Любители на кучета - 34

• 85 393
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Тони,с толкова много кученца и котенца сигурно ти е много весело.
Аз да се похваля,че на моята мопска вече не и тече и не е разгонена след 2те инжекции.Петък сме на контролен и на видеозон да я видят пак и ще поговорим и за кастрацията. Кажете тези на които са им кастрирани женските кученца - как го онесоха?  newsm78
Grinning Да весело е, направо си е цирк Буш като пощръклее Сара, а децата хукват след нея.Но много се радвам, че много бързо се научи да пишка и ака където трябва, даже започва да скимти, ако не сме забелязали, че е заела позиция до врата.Дано и с хапането се справим, че освен това разнася чехли и чорапки на децата и ги крие на невероятни места.Снощи сме търсили безрезултатно едното чехълче на малкото, намерихме го тази сутрин зад дивана.
За кастрирането съм чела, че бързо се оправят и определено ще я кастрираме.

# 691
  • София
Здравейте момичета    bouquet
Първо с добрата новина аз докато се чудя дали да осиновя кучето което намерихме пред офиса , се намериха собствениците  Hug Hug Hug Много щастливи и доволни са всички .

Ev4eto_p  много са хубави  представителите на "междувидова любов" и в нас положението е същото .
Любов необяснима са моите любимци .
Стискам палци на Съни всичко да е вече минало и да се възстановява бързо  Peace
Тони-мама  много е весело с малко кученце и деца  hahaha  нашата Ема и досега разнася чорапи и търлъци , но пантофи и чехли не е пипала никога .

# 692
Alex88, аз мога да споделя моя опит с кастрирането на женски кучанки. Таричка я кастрирахме след първото разгонване при д-р Мила Бобадова в "Добро Хрумване". Оставихме я там сутринта и си я взехме вечерта. Беше малко замаяна до другия ден, след това 2-3 дни й беше трудно да се качва по мебелите, вероятно защото е нискостеблена и като се протегне и я опъваха шевовете, та скимтеше някой да я качи. Котаракът прояви разбиране, все пак е неговото куче и не я закачаше да играят. После всичко си беше пак същото, щурото-пак щуро, тича, играе, не й се отрази по никакъв начин нито на акъла, нито на физиката Simple Smile Баба Рая я кастрирахме някъде месец след като я взехме, трябваше да закрепне малко след живота в клетка. При нея беше уникален ефектът, защото все пак е ползвана като машина за бебета 10 години... прибраха й се цицките, които преди стигаха до колената, цялостно се възстанови се много бързо. Нея кастрирахме в Богров и също сме много доволни. Заведохме я, оперираха я и си я прибрахме, тъй като там няма как да я оставим и си я заведохме у дома още доста сънена. И малкото изтривалче Деси кастрирахме там. Добре, че я заведохме бързо, оказа се с много кистозни яйчници, за ден- два си беше вече ок Simple Smile Надявам се да съм била полезна
Скрит текст:
ето я Тара след кастрацията  Mr. Green не сме я видяли така, но Бобадова обича да снима...

Това е 12 годишното бабче преди и след кастрацията:

а тази звезда е пуканката, чиято кастрация се оказа животоспасяваща:

# 693
Евчето,благодаря ти  Hug
То си е и за доброто на животинчето  Hug

# 694
  • София

Момичета, тази овчарка е намерена на ул.Боянска в Драгалевци. Цяла седмица е стоял на пътя, приблизително на едно место, което ме навежда на мисълта, че е изхвърлен #Cussing out - дано не съм права! Сега го е прибрала една приятелка, но не може да го задържи. Търсят се собствениците или осиновители. Много е добричък, но е наплашен и търси компания. Има само противопаразитна каишка, ще проверим за чип, но е малко сложно, защото трябва да се закара на вет, а не  е ясно как понася возене, плюс че не се побира в колата...

Моля, покажете, разпространете снимката - дано някой го хареса! Той определено е бил гледано домашно куче, защото изпълнява и команди и не заслужава съдба на улицата!

# 695
Здравейте отдавна не бях влизала тук , защото имах доста за учене ...
Относно изгубилата се овчарка -  Sad Ако не се намерят стопани можете да попитате във приют
Богров дали могат да го приемат този красавец , като гледам  не е  много стар ... все някой  ще го
вземе . Пък дано да се е изгубил , много мразя когато хората изхвърлят кучетата си !  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 696

Днес най-милото ми и обичано същество, прекрасният Алекс бе блъснат от кола. С натрошен гръбнак и разкъсани бели дробове, не ни остана нищо друго, освен да го приспим. Не можа да навърши и годинка..

Изпитвам огромна болка, не зная как ще се прибера тази вечер като у нас всичко ми напомня на него. Не зная как ще се събудя утре сутрин и какво ще ме мотивира да стана от леглото.
Иска ми се да имах само още един ден, за да му покажа колко много го обичам.
Почивай в мир англече! Мама те обича най-много на света и ми липсваш страшно много и никога няма да преживея мъката по теб.
Всеки ден беше подарък!

# 697
 smile3518 smile3518 smile3518
Душичката малка  Cry
Киа,съжалявам за Алекс мир на душата му
 Hug за теб

# 698
Киа,прекрасно кученце.Много съжалявам,че така се е случило  Cry Cry Cry
Бъди силна  cry

# 699
  • София
 smile3518 smile3518 smile3518
KiА   Tired Tired Tired много съжалявам че това те сполетяло  теб и Алекс .
Много   Hug Hug Hug имаш от нас

# 700
Даже не знам какво да напиша............Не ми се вярва.......KiА, съжалявам, то не е и точната дума, душата ме заболя. Cry Cry Cry

# 701
KiA, много, много съжалявам за Алеск! Пожелавам ти много сили на духа и кураж, за да преодолееш това изпитание! Болката е огромна!

# 702
  • София
Kиа, много съжалявам за Алекс! Знам от опит колко боли! Бъди силна, с теб сме! Hug

# 703
 smile3518
Киа, много, много съжалявам!!!
Красив, дружелюбен Алекс! Беше прекрасен!
 smile3518
Всички сме с вас! Hug

# 704
Мили боже, Киа! Ох...

Ето в такива моменти дълбоко съжалявам, че познанствата ни са само виртуални и че разстоянията ни пречат да се съберем и да си окажем истинска взаимна подкрепа...

Да му е свободна душата на добричкия Алекс!

Общи условия

Активация на акаунт