АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 618
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте мацки !
Честито на дамите с успехи в образованието  Simple Smile Аз също пожънах такива напоследък, но пък има още, за които да се постарая. Само че не знам как ще стане това предвид състоянието ми на духа.. не мога да се концентрирам. Днес нашият татко ни напусна. След цял ден истеричен рев, сега съм изтощена, но се съмнявам да успея да спя, защото пък сама ме е шубе, да си призная  Embarassed Все ми се причуват някакви идиотски звуци и фантазията ми започва да работи в много коварна посока.. Life is life.. сега си хапвам. Днес от нерви съм погълнала такива количества храна, че ако ви кажа, няма и да повярвате. И продължавам. Не че помага, не знам защо го правя.  Stop И аз съм в групата на безсънниците иначе. Важното е бебоците да са добре.

Много, много, много съжалявам ... Голяма прегръдка и от мен Sad :* Sad

# 451
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от мен. )
Свърших си работата днес, взех си болничния, минах и на преглед.
Оказа се, че е доста бърз, защото не може да се разширяват зениците и да се слага упойка за единия апарат, всичко минавало директно през ретината и в плацентата.
Диоптъра ми все още си стои същия, но има изтъняване на ретината и раздвижване на пигмента.
Та препоръката е отново раждане секцио.

Ох, и аз трябва да мина през офталмолог аз съм с 1 и 1,5 диоптър, но за ретината ме е страх...Все имам чувството, че виждам снежинки, петна.... Може и да си внушавам ама... А адски искам да раждам естествено.

# 452
Мъжът ми се обади, че купил прах за бебешки дрешки  Joy Колежките го придумали - на Сано, Максима или нещо такова. Той има две млади колежки с малки деца, които много живот се интересуват от моята бременност, лошо няма  Joy Ако им каже, че ще ходи с мен на консултация, му се обаждат после да питат как е минало Laughing
Има един колега, жена му е с термин около моя + - 2 -3 дена и щели да правят залагания коя ще роди по-рано  hahaha

За болните - да, надявам се щом досега съм ОК. Въпреки че преди Коледа ме зарази, не беше приятно...

Шаварче, страхотни са тези играчки, но не знам дали бих се справила да направя нещо, не пречи да се пробвам, ако намеря вълнен плат. Аз мислех да правя сама играчката над леглото, но се сетих, че ми трябва и механизъм. Сега като получа тази мога да направя допълнително и други неща, които ще се закачат на този механизъм.

За Авенските неща - нямам идея. Лошото е, че няма как да разбера дали е добра тази помпа преди да имам кърма - смятам да взема само две шишета за нея. То почти всички помпи така са направени - комплектоват се с шишета на същата фирма.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 13:35 от Alexiana

# 453
Alexiana праха за пране е страхотен Hug

# 454
точно щях да пиша, че kamito много го хвали тоя прах Simple Smile
Alexiana, наистина помпата на avent e такава, но продават адаптори към други шишета, ако потрябват.
ние в началото закачихме ринг над леглото, от едната до другата страна и там закачах каквото съм направила. въртящ механизъм не исках.

# 455
По повод декорацията с  дървета:
http://media-cache-lt0.pinterest.com/550/72/41/f8/7241f8921104e7 … 30e97c38a918c.jpg

Доста непостижимо все пак

Ето едно филмче за пластмасата и бебетата: The Disappearing Male      в     http://kolibka.com
Трябва да се изтегли.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 14:00 от Шаварче

# 456
Ками, дано изкарате до 15ти март - аз мисля, че ще се справиш  Wink
Скоро се запознах с едно момиче, което има близначка - били родени по 3,100 и 3,200 кг на термин, като в деветия месец майка им лежала в болница, за да изкара до края.

Jos, и това е идея, но не съм се сетила Simple Smile Ще видим това въртящото какво ще е, пък и свири на всичко отгоре Simple Smile
Аз взех люлка, но малко се разочаровах, много шумна ми се вижда - може пък само нашата да е така, не знам.

