да си хапне. Да се оправя бързо Hug

# 686
Ev4eto_p , на мен това за месото ми е ясно, просто бях изумена от щуротийте, които майка ми наговори и как си измисли връзката на едното с другото, по-скоро явно целта беше да има виновен и аз съм най-удобната, както винаги . Иначе знам за суровоядството, все пак си имаме Феичка тук ,която ни е просветлила за BARF храненето  Peace

# 687
Тони,с толкова много кученца и котенца сигурно ти е много весело.
Аз да се похваля,че на моята мопска вече не и тече и не е разгонена след 2те инжекции.Петък сме на контролен и на видеозон да я видят пак и ще поговорим и за кастрацията. Кажете тези на които са им кастрирани женските кученца - как го онесоха?  newsm78

# 688
Мдааа, и мойта лигла в началото беше ходещ скелет, кърмещ няколко сукалчета.
Направо ми се свива гърлото като се сетя.
Сега обичам да я гушкам и не щъ и да си спомням как беше някога.
Ей затова ви казвам, че ви обичам! Много ви обичам, задето променяте животите на тези същества към добро!  Heart Eyes

# 689
Heart Eyes какво сладко прасенце си имате!!! Искам да го целувам и да го мачкотя!

Общи условия

Активация на акаунт