АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 610
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
arwen33, еее, това е друго тогава....)))) аз не съм по тази част и добре че са измислили хората и такива неща...)))

# 466
  • София
jos, доколкото съм видяла от сайта тази година няма да имат отворени врати, но пък от снимките които виждам е доста добре след ремонта. Чуденето ми е за доктор там защото най вероятно пак ще съм с планово секцио както и първия път. Така че не знам толкова много информация прочетох за докторите там, че се обърках още повече - черни бели списъци, общо взето май един и същи доктор е и в единия и в другия  #Crazy Знам че имам още време но като се знам каква съм страхливка предпочитам да се информирам от сега  Simple Smile

П.П. благодаря за топлото посрещане

# 467
Момичета,да ви питам - когато е планово секциото - задъжително ли е с избор на лекар,или екип?Следящият ми не изражда,ако каже че трябва да раждам секцио,трябва ли задължително да избера някой лекар?

# 468
mira_mar, едва ли е задължително да се избира лекар.
Но най-добре да ти обясни твоя гинеколог какъв точно е реда в различните болници.
Мисля, че с документите и становището, че трябва да раждаш секцио ще ти насрочат от самата болница дата и вече който се падне лекар ще оперира.

# 469
Здравейте момичета и честито ни слънце Simple Smile
Пресли,съжалявам за случилото се.Надявам се нещата да се оправят при вас.Ти сега мисли само за бебчето Hug
Ками браво на бонбонките,нека растът Party
Джос хубаво ъгълче се е получило Wink А май много художници се събрахме тук Laughing Аз също съм ОК  с рисуването,а и работата ми го изисква
Скрит текст:
работя в Колев и Колев-моделиер-дизайнер
Вчера ходихме до Вис Виталис и купихме на бебка коритце и отделно шезлонгче.
Аз от утре влизам в 32 седмица,а бебка се е обърнала от около месец Peace
Момичета да ви се похваля,че днес одих да си взема наградата от списание "9 месеца".Е  много и се радвам Party Crazy Ето това представлява http://www.detski-magazin.com/816-2064-large/-chipolino.jpg

# 470
Аз съм със 3D стикери. Стаята като цяло е бяла,но си взех стикери с животни,колички и самолети. Вече украсих шкафа и като приключим с тапетите ще залепя стикери и на стената. Купих и едни дървени животни с букви, изписва се името с тях, мисля да си залепя от външната страна на вратата. Като ми писнат на мен или ,ако малкия вече не ги харесва само ги свалям и квото там му харесва ще сложим.

# 471
Здравейте момичета, ние сега се връщаме от преглед- бебо е вече 1804гр. и е добре, сърчице всичко, още не се е обърнал обаче, живот и здраве от 15.02 излизам майчинство, казаха ми към края на месеца ще ми мерят таз и тн да видим дали ще имам избор за раждането или, ако не се е обърнал още- секцио. Да попитам мамите, които са приблизително в моите г.с-32-ра, вашите мъничета обърнаха ли се и мерили ли са ви вече, или...как процедират вашите доктори? След малко отивам на отворени врати на МБАЛ " Надежда"-София, ще пиша после как е минало, ако някой го интересува Simple Smile
Лек слънчев ден на всички Simple Smile

за таза ми казаха че ще ме мерят чак към края на месеца. не, не се е обърнало още бебчето, усещам го как ту рита долу, ту рита горе. но вече значително му намаляха ритниците и усещам само като провиране.  Grinning

# 472
много творчески натури има тук  Hug много хубави професии, arwen, Мечо Simple Smile
и аз с удоволствие нарисувах стаята, има много весели стикери в сайт, който е дала Mirama.
въобще има много интересни неща, идеи, които може да се направят около и в детското креватче, кът за игра по-натам и тн, живи и здрави!
аз смогнах да ида на преглед и сега пак съм в офиса.
както винаги док ме гледа с ехограф, всичко е наред, огледа и водите, забравих да питам с колко е пораснал бебокът, ама нищо, това е относително.
Мечо, честита награда, да си я ползвате със здраве!
chone, не ги чети тия списъци сега, само ще се объркаш.
щом нямаш познат док или акушерка, говори с твоя АГ от ЖК, със сигурност ще ти препоръча, и координати ще ти даде.
не искам да се влияеш от моето мнение, затова няма да ти пиша имена. кой док те следи, в коя болница?

# 473
Мечо честито за наградата,браво на теб. Hug Hug Hug

# 474
  • София
Следя си бременността в Токуда но докторката ми не изражда. А колкото до списъците спрях да чета, защото наистина е кошмар и само се стряскам

# 475
Следя си бременността в Токуда но докторката ми не изражда. А колкото до списъците спрях да чета, защото наистина е кошмар и само се стряскам
а ти държиш да си с избор на екип ли, тя препоръча ли ти някой там?
мога да ти кажа какво моя док ще ми препоръча, той е в МД, ако така може да се ориентираш малко. ама още не съм говорила с него. от миналия път ми препоръча двама. аз си бях избрала предварително единия за избор.

# 476
Ani 27 Сори, аз не съм гнуслива и често не се съобразявам с това зза другите хора. Предвид, че тук се говори какво ли не и след месец два ще сменяш куп памперси....
Иначе кошарата е  1.20м до 3 години ще е идеална за детето.

а професиите наистина са ви хубави, бях забравила, че съществуват такива даже.  bouquet

Аз пък не мога да намеря обикновени рамки за едни карти за спалнята, които искам да окача. трябват ми рамки 100/70, ама са мн скъпи. Изръчках целият интернет+ икея, дори на място в Пловдив.

# 477
Шаварче, ти в Пловдив ли беше?
аз там съм поръчвала рамки от две ателиета, едното вече го няма, другото е от една книжарница, в пряката на Гладстон до Съюза на художниците, откъм страната на кафето, срещу синдикалния дом, на 5 метра от кръстовището, забравих как се казва тая уличка.
е, там. ха, дано я има и тая книжарница де, иначе вътре в сградата на художниците не знам цените какви бяха, но пък оттам съм си купувала бои Wink

# 478
Много ми е хубаво да ви чета - стикерите са супер, жалко, че нашата беба няма да си има собствена стая...

# 479
jos Една малка книжарнчика с жълти решетки или,нещо жълто. Трябва да проверя на 5мин от нас е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт