Любители на кучета - 34

• 85 394
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
 Cry това ме потресе. Дори не знам какво да кажа, освен - моите искрени съболезнования!
Почивай в мир, мило кученце  Cry

# 706
  • София
Киа, съжалявам...  Cry

# 707
  • Някъде там
 Cry Съжалявам Киа.В такъв момент  не знаеш как и какво да кажеш..

# 708
Киа, съжалявам. Няма думички, които ще намалят мъката ти, но не си сама, всички сме с теб, макар и виртуално.

Дано е на по-добро място Алекс, дано се срещне там с всички други мили душички, които са ни напуснали. Под дъгата, нали

От мен  Hug Hug Hug и бъди силна! И не се отказвай!

# 709
  • виртуално
KiA, прегръщам те силно.
Това ми е най-големият кошмар: да се случи нещо непоправимо с детето и кучето.

# 710
  • на морето
Нямам думи !Това е нелепо , това е безобразно , това е нечовешко !
О, Боже ! КиА, съболезнования !
Защо на това прекрасно , слънчево момче ? Защо ?
Пиша , смърчам и бърша сълзи ....
Прегръщам те и ридая с тебе ....
Не е честно ! Пък ! Cry Cry

# 711
Kia,съжалявам за загубата ти, моите съболезнования.....знам колко е тежко да загубиш толкова нелепо едно невинно същество.С теб съм, прегръщаам те и ти съчуствам, Алекс вече е на едно по хубаво място, без болка и без сълзи.

# 712
Леле, Киа  не мога да повярвам  Cry Cry Cry Как е възможно да се случи  Cry Разплаках се докато четях  Cry Милата душичка....... моите най-искрени съболезнования  Hug Каквото и да ти кажем няма да ти стане по-леко . Той знае колко много го обичаш . Дано е щастлив там където е в момента. Hug Cry

# 713
Приятелката на Джейкъб, Карълин, се връща удома, след като е трябвало да приспи 10 годишния си бийгъл, който е имал нелечим сърдечен тумор.

Джейкъб е намерил единствения лек за мъката на Карълин:

# 714
КиА, много тъжно, не е честно пък, прегръщам те и тъгувам с теб, очите ми са пълни със сълзи, гърлото ми се е свило на буца. Толкова много съжалявам за загубата ти  Hug Милата душичка Алекс, дано сега да е на по-добро място!
 Cry

# 715
  • на морето
Ох , Феичка , тъкмо се освестих и това клипче съвсем ми прочисти слъзните канали ......

Момичета , новата тема е готова . Можем , разбира се , да довършим първо тази . Hug Peace

# 716
Киа,много ,много съжалявам за Алекс,плача и вярвам,че той е там горе и е добре ,и винаги ще те обича,както ти него си обичала.Нека на воля тича в небесните поляни !Прегръдки от мен.Дръж се и се утешавай,че той е невидим до теб винаги .Милото момче Hug

# 717
  • Sofia
КиА, моите съболезнования за Алекс  Sad Наистина няма какво да се каже в такъв момент, освен че и аз те прегръщам виртуално.... Така му се зарадвах на хубавата снимка, докато не прочетох написаното под нея....
Клипчето на Феята ме довърши просто, сега стоя и си подсмърчам тихичко....

# 718
Честита Баба Марта, момичета! Много здраве за всички!
Честит празник на всички именници!

# 719
Идете в новата тема, дами! Има хубави новини!

Общи условия

Активация на акаунт