Кралски работи и клюки - 2

• 68 093
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
Тя е малко след мен, ако не греша. Те за нея не са обявили никакви конкретни дати и само на догатки я караме. Пък знам, че някои нямат кой знае какви кореми  Simple Smile  ама нейното сякаш е прекалено  Thinking То и от дрехата зависи.

# 151
  • UK/София
Абе то такава бременна няма - скоро ще влиза в 7-ми месец, ако вече не е влязла, а корем липсва.

Е как да няма корем?!За нейното телосложение и килограмите, коремът й  е ок, все пак тя е висока жена.Защо трябва да изглежда като крайслера Аврора за да се смята за нормално бременна!

# 152
да изглежда като крайслера Аврора

Joy Joy Joy

# 153
Мярнах преди малко преглед на печата за утре и не запомних в кой точно вестник, но казваха, че бебето ще е момиче  stork-girl

# 154
  • Варна
Е как да няма корем?!За нейното телосложение и килограмите, коремът й  е ок, все пак тя е висока жена.Защо трябва да изглежда като крайслера Аврора за да се смята за нормално бременна!
Абсолютно. За нейната фигура коремчето и си е абсолютно ок. Аз изглеждах по същия начин в края на 6-ти и началото на 7-ми месец.

# 155
Новината от Англия:
На 22.04.2013г., вечерта, Камарата на лордовете е приела промените в закона за наследството на трона - вече първородният е наследник, независимо от пола!
Да им е честито на първородните!   bouquet

# 156
http://life.dir.bg/news/catherine-kralskoto-semeistvo-13704706?nt=5

да изглежда като крайслера Аврора

Joy Joy Joy

hahaha

Много добре изглежда Катрин, аз също нямах голям корем, с широки дрехи даже не ми личеше  Peace

# 157
От днес, преди малко бе пусната във фейс профила на принц Хари -

# 158
...и още от посещението в началното училище в Манчестър:

Скрит текст:

# 159
# 160
  • в сърцето на един мъж...
Кейт за първи път с дизайнерска рокля за бременни

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 16:01 от Geia

# 161
Добре си е Кейт, то ако е сравнявана със слоници като мен, все няма да има корем.Имах колежка в работаъа, която в девети месец беше с корем като моя в 4-5 .Беше изключително дребна, слаба.Накрая роди юнак 3600...беше качила само 5 кила, и въобще не и личаха.Даже беше и зима и ходеше с пуловери, хората не разбираха, че е бременна.

# 162
Лелеее...колко е хубава Кейт.......На 2-та снимка направо ме печели на 100%!!!!

# 163
Кейт иска да роди близо до родния си дом - http://www.moetodete.bg/zvezdni-novini/kejt-iska-da-rodi-blizo-d … dniya-si-dom.html

Принц Едуард и съпругата му Софи ще посетят България през юни  - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5729831

Днес е интронизацията на принц Вилем-Александър - майка му ми е голяма сладурана - Кралица Беатрикс

# 164
Мярнах преди малко преглед на печата за утре и не запомних в кой точно вестник, но казваха, че бебето ще е момиче  stork-girl
А днес в пресата пише, че ще е момче. Кейт купила светло синя количка

Общи условия

Активация на акаунт