Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 25

• 45 761
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Перник
Е, дано я напълните даже с 2 Simple Smile.
Не се сърдиш за стаята, надявам се Simple Smile.

Не се сърдя, разбира се  Hug И благодаря за пожеланието!

# 376

Аз имам един въпрос - кухнята не е ли малко далеч от трапезарията? С оглед на пренасяне на храната? Аз много го мислих момента за трапезарията и за това я сложих в едно помещение с кухнята, а дневната отделно и още умувам това ли е най-удачният вариант.  Crazy

# 377
  • Перник

Аз имам един въпрос - кухнята не е ли малко далеч от трапезарията? С оглед на пренасяне на храната? Аз много го мислих момента за трапезарията и за това я сложих в едно помещение с кухнята, а дневната отделно и още умувам това ли е най-удачният вариант.  Crazy

Да, малко далеч остана кухнята, но това е пак по горните причини - север, размери...

# 378
Бързо и безаварийно строителсво Светле! И да се изпълни с детски смях къщата! Peace

# 379
  • густо майна Филибето
SvetlaK , честито!!! Значи след някой и друг месец ще те поздравяваме като новодомка?  bouquet

# 380
  • Перник
SvetlaK , честито!!! Значи след някой и друг месец ще те поздравяваме като новодомка?  bouquet

Дай Боже!  Praynig

# 381
Бързо и безаварийно строителсво Светле! И да се изпълни с детски смях къщата! Peace

И аз да се присъединя към пожеланията!   bouquet
Ще следим развитието.  Laughing

# 382
  • Някъде Там
Здравейте,
Да попитам колко квадрата ви излезоха стените? По мои сметки близо 20 кв отиват за стени  Shocked
Много голяма разлика между РЗП и ЗП  Crazy

# 383
  • Перник
Здравейте,
Да попитам колко квадрата ви излезоха стените? По мои сметки близо 20 кв отиват за стени  Shocked
Много голяма разлика между РЗП и ЗП  Crazy

Ако не се лъжа, при нас са 12 кв.м.  newsm78

# 384
  • Русе
Не съм ги смятала, но май са около 17-18. Вътрешните са 12 см, външните 25 см стандартно. Не е толкова голяма разликата, не е като да си купих апартамент ново строителство 120 кв и да получиш 90.

# 385
Ако извадя сбора на размерите на всички помещения от РЗП, се получава разлика от около 14 кв. м. За това ли говорите?

# 386
Светле,   bouquet

# 387
Меги, то на апартаментите разликата е не само от стените, а и заради идеалните части  Confused

# 388
  • Някъде Там
Ако извадя сбора на размерите на всички помещения от РЗП, се получава разлика от около 14 кв. м. За това ли говорите?
Да за това попитах Simple Smile
Мерси много Simple Smile

# 389
  • Русе
Меги, то на апартаментите разликата е не само от стените, а и заради идеалните части  Confused

Да, да, знам, просто казвам, че не е такава голяма и фрапантна разликата, Руми да не се притеснява.
Исках да си сметна разликата, но нещо на качения проект няма квадратура, а не ми се търси сега из файловете, но определено не е много.

Общи условия

Активация на акаунт