Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 25

• 45 645
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
здравейте,
понеже тази тема се заключва след 50-та страница, а тази за недвижимите имоти - не, пиша в тази, за да не ми излиза 1 година в отговори.

Коя агенция да избера за закупуването на парцел - най-изгодни условия, най-голямо разнообразие, коректен агент и прочие? Искаме да закупим парцел в Пловдив, асеновградско или кукленско шосе. Къде да гледам за обяви от собственици, а не само от агенции, примерно в  имоти.нет цените винаги са били едни завишени...  ooooh!

bouquet

# 166
KaMu , Багодаря. Да после разбрах, че не така както си го представях, но вече беше свършило .. за къщата ще знам  Grinning . Казнчето си знаех че е на крачета, но в началото мислех че тоалетната се хваща с дълги дюбели за стената /през гипсото/ , а то реално стойките на които се лови са си част от механизма на казанчето.
Добре де , а за биде , как е ?Там няма казанче, като е висящо и за да са на един ред /ниво/ с тоалетната гипсокартона трябва да е изграден не само върху казанчето, а на цяата стена .. т.е. бидето как ще се хване ? Няма казанче отзад, кухо и с гипсокартон  newsm78 , слагат ли се пак някакви яки носещи стойки?

Меги, вие с висящи ли сте ?

# 167
# 168
Аха , ясно  Embarassed . Пак си има механизъм , да поддържа.

А за мивката защо?Ако пак е отзад гипсокартон ли .. в смисъл ако е кухо, защото си изравнявал чупки ли?Или така си се монтират техните мивки  newsm78

# 169
# 170
KaMu, Благодаря   bouquet .

# 171
  • Русе
Да, висяща.
Прилича на тази http://www.fayanstrade.com/i.php/products/view.html?iid=31032&cid=12078.
Имам снимки, но не съм ги качвала. Ще гледам по-късно днес да ги кача в албума.

# 172
Видях Коло и не се стърпях да кажа, че съм от недоволните от тази марка. Нямам впечатления от вградените структури, а от един ъглов моноблок,  два "обикновени" моноблока, един от моделите на мивка с шкаф. И от всички панти на общо пет шкафа!!! Ръждясаха за няма и една седмица!
      Спирам до тук,  но ако някой се интересува мога да споделя аргументите си.

# 173
  • София
Бидето също има стойка, Ками е показала. Нашето е  като на снимката, тоалетните са от същата серия Peace
Половинката е 110кг, и аз съм много- няма проблем. На мен пък ми се виждаха....малки Blush

# 174
ММ е 120, 7 години без проблем.

Тамън щях да споделя, че тези на коло, които са показани много ми допаднаха като дизайн, изчистени и прочее, а сега това негативно мнение ме разколебава.  Laughing Не, че съм на този етап де, ама се оглеждам за всичко.

# 175
  • Пазарджик
Здравейте, извинявам се за намесването в темата, но искам да попитам някой дали има опит с купуването на парцел и строеж около язовир Батак?

# 176
Водата минава до парцела, а тока е също до него.

Eй с това най-много внимавайте, защото и ние бяхме уж така, още повече, че от трите страни на парцела ни има построени къщи и какво мислиш се случи - изграждахме уличен водопровод, който няма да казвам колко време, пари и нерви ни костваше. А да не казвам, че въпросното никога не е било улица, няма и да бъде никога, но просто в общината така се води. И как се случи ли - не защото комшиите ни нямат водопровод, а защото според Софийска вода до тях няма водопровод, но иначе те си имат партиди и си плащат сметки. #Crazy

# 177
Водата минава до парцела, а тока е също до него.

Eй с това най-много внимавайте, защото и ние бяхме уж така, още повече, че от трите страни на парцела ни има построени къщи и какво мислиш се случи - изграждахме уличен водопровод, който няма да казвам колко време, пари и нерви ни костваше. А да не казвам, че въпросното никога не е било улица, няма и да бъде никога, но просто в общината така се води. И как се случи ли - не защото комшиите ни нямат водопровод, а защото според Софийска вода до тях няма водопровод, но иначе те си имат партиди и си плащат сметки. #Crazy

Който не е минал не знае за какво става дума. Аз имам съседи, на които им излезе 14 000 да прокарат 50 кирливи метра уличен водопровод, щото официално няма, ами ти трябва да им го направиш и то през одобрена от тях фирма и одобрен проект за строеж 4та категория, надзорна фирма и прочие лапачи по веригата...

# 178
Онзи ден по новините имаше подобен случай, но с тока. Сами да си платят за станцията, за да имат ток, а после за да могат да получават всичко като хората да дарят станцията на електроснабдяването.  ooooh! Не помня по коя телевизия беше да ви пусна линк, че май не го обяснявам добре.

# 179
  • Русе
Вярно е за тока и водата.
И при нас така, рекламират се някои парцели Вода - в близост. А на практика няма вариант за прекарване. Ние навремето уцелихме точно момента, правихме кооперация, прекарахме си водопровод 15-16 парцела.
С тока също сме на кооперация, но там се мъчим да се махнем, че все изключват тока като неплатен, плащаме го, пускат го, ама гадно. Сега търсим връзки, за да си пуснем само за нас.

Общи условия

Активация на акаунт