За последната снимка само мога да кажа ехаааааа

# 457
Здравейте момичета, ние сега се връщаме от преглед- бебо е вече 1804гр. и е добре, сърчице всичко, още не се е обърнал обаче, живот и здраве от 15.02 излизам майчинство, казаха ми към края на месеца ще ми мерят таз и тн да видим дали ще имам избор за раждането или, ако не се е обърнал още- секцио. Да попитам мамите, които са приблизително в моите г.с-32-ра, вашите мъничета обърнаха ли се и мерили ли са ви вече, или...как процедират вашите доктори? След малко отивам на отворени врати на МБАЛ " Надежда"-София, ще пиша после как е минало, ако някой го интересува Simple Smile
Лек слънчев ден на всички Simple Smile

# 458
И аз съм за Сано праха, мисля, че най-добрият бебешки прах на пазара.
Е, как ще спи детето в кошара до 3г. ще я израсте до тогава. Шаварче, казах ти, че някои ядем пред компа, ама ти пак с натуралните разкази, този път за мивката Crossing Arms
Alexiana, каква е люлката? Хубаво е детето от рано да свикне с нея. Моят син от 2 месец не я остави до 2г. На една приятелка, след 5 месец я купиха, детето не я искаше.
Аз намерих до 11кг, ако не намеря до 13, ще направя компромис, вече сигурно не ги произвеждат до 13кг.

# 459
  • Варна
Ние имаме точно 72см/156см място за кошарката не бебчо:), та реших поне на стената и аз да му сложа нещо весело.
Ето това съм харесала - http://smartshopping.bg/product_pics_big/fisto/05012.jpg ,
чакам обаче да ми дадат някакви размери.  Бях намерила и едни много по-разнообразни, но сайта им в момента въобще не се отваря

http://stickers.sa-studio.net
А после вече, като се самоизгоним от спалнята и се преселим в хола ще мисля цялостно обзавеждане за детска стая.

# 460
Ако искате стикери (което за мен е по-добрият вариант от изрисуване, защото могат да се махат и слагат) тук има страхотни. ) И цените са доста добри, отделно че могат да правят и по поръчка каквото ви хрумне.

http://www.bubub-shop.com/c_1/

# 461
Ето тази взехме, до 11 кг я дават
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.parentingclan.com/ … 3Disch&itbs=1
Една приятелка каза, че се я ползвали от втората седмица на бебето! Просто подлагали едно одеялце, да доизравнят седалката.

# 462
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета, ние сега се връщаме от преглед- бебо е вече 1804гр. и е добре, сърчице всичко, още не се е обърнал обаче, живот и здраве от 15.02 излизам майчинство, казаха ми към края на месеца ще ми мерят таз и тн да видим дали ще имам избор за раждането или, ако не се е обърнал още- секцио. Да попитам мамите, които са приблизително в моите г.с-32-ра, вашите мъничета обърнаха ли се и мерили ли са ви вече, или...как процедират вашите доктори? След малко отивам на отворени врати на МБАЛ " Надежда"-София, ще пиша после как е минало, ако някой го интересува Simple Smile
Лек слънчев ден на всички Simple Smile

Нашата се е обърнала вече от 1-2 месеца Simple Smile проблемът при нас е,че не е с гръбче, а с лице към корема ми Simple Smile)) и сега ще я чакаме да се завърти с лице към гръбначния ми стълб.

# 463
  • Sofia, Bulgaria
Ако искате стикери (което за мен е по-добрият вариант от изрисуване, защото могат да се махат и слагат) тук има страхотни. ) И цените са доста добри, отделно че могат да правят и по поръчка каквото ви хрумне.

http://www.bubub-shop.com/c_1/

На мен просто ми е гъдел аз да ги нарисувам Simple SmileSimple Smile Аз съм художник в детско издателство- рисувам за всички деца Simple Smile Трябва и за моето- не мога да се сдържа Simple Smile)))

# 464
Арвен, страхотна работа имаш! Аз имам един приятел, художник в издателство, може да сте колеги Simple Smile)
За тези, които не са много умели в рисуването - страхотни са и тези стикери, не бях виждала толкова шарени и хубави! Вече се замислих дали да не взема Simple Smile) Вкъщи рисуването е за сестра ми - тя е художник, аз също мога да рисувам, но не кой знае колко и го правя рядко.

Общи условия

Активация на акаунт